Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מנסה לצרוב לי על דיסק דיוידי (גם מידע, וגם קובץ תמונה - ISO). בשניהם הוא צורב לאט לאט, וכעבור חצי דקה מעלה את השגיאה הבאה:

rz2k2zhuiyym.jpg

יש כאן מישהו שמכיר פתרון?

הבעיה היא גם שאחרי הניסיון הכושל הזה, אי אפשר לצרוב יותר על הדיסקים ואני נאלץ לזרוק אותם לפח. נשארו לי רק עוד 5, ואני מפחד לעשות ניסויים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה אתה מנסה לצרוב?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
היי חברים,

אני מנסה לצרוב לי על דיסק דיוידי (גם מידע, וגם קובץ תמונה - ISO). בשניהם הוא צורב לאט לאט, וכעבור חצי דקה מעלה את השגיאה הבאה:

rz2k2zhuiyym.jpg

יש כאן מישהו שמכיר פתרון?

הבעיה היא גם שאחרי הניסיון הכושל הזה, אי אפשר לצרוב יותר על הדיסקים ואני נאלץ לזרוק אותם לפח. נשארו לי רק עוד 5, ואני מפחד לעשות ניסויים.

הוא כשל גם במהירות צריבה של פחות מ-X20 ?

תנסה לצרוב במהירות נמוכה יותר , ואם עדיין לא עובד תנסה אולי חברה אחרת של דיסקים . יש לך אופציה לצרוב גם דרך הווינדוס עצמו . גם שווה לנסות .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מתוך פורום באנגלית:

The PMA area is the 'Program Memory Area' on the media. When you begin writing to a disc, in Track-At-Once mode the Lead-In is reseverd, but not written too yet as the data has yet to be written to the disc. And the Lead-in contains information as to where the data is located on the disc so that it can be retrieved later when you go to read the disc.

Till the Lead-In is written, this information is contained in the PMA on the disc. There is a limited number of times that you can write to the PMA, but you it's impossible to fill that area up before you filled up the disc.

When you are unable to write to the PMA area, it's normally caused by poor media, dust on the optical head, recording software problems, old firmware on the recorder, or a recorde in need of alignment. But 90% of the time its media related.

נסה לסגור גם תוכנות שפועלות ברקע.

פורסם

עדכנתי דרייברים של הצורב (קראתי בפורום בחו"ל). לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב, ואז סגרתי את כל התוכנות.

ניסיתי עם הנרו ( אחרי שהסרתי אותו לגמרי והתקנתי אותו מחדש). לא הלך.

ניסיתי לצרוב בצורב של ווינדוס במהירות 4X ובסוף קפצה השגיאה הבאה:

ktz3myncyzm1.jpg

אני חושב שאני אנסה לצרוב דיסקים מ"מותג" אחר ביום ראשון, ואם זה לא יעבוד, אז השלב הבא יהיה להחליף צורב לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בדקת שהISO מתאים בכלל לדיסק שאתה מנסה לצרוב מבחינת מקום?

אם אתה מנסה לצרוב אימאג' ודאטא בייחד אז יכולה להיווצר בעיה. נסה לצרוב בנפרד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התקלה הכי נפוצה בכוננים הללו זה ראש מלוכלך, אם אתה יודע איך, פרק את הצורב ונקה את העיינית עם מטלית לניקוי משקפיים.

xbox_dvd_tray_open.jpg

(אני מכיר את הדיסק היעודי לניקוי הראש, הוא לא יעיל).

פורסם
בדקת שהISO מתאים בכלל לדיסק שאתה מנסה לצרוב מבחינת מקום?

אם אתה מנסה לצרוב אימאג' ודאטא בייחד אז יכולה להיווצר בעיה. נסה לצרוב בנפרד.

ברור, בנפרד.

קודם ניסיתי אימג' של 3 ג'יגה. לא עבד. אחר כך DATA של 300 מגה, רק כדי לבדוק, גם לא עבד. אחר כך DATA של 5 מגה, ושוב, כישלון.

SAAY אנסה לפתוח את הכונן ולנקות. אעדכן מחר. יכול מאוד ליהות שאתה צודק, שכן לא צרבתי בו כבר חודשים.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

כמה כבר עולה כונן חדש שאתם מנסים לתקן אותו?

אתם בטעות מייחסים נקיון לפתרון הבעיה.

בדרך כלל הבעיה היא בקפיצים שמחזיקים את העין ואחראים על המיקוד של הקרן. הקפיצים מתחילים לזייף וככה גם הצריבה.

פעולת ה׳ניקוי׳ רק מרככת מעט את הסלילים ולפעמים מאריכה את חיי המוצר.

זה פיתרון זול וגרוע.

תחליף כונן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אמצע 2013, מי צורב?!?

את הזמן שבזבזת על הניקוי והפירוק וההתקנות ושאר האבוגר'ס

יכולת להשקיע בעבודה שמניבה כסף ולקנות עם הכסף כונן קשיח נייד או דיסק און קי או גם וגם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נכון. ניקיתי, ולהבדיל מלפני כן הוא התחיל את תהליך הצריבה, אך בערך באמצע שוב נדפק. ארכוש ביום ראשון אחד חדש.

יש לי דיסק און קי, והרבה טרה בייטים על המחשב. אני משתמש בצריבות לשני דברים: 1. צריבת תוכנות וגיבויים למקרים של פרמוט (למשל הפעם אני מנסה ווינדוס 7 אוליטמייט, וגיבוי של דברים שיש לי).

2. דיסקים לרכב, כי המערכת שלי לא קוראת USB ו-AUX.

ארכוש צורב חדש ביום ראשון.

סופ"ש נעים לכולם, ושוב תודה על העזרה.

נ.ב. פירוק של צורב+ניקוי המחשב כולו (שעשיתי אחרי שראיתי מה קורה בפנים)+הרכבה חזרה לקח לי בדיוק 15 דקות. רק זונת צמרת הייתה מרוויחה בזמן הזה משהו ;)

פורסם

בדרך כלל כונן צורב לא צריך דרייבר, אלא אם מערכת ההפעלה ישנה או יש לו תכונות חריגות.

מנסיוני כאשר יש בעיות - הם קורות גם בקריאה, ולא ציינת אם יש בעיה כזו.

יתכן והמדיות הן באיכות ירודה, נסה להשיג סידי טוב יורת ולרואת אם הבעיה מתרחשת גם איתו.

אם החומר לצריבה הוא התקנת חלונות - עדיף לתת סידי נפרד רק למערכת ההפעלה וסידי אחר לדברים אחרים. אולי פעם תצטרך

אותו להשלמות התקנה, אולי ככה נוח יותר למחשב. כשהעלות זולה - לא שווה לחושב פעמיים.

עוד נקודה - לפני החלפת מערכת הפעלה ל-7 בדוק את יכולות המחשב לעבוד איתה. בחר מראש אם תרצה 32 או 64 ביט.

שים לב כי בעת ההתקנה חלונות 7 לוקחת חצי מהדיסק הקשיח עבור C, בלי לשאול אותך. יש לזה פתרון, תקרא קצת ברשת על התקנת חלונות 7 (שהיא כדאית אם המחשב יחזיק אותה, ולדעתי עדיפה על 8).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כבר יש לי ווינדוס 7, בגרסת 32 ביט. לפי האתר של אינטל המעבד (המחשב) שלי תומך בגרסת 64 ביט, וגם יש לי 4 ג'יגה זיכרון, ככה שאחרי הפירמוט אני רוצה לעבור ל-64 ביט.

את הדיסק של ווינדוס אני צורב כקובץ תמונה בדיסק אחד בנפרד.

את הדיסק גיבוי אני צורב בנפרד גם.

יש גם בעיות בקריאת דיסקים, מה שמוזר, כי לפני כמה ימים הוא קר לי דיסק מעולה, ודדוקא אחרי ניסיון הצריבה הוא גם הפסיק לקרוא. מצאתי צורב ישן שלי במצב ממש חדש בקופסא. אנסה לחבר אותו למחשב, הוא אמור לעבוד. זה גם יחסוך לי את הקנייה.

• תוכן חדש...