Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את ארומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו חשבתי שזה רק אני!

פעם הייתי מתעצבן ממש, ברמה של להגיד למתלבטים הכרוניים האלה לזוז לצד ולהפסיק לזיין את השכל.

אני הבנתי שהפתרון היחיד הוא להיות ישראלי מגעיל והדחף ופשוט להזמין בכוח.

אין מה לעשות, אם לא ככה אתה באמת עלול למצוא את עצמך חצי שעה מחכה,

לאיזה אחת שתחליט אם היא רוצה את הסלט שלה עם גבינה מחלב באפלו עם קוקיות או בלי.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא קורה בבתי קפה עם מלצרים שבהם אתה פשוט ניגש לבריסטה (איזה שם פלצני) ומבקש ממנו 2 הפוך-גדול-חזק-לא רותח-לקחת!

בלי קצף יא..... אני רוצה קפה לא קצפת!!!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

צריך להקים במקומות כאלה קופות אקספרס, שברגע שאתה ניגש לקופאית מתחיל לרוץ שעון 24 שניות גדול על הצד האחורי של הקופה. אם לא סיימת להזמין עד שהזמן נגמר, נשמע באזזר כדורסלי ואתה נענש במעבר לסוף התור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אז נתחיל בגילוי נאות, אני לא מת על האוכל שלהם, אבל מאחר ו"על טעם ועל ריח...וגו'" אז בכלל לא נדבר על זה.

את הקפה שלהם אני דווקא מאוד אוהב, הקפה טוב, דרך ההכנה טובה, טמפ' ההגשה טובה, הוא גם זמין על הדרך לעבודה, בא בכוסות גדולות, עם כרטיס ארומה הוא גם לא יקר, וואלה, הכל טוב...כמעט!

הבעיה היא בפורמט שלהם, זה שאתה עומד בתור לקופה.

כל פעם שאני מגיע לשם עומדים לפניי בתור לקוחות (בד"כ מדובר בנשים, אבל לא תמיד) שבהגיעם לקופה מתחילים לעבור מסע בהעצמה נפשית ומתחילים לזיין לקופאית האומללה את המח על "העגבניה בסלט אורגנית? יש חלב סויה-דל-שומן-מעיזי-בר? איזה ירקות יש בסלט "שקרכלשהוא"?"

מה שיוצא מכל זה שעצירה קלילה לקנות קפה לדרך פתאום הופכת לעצירה של 20 דקות :-(:x

ראבאק, יש תפריטים זמינים ליד הקופה, כ"כ קשה לקחת אותם ליד בזמן שאתה בתור וכשמגיע תורך פשוט להזמין ולעוף הצידה?

תהיו ילדים טובים, נספר לכם גם למה קפה קפה מביאה לי את הסעיף:lol:

בעצם אתה לא מתלונן על ארומה אלא על עם ישראל.

2 השגות:

- הקפה שלהם (אספרסו) הוא סביר לכל היותר, לא מעבר.

- דווקא האוכל בד"כ טרי ולפחות לדעתי חלק מהתפריט שלהם עדיף מהאוכל של כל מיני "בית קפה" (בד"כ מספיק מבט אחד על ה"רביולי" שמגישים קפה קפה/ג'ו/גרג ושות' כדי לעורר רצון להקיא).

וואו חשבתי שזה רק אני!

פעם הייתי מתעצבן ממש, ברמה של להגיד למתלבטים הכרוניים האלה לזוז לצד ולהפסיק לזיין את השכל.

אני הבנתי שהפתרון היחיד הוא להיות ישראלי מגעיל והדחף ופשוט להזמין בכוח.

אין מה לעשות, אם לא ככה אתה באמת עלול למצוא את עצמך חצי שעה מחכה,

לאיזה אחת שתחליט אם היא רוצה את הסלט שלה עם גבינה מחלב באפלו עם קוקיות או בלי.

אז מה ההבדל בינך לבינם?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בלי קצף יא..... אני רוצה קפה לא קצפת!!!

+1

אבל אסור להזמין "לא רותח" אלא "חם לא רותח" כי אחרת אתה מקבל קפה קר :evil:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בדיוק הבעיה, נותנים לך להחליט ולהתלבט בין יותר מדי דברים: חם, קצת חם, קפוא, עם קוביות קרח, חלב סויה, חלב עיזים, חלב גמלים, חלב עופות...

אנשים עומדים וחושבים כאילו זו שאלה בשעשועון טלויזיה. חם לך הקפה? תחכה קצת שהוא יתקרר. קר מידי? זה בגלל כל הבקשות המיוחדות האלה, כאילו הם אמורים לדעת מה הטמפ' שאתה רגיל אליה בקפה. :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואי, חשבתי על זה בדיוק השבוע, כשאיזה בחורה לפני הזמינה קפה עם שינוי בכל מרכיב אפשרי (מים בטמפרטורה ספציפית, חלב שונה מסוג כלשהו, ועוד ועוד פרמטרים). כל אחד הופך לי לשלדון קופר מ-"המפץ הגדול". ומה הם בכלל מתחשבים בזה? בסך הכל קפה.. נראה לך - תשתה, לא נראה לך? קנה פחית קולה במקום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לא שנותנים יותר מידי אפשרויות, זה שאנשים לא באים מוכנים עם מה שהם רוצים לקנות.

את כל האפשרויות האלה אני מניח שאפשר לראות באיזה תפריט צדדי כדי להחליט מה רוצים ולהגיע מוכן לקופה לביצוע ההזמנה.

לפעמים נדמה לי שהיו צריכים לשים איזה מסך מגע עם תפריט שניתן להזמין דרכו עם איזה אשף כזה שעובר שלב שלב ומציג לך את כל האפשרויות שקיימות לכל מוצר ובסוף לתת איזור הערות ""ללא בצל" למשל.

חוסך כוח אדם, חוסך מקום ומאפשר לקבל יותר הזמנות בכל רגע נתון.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא נדמה, זה מה שצריך להיות.

או שפשוט מישהו יחליט שהוא בונה מכונות קפה אוטומטיות שבאמת מוכרות קפה ולא נוזל בלמים כהה ממותק.

פורסם

אין מה לעשות, ארומה ושות' הן מגנט לאוכלי חינם ויפי נפש, שלא עבדו יום בחייהם (ככל הנראה) ולפיכך אינם יכולים להעריך אנשים עובדים (או את האנשים שמתייבשים אחריהם בתור). אם תשלים עם זה, תוכל להתפשר על מקדונלדס, או להשקיע במכונת קפה נורמלית לבית.

הבעיה שזה מחלחל גם לסניפי סופר-פארם וכיוצ"ב.

פורסם

צודק. הם צריכים לפתוח שתי קופות - אחד לכל העולם, והשניה לכל מיני תל-אביביות-פמינסטיות-טבעוניות שרק מחפשות לחפור בשכל. פאק, למה צריך לחכות 30 דקות בשביל כוס קפה? בגלל זה הפסקתי לקנות אצלם. אם יש להם במקרה מישהו אחד שמאייש את המכונה של האייס-קפה, אז בסדר. אבל קפה? אני כבר מעדיף לשתול את הצמח, לקטוף לקלות ולטחון את הפולים בעצמי. זה כבר דורש פחות זמן והשקעה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חשבתי על זה בדיוק השבוע, כשאיזה בחורה לפני הזמינה קפה עם שינוי בכל מרכיב אפשרי (מים בטמפרטורה ספציפית, חלב שונה מסוג כלשהו, ועוד ועוד פרמטרים)..

חכה ליפול על המטומטמת התורנית שמגיעה להזמין סלט וקפה עבורה, "לא יודעת מה היא רוצה, אני תכף אבדוק" עבור אחותה, "אבאלה, מה בא לך לאכול" עבור הילד שלה ו"שניה, לאן היא נעלמה עכשיו? אבאלה, לך חפש את אורטל" עבור הבת שלה.

בא לך להוציא את השוט גן ולמרוח את האין מח שלה על הקיר מאחוריה! :x

אם תשלים עם זה, תוכל להתפשר על מקדונלדס,

באופן מפתיע ביותר, למק'קפה יש קפה לגמרי לא רע, זה רק הריח של הטיגון שנדבק לבגדים שגורם לי לוותר על הקפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם זה ככה בכל העולם או שרק אנחנו כאן בריונים חסרי סבלנות :lol:

• תוכן חדש...