Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם איתמר צודק ב-100% , כי לי דווקא ניראה שיש קשר בין משקל הרכב לסל''ד .

אבל גם אפילו במקרה שלנו (אני ו-RallyAddicted) , שיש לנו את אותו המנוע (אולי גם אותו הגיר) , זה לא אומר שאפשר להשוות בוודאות את הנתונים , כי במנועים האלו אולי תוכנות ניהול המנוע שונות אצלינו , תוכנות הגיר גם שונות , הכל יכול להיות עם הטכנולוגיה הזאת .

אבל בכל מקרה אני בדקתי על כמה סל''ד המנוע נמצא כאשר אני בשיוט של 100 קמ''ש במישור ישר (לא עלייה או ירידה) , בול 2000 סל''ד .

לנושא השמנים : מישהו בעבודה (מישהו שאני מכיר והוא עושה טיפולים לבד לכל סוגי המכוניות) אמר לי שאכן גם מוביל 1 נחשב לשמנים האיכותיים והוא יכול להשיג לי אותו במחיר טוב , כמו גם את Castrol Magnatec C3 , לגבי Castrol Edge אני לא יודע אם הוא יכול להשיג לי , אני אשאל אותו .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
אני לא יודע אם איתמר צודק ב-100% , כי לי דווקא ניראה שיש קשר בין משקל הרכב לסל''ד .

ערוך חיפוש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לנושא השמנים : מישהו בעבודה (מישהו שאני מכיר והוא עושה טיפולים לבד לכל סוגי המכוניות) אמר לי שאכן גם מוביל 1 נחשב לשמנים האיכותיים והוא יכול להשיג לי אותו במחיר טוב , כמו גם את Castrol Magnatec C3 , לגבי Castrol Edge אני לא יודע אם הוא יכול להשיג לי , אני אשאל אותו .

אתה מתכוון שאותו חבר מהעבודה התכוון לכך שמוביל 1 נחשבים לשמנים איכותיים ולא האיכותיים ביותר. זה ממש לא מדויק לקבוע שחברת שמנים מוכרת וגדולה היא יותר טובה מחברה אחרת. ואם כבר, על סמך מה בדיוק? האם יש רכב שטיפלו בו רק בשמני מוביל ופירקו אותו לגורמים בכדי לראות איך השמן הגן על המנוע?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...