Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות משומשת מ-2011.

חשוב לי :

1. רכב שסוחב

2. נוח ומרווח (אני אדם גדול)

3. נוחות בנסיעות בין עירוניות

4. אמינות

פחות חשוב לי עלויות דלק וטיפולים

תודה..

A3

A4

פורסם

אם מדובר בפוקוס דגם קודם 1600 מול אוקטביה MPI 1600 הרי שבחינת הסחיבה הן דומות מאד וחלשות יחסית למתחרות מהמזרח.

כל שאר דגמי האוקטביה חזקים משמעותית.

שתיהן נוחות מאד ומרווחות מקדימה (ובמיוחד בהשוואה למתחרות מהמזרח).

תא המטען באוקטביה (הרגילה-5 דלתות) גדול יותר מזה שבפוקוס סטיישן.

בכללי, האוקטביה אמינה יותר (דגמי TSI עם גיר DSG7 קצת פחות..)

סה"כ, ההבדלים אינם בשמיים, אני הייתי מעדיף אוקטביה.

סה"כ, שתיהן טובות ואם שתיהן בגדר אופציה, יש לחפש את זו שמגיעה מיד פרטית, קילומטרז נמוך ושמורה לפי הספר במוסך מורשה עם ספר טיפולים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני חושב שבשנת מודל 2011 לא היתה אוקטביה 1600, זה מנוע מיושן. לדעתי בשנת הדגם הזו היו רק מנועי טי.אס.איי.

אם תיקח מנוע 1.4 טי.אס.איי. ומעלה הסחיבה תהיה מעולה.

לדעתי, בשנת מודל זו הגיר די.אס.ג'י עבר שדרוג משמעותי וגם בפוסטים כאן בפורום יש לזה התייחסות, כאשר אנשים טוענים שהתקלות פחתו באופן משמעותי.

בהצלחה

פורסם

גם סקודה עם מנוע שאינו tsi וגיר אוטומטי רציף שאינו dsg (כלומר מה שהיה לפני צמד המנוע גיר הזה) ייסחוב מצוין.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

האוקטביה 1.6 תסחב אבל המנוע קצת רועש וצריך ללחוץ כדי לקבל ביצועים. הגיר הוא אוטומטי פלנטארי 6 הילוכים ולא רציף.

חשבת על I30CW? רנו פלואנס 2 ליטר?

• תוכן חדש...