Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן עמידה במצב מונע, נשמעים תקתוקים מאזור המנוע (נשמע קצת יותר חזק בצידו הימני של המנוע עם כיוון נסיעה)....

התקתוקים אנם חזקים מאוד ומחרישים אוזניים אך לדעתי עדיין לא רעש רצוי, הייתי מעוניין לדעת האם זה קשור לשרשרת תזמון או לשסתומים או כל דבר אחר שכדאי לבדוק.

אשמח לדעה בנושא,

תודה והמשך יום נעים.

פורסם

גש למוסך. ייתכן מאוד שאתה צריך בדיקת לחץ שמן או שזה שסתומים (תלוי מתי אתה שומע את הרעש ועל איזה סל"ד).

זה קורה כאשר מנוע חם או קר?

כאשר אתה נותן גז הרעש מפסיק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום,

הרעש נשמע במצב של טורים סרק (1000 סל"ד בערך).

אני מניח שגם כאשר אני מרים את הסל"ד הרעש ישמע אך קשה יותר לזהותו בשל רעש העבודה של המנוע.

קורה גם כשהמנוע חם, אך חזק יותר כשהוא קר....

פורסם

כניראה המרימים ההידראוליים דופקים. המנועים בשנתונים האלה בקורולות ממה שזכור לי סובלים מהיצטברות בוצה במערכת השמן. טפל זאת בהקדם.

פורסם

במרימים הידראולים אתה מתכוון לנדנדים?

עשיתי טיפול לא מזמן, השמן נקי לגמרי, יכול להיות שהצטברה בוצה במערכת השמן כל כך מהר?

פורסם
כניראה המרימים ההידראוליים דופקים. המנועים בשנתונים האלה בקורולות ממה שזכור לי סובלים מהיצטברות בוצה במערכת השמן. טפל זאת בהקדם.

אני גם חושב שהרעש משסתומים.

מתי נעשה לרכב טיפול, האם שמו שמן מתאים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השמן ששמו מתאים למיטב ידיעתי אך אברר זאת,( אני לא לקחתי פשוט את הרכב לטיפול אלא אבא שלי...)

הטיפול נעשה לפני כחודש, מאז הרכב נסע אולי 800 ק"מ...

תודה על העזרה אני אגש למוסך לבדוק זאת בהקדם.

פורסם

שמן לא מתאים , יאבד מתכונותיו לאחר זמן קצר שהוא במנוע , אם תמשש אותו אתה לא תרגיש שהוא צמיגי , אלא יותר נוטה לכיוון מים , ובהחלט אתה תשמע את השסתומים מתקתקים. מניסיון שלי עם אמריקן איגל.

• תוכן חדש...