Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את ארומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם מדברים על תסמונת ה"ישראלי הלא מרוצה" (ולא משנה מה תעשה בשבילו), כנראה שזה ככה לא רק בבתי קפה אלא בכל מקום אשר הישראלי הממוצע דורך ו/או מקבל שירות מעסקים אחרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא על ארומה נפלתם...

אתמול הייתי ביטבתה בעזריאלי (אין לי שום סיבה להגיע לשם , אבל האישה קבלה שובר מתנה ליום ההולדת וזה לא השאיר לנו הרבה אפשרויות). הזמנתי בתוספת לארוחת הבוקר (21:00 היא השעה, ואנחנו בתפריט ארוחת בוקר, כן ? 8)) מרק עדשים.

תשמעו, למרק הזה היה טעם של סיגריות. לא פחות ולא יותר. חשבתי שאני חולם אך גם אשתי אישרה את מה שחשבתי.

המרק הוחלף באחר. בעעע אחד גדול.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתם מזכירים לי...

בארגון גדול שאני מכיר, ישיבות עם 10 אנשים וצפונה מגיעה מגישת קפה לשאול מה רוצים לשתות. תה, שחור, נס, הפוך, כל אחד עם השטיקים שלו. היא מקשיבה אבל לא רשומת דבר.

מגיעה אחרי כמה דקות עם מגש וכוסות. מזכיר שלא מדובר בבית קפה אלא במטבחון פשוט ובסיסי.

תמיד נשארים שניים או שלושה אנשים שהזמינו X וקיבלו Y, אבל הם בעצמם לא בטוחים מה הזמינו, אז לוקחים מה שיש וממשיכים בישיבה.

הייתי מיודד עם מגישת הקפה, סוג של דודה כזו מבוגרת שדואגת לכולם. עקבתי מהצד אחרי ההזמנות, עד שיום אחד ניגשתי אליה ואמרתי בלחש "נכון שאת לא באמת מקשיבה למה שהם מבקשים ועושה 'על בערך' ?"

היא חייכה כמי שנתפס בקלקלתו, ואומרת לי מה יש להם אלה? אני מביאה על בערך, אתם מסתדרים לא...? זה היה הסוד הקטן שלנו. כל פעם שהיתה ישיבה שהשתתפתי בה, בשלב ההזמנות היא היתה מסתכלת עלי ומחייכת כמו אומרת "תראה, תראה, איך מבלבלים בשכל ואני עושה מה שאני רוצה".

נראה לי שבחלק מבתי הקפה כל הפקצים עם ה "קפה נטול, חלש, מקקי של קופים, עם רבע כפית שחור שיהיה חזק, 4 סוכר בלי לערבב וחלב סויה דל שומן בטעם עיזים" מקבלים בדיוק את אותו הקפה של "תעשי לי בבקשה הפוך קטן".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וזה מזכיר לי עוד משהו - בשרותי בצבא, הסתובבה שמועה, יותר מעקשנית, שהמזכירה של מפקד הגף, מכינה לו את הקפה השחור היומי , על בסיס מה שנשאר מאתמול...(כן כן. הבוץ שכבר בטח התקשה). מפקד הגף היה מאוד קשה עם החיילים. בסבירות גבוהה שהסיפור נכון לדעתי.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו אלה ששומרים תיונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו חזרתי מהסופר-פארם, הלכתי לקנות טיפות אף ולחדש מרשם של קלונקס, מלפני עמדו 2 נשים, פאקינג חצי שעה אני עומד שם, בעוד כל אחת מהן קונה שקים של תרופות עבור כל אלפי הילדים החולים שמחכים להם בבית, זה מתחת ללשון אחרי האוכל וזה אחרי מקלחת וזה מורחים בתנועות סיבוביות ועוד ועוד, בסוף לא יכלתי יותר להתאפק וביקשתי קלונקס אחד "על הדרך" כי כבר יצא לי עשן מהאוזניים.

פורסם
עכשיו חזרתי מהסופר-פארם, הלכתי לקנות טיפות אף ולחדש מרשם של קלונקס, מלפני עמדו 2 נשים, פאקינג חצי שעה אני עומד שם, בעוד כל אחת מהן קונה שקים של תרופות עבור כל אלפי הילדים החולים שמחכים להם בבית, זה מתחת ללשון אחרי האוכל וזה אחרי מקלחת וזה מורחים בתנועות סיבוביות ועוד ועוד, בסוף לא יכלתי יותר להתאפק וביקשתי קלונקס אחד "על הדרך" כי כבר יצא לי עשן מהאוזניים.

מזל שלא נתקעת אחריהין בקופת התשלום,בעוד הן שולפות קופונים גזורים,והקופאית מראה להן אחד אחד את מבצעי הקופה..:evil::twisted:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בתור אחד שעובד כאחראי בר בבית קפה הכי גדול בגבעתיים אני כל כך מזדהה עם כולם כאן.

הלקוחות שלנו פלצנים ברמה יוצאת דופן, חוצפנים בטירוף.

יש אנשים בעיקר המבוגרים שיכולים לטמטם את הצוות.

כל בוקר אותן תלונות "למה לא פותחים עוד קופה???" ככה יבת זונה הזכיין שלנו קמצן דברי איתו.

זקנות מתלוננות למה הקפה שלהן קר למרות שהרתחתי אותו ל100 מעלות.

לקוחות שמחליטים שרוצים קפה חדש כי שכחו לציין שהם רוצים חלב דל.

איי עד מתי

אני שונא את כל הברקות ניהול העסק שיש לאנשים.

שעה 12 וחצי בלילה אני לבד בסניף לכל עם ישראל נפתח המאנצ' ואני לא מצליח לעמוד בעומס (קטע חד פעמי) עונה לטלפון באיחור וכשאני עונה איזו גברת כל יודעת קובעת לי שצריך - חצי שעה לפני הסגירה, להציב עוד עובדים בסניף.

אולי אם תתקשרי כשאני לא עם כובע פוקי נרדמי על הראש ופיג'מה תקבלי שירות יותר מהיר.

ועוד כהנה וכהנה הצעות ייעול עסקיות שמגיעות מפעם לפעם לאוזניי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא הבנתי על מה אתה כועס ורוטן ??

שהם קנו תרופות לילדים שלהם (אלפים ???:shock: ) ורצו לדעת את אופי השימוש בתרופות ?

לפי איך שהצגת את הדברים אתה הבעייתי ולא הן..

• תוכן חדש...