Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שקע ה USB נמצא בתוך תא הכפפות של הרכב.

תודה!

הרכב שנהגתי בו בנסיעת המבחן היה שכור, אולי זו הסיבה שלא היה שם שקע. (חיפשנו בתא הכפפות)

פורסם

מישהו כבר קנה ויודע להגיד משהו על איכות הנסיעה ברכב?

נוחות, מרווח, תאוצות, נסיעות בעליות, עד כמה באמת חסכוני וכו'

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מישהו כבר קנה ויודע להגיד משהו על איכות הנסיעה ברכב?

נוחות, מרווח, תאוצות, נסיעות בעליות, עד כמה באמת חסכוני וכו'

קרא כמה הודעות אחורה את ההודעה שלי

כמו כן גם הביקורת הזאת יצאה:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1254/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%9d/%d7%9e%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%a1-%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8---%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%9a-%d7%98%d7%95%d7%95%d7%97

(בגלל שלא יכול לצרף לינקים עדיין - תוסיפו http:/www בהתחלה אם לא נפתח העמוד)

הביקורת מתארת בצורה דיי טובה את תחושת הנסיעה ברכב.

פורסם
תודה רבה על המידע!

גם אותי מבאס קצת שאין שליטה מההגה, אבל זה נכון לגבי כמעט כל המכוניות שבדקתי בתקציב דומה. אסתדר בלי :)

אני גם אוהב את הצורה של הרכב, יותר מהקיה פיקנטו, מהניסן מיקרה ואחרות.

תוכל להסביר מה זה חיישני אורות?

ואגב, יש לך שקע USB? כשהייתי בנסיעת מבחן על הספייס סטאר לא מצאנו אותו, והסוכן של מיצובישי גם לא ידע איפה הוא. אני מקווה שזה באמת קיים.

אכן בתא כפפות באוטומט - דווקא דיי נוח...לא מוציא כמעט את הusb..

חיישני אורות /חיישני לחות - האורות נדלקים בלילה אוטומטית ונכבים כאשר מכבים את הרכב

הלחות - מפעילים את המגבים אוטו' כאשר יש גשם(לחות מרמה מסויימת - מעניין עם 100% לחות משפיע??:lol: )

פורסם
אכן בתא כפפות באוטומט - דווקא דיי נוח...לא מוציא כמעט את הusb..

חיישני אורות /חיישני לחות - האורות נדלקים בלילה אוטומטית ונכבים כאשר מכבים את הרכב

הלחות - מפעילים את המגבים אוטו' כאשר יש גשם(לחות מרמה מסויימת - מעניין עם 100% לחות משפיע??:lol: )

שוב תודה :wink:

ציינת בהודעה קודמת שהיד הראשונה נרשמה כפרטית. אפשר לשאול מאיפה קנית?

כמו כן אשמח לשמוע על צריכת הדלק כשיהיו לך נתונים... (ברור לי שזה תלוי בנהג ובגורמים נוספים, אבל לפחות תהיה לי הערכה.)

ועוד שאלה אחרונה לבינתיים, אתה מתכוון להתקין דיבורית או מסתדר בלי?

פורסם
שוב תודה :wink:

ציינת בהודעה קודמת שהיד הראשונה נרשמה כפרטית. אפשר לשאול מאיפה קנית?

כמו כן אשמח לשמוע על צריכת הדלק כשיהיו לך נתונים... (ברור לי שזה תלוי בנהג ובגורמים נוספים, אבל לפחות תהיה לי הערכה.)

ועוד שאלה אחרונה לבינתיים, אתה מתכוון להתקין דיבורית או מסתדר בלי?

אלבר

צריכת דלק - אשתף כאשר יהיו לי נתונים.

דיבורית מסתדר כבר איזה שנתיים+ עם הבייבי הזה:jawbone.com/headsets/icon/overview

אין לי נסיעות ארוכות, וגם מאוד נוח, אז לא מתכוון ללהתקין כרגע...

פורסם

למה אי אפשר לשלוח הודעות בפרטי?

מצטרף לשאלה וגם מעוניין לדעת האם באמת ברכישה מאלבר זה יד פרטית...

שאלתי באחד הסניפים ואמרו לי שזה נרשם כליסינג 0 קמ (ירידה של 5-8%).

תודה

פורסם
למה אי אפשר לשלוח הודעות בפרטי?

מצטרף לשאלה וגם מעוניין לדעת האם באמת ברכישה מאלבר זה יד פרטית...

שאלתי באחד הסניפים ואמרו לי שזה נרשם כליסינג 0 קמ (ירידה של 5-8%).

תודה

עוד לא תדלקתי מאז שקיבלתי את הרכב. יקח זמן בשביל לקבל תוצאות נראה לי.

איך הייתם מודדים דלק? אני תמיד בודק בסוף תדלוק, אבל שמעתי שיש גם אנשים שמתדלקים "בכוח" מעבר לעצירה אוטומטית, עצות?

לגבי הרכישה מליסינג, חברת הליסינג רשומה כהבעלים הראשון.

אבל לא רשום על הרישיון מהשכר/החכר.

בדקתי במחירון לוי יצחק ובאמת יש סעיף כזה כבעלים קודמים - שהוא 8% רחוק מה23% של ליסיניג רגיל, וזה הגיוני, כי זה לא.

*עוד לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, אבל בקצב הזה...לא עוד הרבה זמן..:-)

פורסם

זה לא ממש משנה אם אתה נותן עוד קפיצה של המשאבה "בכוח" או לא, העיקר שאתה עקבי.

כלומר, אם בתדלוק הראשון תדלקת עד הקפיצה הראשונה ככה אתה צריך להמשיך גם בתדלוק השני. אם נתת עוד לחיצה בפעם הראשונה תעשה עוד לחיצה גם בפעם השנייה.

באופן עקרוני לא מומלץ למלא את המיכל מעבר לקפיצה הראשונה. עודפי הדלק עלולים להישפך וחבל על הכסף.

המהדרין שבמהדרין גם נוהגים לחזור בדיוק לאותה המשאבה בדיוק באותה התחנה, כי לכל ידית יש כיול קצת שונה לנקודה בה היא "קופצת".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה לא ממש משנה אם אתה נותן עוד קפיצה של המשאבה "בכוח" או לא, העיקר שאתה עקבי.

כלומר, אם בתדלוק הראשון תדלקת עד הקפיצה הראשונה ככה אתה צריך להמשיך גם בתדלוק השני. אם נתת עוד לחיצה בפעם הראשונה תעשה עוד לחיצה גם בפעם השנייה.

באופן עקרוני לא מומלץ למלא את המיכל מעבר לקפיצה הראשונה. עודפי הדלק עלולים להישפך וחבל על הכסף.

המהדרין שבמהדרין גם נוהגים לחזור בדיוק לאותה המשאבה בדיוק באותה התחנה, כי לכל ידית יש כיול קצת שונה לנקודה בה היא "קופצת".

תודה, Tzvika-Pick!

אני אמשיך אז בנוהל:

תדלוק רגיל בדיקה עקבית(לרוב אותה תחנה, אני לא אחכה למשאבה ספציפית אבל! זה הקו האדום שלי:-D )

פורסם

אפשר לדעת מה היה המחיר הסופי בליסינג ואיזה תוספות קיבלת?

אני שוקל ברצינות לקנות גם, ואשמח אם תוכל לשתף את המידע.

בסוכנות הציעו בכמעט 82,000 , כולל מרימי שמשות, קודן, חיישני רוורס וחישוקים קלים.

פורסם
אפשר לדעת מה היה המחיר הסופי בליסינג ואיזה תוספות קיבלת?

אני שוקל ברצינות לקנות גם, ואשמח אם תוכל לשתף את המידע.

בסוכנות הציעו בכמעט 82,000 , כולל מרימי שמשות, קודן, חיישני רוורס וחישוקים קלים.

המחיר הסופי ציינתי בפתיחת השרשור(71). וכלל: קודן,חיישני רוורס(בהתקנה מאופיס דיפו אבל),אגרת רישוי,גלגלי מגנזיום,המדבקות הקצת צעקניות וטנק דלק כמעט מלא. אבל לא מרימי שמשות.:-( שממש חסרים לי האמת...וכנראה שאני יתקין.

כל השאר לפי המפרט של הדגם של האוטומט.

יש למישהו הצעות מאיפה?

• תוכן חדש...