Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את ארומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נתחיל בגילוי נאות, אני לא מת על האוכל שלהם, אבל מאחר ו"על טעם ועל ריח...וגו'" אז בכלל לא נדבר על זה.

את הקפה שלהם אני דווקא מאוד אוהב, הקפה טוב, דרך ההכנה טובה, טמפ' ההגשה טובה, הוא גם זמין על הדרך לעבודה, בא בכוסות גדולות, עם כרטיס ארומה הוא גם לא יקר, וואלה, הכל טוב...כמעט!

הבעיה היא בפורמט שלהם, זה שאתה עומד בתור לקופה.

כל פעם שאני מגיע לשם עומדים לפניי בתור לקוחות (בד"כ מדובר בנשים, אבל לא תמיד) שבהגיעם לקופה מתחילים לעבור מסע בהעצמה נפשית ומתחילים לזיין לקופאית האומללה את המח על "העגבניה בסלט אורגנית? יש חלב סויה-דל-שומן-מעיזי-בר? איזה ירקות יש בסלט "שקרכלשהוא"?"

מה שיוצא מכל זה שעצירה קלילה לקנות קפה לדרך פתאום הופכת לעצירה של 20 דקות :-(:x

ראבאק, יש תפריטים זמינים ליד הקופה, כ"כ קשה לקחת אותם ליד בזמן שאתה בתור וכשמגיע תורך פשוט להזמין ולעוף הצידה?

תהיו ילדים טובים, נספר לכם גם למה קפה קפה מביאה לי את הסעיף:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מרגיז אותך?

תנסה את קפה ג'ו בקניון ארנה... :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים איתך. זה חלב סויה? אורגני? ביצת חופש? כמה קלוריות יש ברוטב? למה זה לא מצויין בתפריטים?

כוסאומו, תסתמי-את-הפה-שלך (מבטא מרוקאי) ותשלמי כבר :lol:

זה בדיוק כמו אנשים מעצבנים שמחליטים שהם קונים מכונת קפה וטלוויזיה 40" בחנות של yellow, ומתחילים לחפור למוכר, להתקשר לבן שמבין בזה ולהשוות שם מחירים. בינתיים נוצר תור של מכוניות במשאבה כי זה שסיים לתדלק עומד בתור בחנות לשלם.

מעצבנים כל אלה, אבל זו עדיין זכותם :|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שאני דווקא אוהב שם זה שלעולם הם לא מטילים ספק על השם שלך:

"ומה השם שלך אדוני?"

"אבו מישמיש"

"אבו מישמיש!! הקפה שלך מוכן!"

Gn'f'R

פורסם

שמעתי שקופאיות מתפטרות רק בגלל הקטעים האלה,זה פשוט מטריף את השכל להסביר כל פעם את אותו דבר עם אותן שאלות מפגרות של נשים מבוגרות ...

Miata ND2

פורסם
מעצבנים כל אלה, אבל זו עדיין זכותם

איזה זכותם? מה זכותם?

הייתי מקים במדבר מחנה עבודה בכפיה לחפרנים כאלה, שינצלו את כישורי החפירה שלהם, אולי ימצאו כסף/זהב/נחושת/פלוטוניום בנגב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בינתיים מצאו רק פוספטים ונחושת בנגב. אולי הם יצליחו יותר :lol:

פורסם

ארוחות הבוקר שלהם, כמעט בכל סניף, הפכו למגעילות. דווקא גרג הכי טעימים מהרשתות נכון להיום, לדעתי כמובן.

לקפה קפה יש יתרון - יש שם גם אלכוהול-אלכוהול :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואני חשבתי שהבעיה בארומה זו העובדה שאת הסנדוויץ' המעופש מכין מתבגר עם חצ'קונים (שמה שיוצא מהם זה בעצם הרוטב של הסנדוויץ') בידיים חשופות תוך כדי שזולגות שיערות לתוך הסנדוויץ חיטה-מלאה עם גבינת עיזים של הגברת שאתם שונאים.

פורסם

אין להם סניפי אקספרס או משהו בסגנון של לעצור ולקחת?

אני לא סובל את כל הבתי קפה האלה מכל בחינה אפשרית

ממש בא לי על סגנון ארה"ב אתה עובר עם האוטו אומר במיקרופון מה אתה רוצה וזה מחכה לך בצד השני בלי לצאת מהאוטו ובלי לחכות הרבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשאני צריך הפסקת קפה קצרה אין כמו YELLOW. קפה טעים, מחיר סביר ומוכן מהר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מהר, חכה שבתור לפניך תהיה אישה מבוגרת שרוצה לקנות לבעלה מכונת קפה ליום ההולדת. חתיכת בת ז%נה, מה יש, לא יכלת להשקיע בבעלך טיפה יותר במקום לקנות לו מתנה בפאקינג תחנת דלק מ#ורבנת? אני צריך לעמוד פה ולסבול חצי שעה בגלל שאת קמצנית מסריחה? על הדרך היא גם תתעניין במחזיק לפלאפון, מטענים, ריחן בטעמים וכל השטויות שיש להם שם בקופה. :)

פורסם
ואני חשבתי שהבעיה בארומה זו העובדה שאת הסנדוויץ' המעופש מכין מתבגר עם חצ'קונים (שמה שיוצא מהם זה בעצם הרוטב של הסנדוויץ') בידיים חשופות תוך כדי שזולגות שיערות לתוך הסנדוויץ חיטה-מלאה עם גבינת עיזים של הגברת שאתם שונאים.

כאילו שהפוטנציאל הנפיץ הזה לא קיים בכל מקום שמכין אוכל, מהסביח של עובד ועד מסעדות עטורות כוכבי מישלן.

אני דווקא אוהב את הפורמט הזה. זה לא קשור לזה, זה קורה גם בחנויות, בסופר, בבנק..

זה לא קורה בבתי קפה עם מלצרים שבהם אתה פשוט ניגש לבריסטה (איזה שם פלצני) ומבקש ממנו 2 הפוך-גדול-חזק-לא רותח-לקחת!

• תוכן חדש...