Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על סיאט איביזה FR 1.2 TSI מה אתם יכולים להגיד לי על האוטו מבחינת ביצועים בעיות? תיקונים.

אמינות? בכביש בטיחות. האם יש אוטו אחר במחיר הזה ששווה לשקול לקנייה?

תודה.

פורסם

105 כ"ס זה ספורטיבי?

עדיף כבר את הקליאו 1.2 טורבו עם 120 כ"ס ומחיר הרבה יותר אטרקטיבי.

(כן, אני יודע שבאיביזה הכוח זמין בסלד נמוך יותר, אבל עדיין, ספורטיבית היא לא).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בתקציב הזה אין מכונית ספורטיבית חדשה שתוכל לרכוש.

האיביזה היא סופר מיני, הגרסה הספורטיבית שלה , קופרה, נמכרת בכ- 45,000 ש"ח יותר.

פורסם
חשבתי על סיאט איביזה FR 1.2 TSI

בדגמים החדשים FR זו רק רמת הגימור. ה-1.2TSI זה לא באמת רכב ספורטיבי.

מה שכן, אם תרד בשנתון תוכל למצוא הרבה אופציות ספורטיביות אחרות בתקציב הזה.

פורסם
105 כ"ס זה ספורטיבי?

בתקציב הזה אין מכונית ספורטיבית חדשה שתוכל לרכוש.

האיביזה היא סופר מיני, הגרסה הספורטיבית שלה , קופרה, נמכרת בכ- 45,000 ש"ח יותר.

בדגמים החדשים FR זו רק רמת הגימור. ה-1.2TSI זה לא באמת רכב ספורטיבי.

מה שכן, אם תרד בשנתון תוכל למצוא הרבה אופציות ספורטיביות אחרות בתקציב הזה.

אוקיי מבחינת השאלות ששאלתי, תכלו לתת לפרטים לגבם? בטיחות יציבות, עוצמה, כל דבר שניתן לפרט על האוטו.

פורסם
על איזה רכב בדיוק?

הסיאט איביזה FR 1.2 TSI זה משהו שמאוד התבאסתי ממנו תאמת שבחדשים אין באמת משמעות לFR חוץ מהראה.

פורסם
105 כ"ס זה ספורטיבי?

גם הקליאו זאת לא בדיוק גורסת אספלט. ספורטיבי יכול להיות גם רק במראה כמו הוולוסטר או באבזור כמו באיביזה. כשמישהו כותב ספורטיבי זה לא בהכרח שהוא מתכוון לשבור את השיא הטרי של פיג'ו ולואב בפיקס. אנשים בדרך כלל לא יכולים להגשים את החלומות המוטורים שלהם ולא לכל אחד יש כסף כשהוא משתחרר מהצבא לקנות GTI. אז גם מראה מחודד או אבזור סטייל דוושות מתכת עושים לפעמים את ההבדל ובעיקר את ההרגשה. לא צריך סתם לקטול.

פורסם
גם הקליאו זאת לא בדיוק גורסת אספלט. ספורטיבי יכול להיות גם רק במראה כמו הוולוסטר או באבזור כמו באיביזה. כשמישהו כותב ספורטיבי זה לא בהכרח שהוא מתכוון לשבור את השיא הטרי של פיג'ו ולואב בפיקס. אנשים בדרך כלל לא יכולים להגשים את החלומות המוטורים שלהם ולא לכל אחד יש כסף כשהוא משתחרר מהצבא לקנות GTI. אז גם מראה מחודד או אבזור סטייל דוושות מתכת עושים לפעמים את ההבדל ובעיקר את ההרגשה. לא צריך סתם לקטול.

סליחה אבל עדיין מדובר ב115K,סכום שבו אפשר להגשים המון חלומות מוטורים,שאתחיל ברשימה?.

Porsche 944 turbo

פורסם

כפי שאמרו פה מאז מתיחת הפנים בשנה שעברה FR באיביזה זו רמת גימור כאשר האלמנטים הספורטיבים היחידים שיש בה הם מושבים אוחזים יותר וג'נט 16" עם צמיגים רחבים יותר. ה- 1.2TSI במקור אמנם מנוע חזק אבל לא מדובר בדגם הספורטיבי של היצרן.

FR TSI ידנית יכולה להיות אופציה טובה עבור מי שזה הרכב הראשון שלו ורוצה להתחיל עם משהו שיש לו פילפל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

^ מחזק לגמרי.

גם הקליאו זאת לא בדיוק גורסת אספלט. ספורטיבי יכול להיות גם רק במראה כמו הוולוסטר או באבזור כמו באיביזה.

אבל אם יש תקציב מכובד כמו במקרה הנ"ל,

למה לא לרדת שנתיים-שלוש בשנתון ולקנות ספורטיבית אמיתית?

פורסם
סליחה אבל עדיין מדובר ב115K,סכום שבו אפשר להגשים המון חלומות מוטורים,שאתחיל ברשימה?.

כפי שאמרו פה מאז מתיחת הפנים בשנה שעברה FR באיביזה זו רמת גימור כאשר האלמנטים הספורטיבים היחידים שיש בה הם מושבים אוחזים יותר וג'נט 16" עם צמיגים רחבים יותר. ה- 1.2TSI במקור אמנם מנוע חזק אבל לא מדובר בדגם הספורטיבי של היצרן.

FR TSI ידנית יכולה להיות אופציה טובה עבור מי שזה הרכב הראשון שלו ורוצה להתחיל עם משהו שיש לו פילפל.

^ מחזק לגמרי.

אבל אם יש תקציב מכובד כמו במקרה הנ"ל,

למה לא לרדת שנתיים-שלוש בשנתון ולקנות ספורטיבית אמיתית?

כי פותח השרשור רוצה רכב חדש ונראה שההגדרה שלך ושלו לספורטיביות היא לא אותו הדבר.

תודה רבה לכולם, אני מחפש תאמת אוטומטית אין לי כוח לידני....

אם יש משהו במחיר הזה אני מוכן להתפשר על יד שניה אבל אם מדובר ביד שניה אני גם מעוניין במחיר נמוך יותר משהו כמו 90 אלף השמח לקבל הצעות למכוניות. לא פחות משנת 2010!.

פורסם

קבל את השילוב המושלם, במקרה נתקלתי כרגע במודעה.

איביזה בוקה נגרה סוף שנת 2011, יד ראשונה 21 אלף ק"מ. משופרת כוללת שלב ראשון APR 180 כ"ס אוטומטית... מחיר מבוקש 120 אולי יש מקום למיקוח. והופ קיבלת את כל מה שרצית ועוד יותר...

• תוכן חדש...