Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטומוטור קרוב מתמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ניראה כאילו זה הולך להיות האוטומוטור הקטן בהיסטוריה לא? יש שם עוד משהו מעניין חוץ מהמכוניות מהסרטים?

פעם קודמת היה שרשור עם הדלפות וציפיות למה שיהיה עכשיו אפילו שרשור אין, עד כדי כך חלש השנה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מישהו באמת יודע איזה יבואנים בדיוק יציגו באוטומוטור, לא הצלחתי למצוא מידע בנשא זה?

אבל הבנתי שכמעט לא יהיו יבואנים כאלו. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

שמעתי שייתכן ויהיה מוצג מעניין אצל אלפא רומאו, נקווה שאין מדובר על בבל"ט.

אוטו-איטליה עם 2 המאזרטי החדשות, פרארי כמובן (קיים סיכוי שזה שגם ה-F12 תופיע שם). לא חקרתי מעבר.

אה וכמובן...שקודה פאביה!!! (מסיבות ברורות, הרכב יהיה נעול).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מישהו כאן מגיע? כבר רכשתי כרטיס (בגלל שהיה בהנחה :-) )

ספר איך היה...

פרסומות,הצהרות מפוצצות ובסוף יהיו סרטים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה יקר.

אני את האמת אוהב את התערוכות האלה אבל מציק לי לשלם הרבה כסף וללכת לראות מכוניות נעולות וגם אין מבחר כל כך גדול.

מישהו יודע לספר לי אם יש שם עמדות כאלה של מכירת אביזרים לרכב, ריפוד לרכב, כל הפיצ'יפקעס שיש למכוניות או שזה רק תצוגה של מכוניות? אני הייתי לפני כמה שנים ואני לא מצליח לזכור כלום.

פורסם

כמו שכבר רשמו, המחיר הכי זול שראיתי היה דרך "בהצדעה". אם למישהו ידוע על מחירים זולים יותר, אנא, פרסמו אותם פה.

קיבלתי 2 כרטיסים ואני מתכנן ללכת, אבל רוצה לדאוג גם לחברים.

למיטב ידעתי, לנד- רובר ישתתפו (יביאו את הריינג' החדש- יש פרסומת על כך בגליון אוטו האחרון) וגם רנו ופיאט (אמרים להציג את ה-500L).

אם אכן כך הדבר, זאת תהיה התערוכה המאכזבת ביותר מאז החלה (אחרי שראינו מה אפשר לעשות במופע הפורמולה בירושלים; כן, אני יודע, שני אירועים שונים בתכלית).

עוד חודשיים בדיוק- תערוכת פרנקפורט 2013.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

פירסמתי את זה בתרד אחר, אבל למי שפיספס, פה יש פירוט לכל הכרטיסים המוזלים שאפשר להשיג:

http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8_2013:_%D7%9B%D7%9A_%D7%AA%D7%A9%D7%99%D7%92%D7%95_%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1_%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%9C/

הכרטיסים של לאומי באזזר אזלו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הונאה שנמשכת 24 שנים ואנחנו משלמים כל פעם לראות אותה ומתאכזבים.

זה לא נכון

באוטומוטור 2006 הגיעו כמה מכוניות מרשימות מאוד.

פורסם
זה לא נכון

באוטומוטור 2006 הגיעו כמה מכוניות מרשימות מאוד.

אז אתה לא יודע מה זו תערוכת רכב נורמלית (מבלי לפגוע אישית).

פורסם
תציצו בדף פייסבוק שלהם, קונספט מדהים של כמה :lol:

קל לעשוק את הציבור...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...