Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סויפט חדשה (חודש) ידנית, ואני קצת מאוכזב מההיגוי שלה: הרכב מתקשה לשמור על קו ישר, מזגזג מאוד קלות, אני מוצא את עצמי מהר מאוד קרוב לקו הלבן אם אני מרפה קצת את האחיזה בהגה (הפרונט בסדר, מאז הקניה לא נכנסתי לשום בור או משהו כזה, פשוט כל שקע בכביש מכוון את הגלגלים לכיוונים מוזרים). וגם בפניות חדות אני מרגיש שהרכב קרוב להחלקה במהירויות לא גבוהות מידי

אני חייב לציין שהנוחות נסיעה טובה מאוד!

המידה של הגלגים עכשו זה 175/65R15.

אני רוצה לדעת לאיזה מידה אני יכול להגדיל (חוקית- אשמח לקישור לאיזה רשימה או מערכת כדי לבדוק מה מותר) ככה שתהיה לי קצת יותר אחיזה אבל לא פגיעה משמעותית מידי בצריכת הדלק ובנוחות הנסיעה (לא צמיגים ברוחב 40 ס"מ וחתך של 5 ס"מ)

אני לא יודע מה ההשפעה של כל מידה על ההתנהגות- אשמח להסברים מפורטים

דבר נוסף- כרגע יש לי גלגלי פלדה. בשדרוג אני כנראה אקנה גלגלי סגסוגת, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל אם כן אז שתדעו

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בכל פנצ'ריה שמכבדת את עצמה או בכל מכון רישוי תוכל למצוא ספר או תוכנה של Auto Data,

שם יוכלו לבדוק לך את הגודל המקסימלי החוקי שמאושר לרכב שלך לפי קוד ודגם מנוע.

בלי שום קשר, כרגע יש לך גלגלי ברזל, לא פלדה. :wink:

פורסם

תודה על התגובה.

אני מהנדס חומרים... יש לי בעיה עם לקרוא לזה ברזל :? (טכנית זה פלדה)

אני רוצה לדעת מה מותר בלי לחפש מוסך שמכבד את עצמו (בעייתי בארץ)

והכי חשוב לי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לשים

פורסם

אתה יכול להחליף למידה שיש בסוזוקי היותר יקרה . או לחכות עוד קצת עד שתגיע הסוזוקי ספורט ואז להחליף גם למידה שלה .

פורסם

כן אבל המידה של הדגם היקר מספיק טובה? לא כדאי לי אם כבר אני קונה לקחת משהו שיכול להיות טוב יותר?

ואמורה להגיע הסויפט ספורט?! יבואן מנייאק. הייתי קונה אותה אם הייתי יודע! למה מביאים רק את את הדגמים הכי מעפנים לארץ?

פורסם

המידה מהדגם היותר יקר תספיק לך . וספורט תגיע לקראת סוף שנה תחילת שנה הבאה .

המידה בדגם היותר יקר היא 185/55/16

פורסם
המידה מהדגם היותר יקר תספיק לך . וספורט תגיע לקראת סוף שנה תחילת שנה הבאה .

המידה בדגם היותר יקר היא 185/55/16

כן, אבל השאלה היא אם זה טוב מספיק- אם ההבדל יתן לי את השילוב האופטימלי של יציבות/ ביצועים+נוחות/ חיסכון

פורסם
אתה יכול להחליף למידה שיש בסוזוקי היותר יקרה . או לחכות עוד קצת עד שתגיע הסוזוקי ספורט ואז להחליף גם למידה שלה .

הוא לא צריך שתגיע הספורט כדי לשים את הג'אנטים שלה, אם המידה הזו מופיעה באוטודאטה אתה יכול לשים גם עכשיו, במידה ולא מופיע באוטודאטה אתה יכול לשים רק באישור של המחלקה הטכנית של היבואן, ואם היבואן לא מסכים, נדפקת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לי?

קונטיננטל נראה לי. הרכב עבר 3500 ק"מ מאז שיצא מהסוכנות- הצמיגים סבבה, כשיגיע הזמן להחליף אותם אני גם אחליף כבר גם את הגלגלים

• תוכן חדש...