Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לדעת אילו רכבים(מכל הסוגים:מיני,סופר מיני,משפחתיות ומשפחתיות גדולות) יכולים להיכנס בתקציב שלי שיש להם את התכונה הזאת..

תודה

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לדעתי זה אבזור שמופיע רק בשנים האחרונות ןלכן קשה לי להאמין שתמצא רכב כזה במחיר כזה

למה כל כך חשוב לך כוונון לעומק?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

יש את האופצייה בפיג'ו 307,גולף 2000,פוקוס מהשנים 2000

אני צריך את זה כי אני בחור גבוה וההגה תקוע לי בין הרגליים ומתחכך לי בברכיים...

פורסם

ומה עשו בחורים גבוהם לפני הכוונון לעומק?! היו מכונננים מעלה ומטה ולוקחים את הכסא אחורה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

נראה לי שהפונקציה הזאת נועדה דווקא לאנשים נמוכים שהיו יושבים ״על ההגה״ כמו הזקנות של פעם ואז זה מאפשר להם גם להגיע לדוושות וגם לתת קצת זוית רחבה יותר לידיים

אצלי במאליבו ההגה לא מתכוונן לעומק אבל הדוושות מתכווננות לגובה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אוקיי,

אני שואל איזה עוד דגמים יש שיש בהם את האופציה הזאת של ההגה,ממש לא נוח לי אם אין את האופציה הזאת גם אם אני לאוקח את המושב הכי אחורה שאפשר..

• תוכן חדש...