Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את ארומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באגירה, אני חולק עליך.

הבעיה לא ב"ארומה", הבעיה היא אצלנו - קוראים לה ה"ישראלים".

זה עניין של תרבות\אופי\צורת התנהגות\צורת התייחסות לזולת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כאלה שיש להם את הבקשות וגומרים סליל קופה שלם בשביל הבקשות, סבבה אבל תהיו החלטיים ותירו את ההזמנה לא תתלבטו כאילו היא בוחרת בן זוג למירוץ למיליון.

אגב יניב הקפה של מקפה הוא מאורו ולדעתי יש את הדה לוקס בחלק מהסניפים והקפה שלהם הוא זול וברמה טובה.

הכל תלוי בבריסטה (המוזג באיטלקית) יש כאלה שמכינים קפה שהוא מי ביוב בהתגלמות ויש כאלה שאתה מקבל קפה ב70 מעלות, עם קצף מפנק וארומה טובה.

אני מכיר את העסק של הקפה מקרוב אני כבר 3 שנים עובד כבריסטה וכמנהל משמרת ופגשתי את כל הצבעים וכל המינים, אני עובד בת"א, את כל הנטול על סויה בכוס טייק אווי רותח חזק בלי הרבה קצף תמצית בצד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אין מה לחלוק עליי, אני מסכים איתך.

הבעיה היא חלק מהתרבות הישראלית אבל בארומה ודומיהן השיטה מעצימה את "הבעיה הישראלית".

בבית קפה רגיל, עם מלצרים, גם בכניסה רק לקנות קפה לדרך וגם בישיבה אל השולחן, אתה לא צריך להחשף לקרציות האלה שמעצימים את החשיבות העצמית שלהם ע"י הנפצת כל שינוי אפשרי במנות המוזמנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עאלק שונא את ארומה...

עוד לא נבנה סניף הארומה שתחלוף על פניו בלי להיכנס ולהזמין הפוך וקורסון :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שיקראו לי מתנשא עד מחר. קוראסון מרתיח כמעט כמו י' בגוף ראשון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פעם, איזו גרמניה אחת שגרה מספר שנים בצרפת התעללה בי במשך שעה לפחות: היא ניסתה ללמד אותי לבטא את המילה croissant כמו שצריך (בצרפתית). זה נגמר באלימות מינית קשה.

אבל אין ספק שקוראסון (ב"ישראלית") מעצבן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההפחדות של ביבי עובדות על התת מודע של האנשים. קור-אסון - כור = אסון :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן כמו האלמקייסים או זכריה ששכחו איך אומרים פרג והם כולם שחומים עם ח' וע' ואומרים לי את הפאפי סיד, או האלה שרוצים קפרזה או לאקס.

שבוע שעבר רבה איתי אמריקאית חסרת חיים למה המחיר של הבייגל בארץ עולה דולר וחצי ושם היא קונה דאזן ב3 דולר.

והשאלה השבועית הסלט ביצים מהיום? אמרתי לה את רוצה של היום תבואי מחר.

אני בהיריון תוכל לשלוח לי את המשלוח מהר או הוולגרי ביותר שהיה בתקופה האחרונה : " כפרה אני מהירקון **, *יינו אותי כל הלילה, ושורף לי הכ!ס אז תשלח לי את הטוסט מהר חיים שלי, כולם פה זונות עצבניות"

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הוולגרי ביותר שהיה בתקופה האחרונה : " כפרה אני מהירקון **, *יינו אותי כל הלילה, ושורף לי הכ!ס אז תשלח לי את הטוסט מהר חיים שלי, כולם פה זונות עצבניות"

מודה, התרשמתי.

פורסם
מה שאני דווקא אוהב שם זה שלעולם הם לא מטילים ספק על השם שלך:

"ומה השם שלך אדוני?"

"אבו מישמיש"

"אבו מישמיש!! הקפה שלך מוכן!"

גדול אני חייב לנסות את זה

פורסם

נשבע לכם שזה אמיתי, בימי שישי וחמישי בערב בד"כ יוצא להיות מנהל של מערך המשלוחים ככה שאני מקבל את רוב הטלפונים ואלה בד"כ יודעות את השם של ה"חמוד" מפעם קודמת.

הגיע לה עד 60 דקות מרגע סיום ההזמנה, אל תדאגו אני לפעמים גם עובד שליח בסניף, היתיי אצלן זה לא מה שאתם מדמיינים, זה בד"כ גרושות שבורות בנות 35-40, היוקרתיות יותר נמצאות במקומות היותר צפוניים של העיר ומארחות בביתן גם לשם המשלוחים מגיעים, כשיש הכנסות הן בד"כ מזמינות סלמון כשאין זה בד"כ סלט ביצים במשקל ובייגל ריק.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
גדול אני חייב לנסות את זה

יש גם את "עמית רומם", קלאסיקה.

אני בד"כ הולך על המלכה אליזבט אם אני רואה שהקופאי/ת לא סתומ/ה או שוקיסט/ית יתר על המידה.

פורסם

אבל אין ספק שקוראסון (ב"ישראלית") מעצבן.

זה אח של הדג "סולומון".

הסוכן עמוס, כמו שתיארת את הבקשה, היא הגיעה מאדם שנולד גבר. מכיר כמה כאלה שזו בדיוק צורת הדיבור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...