Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בן שנתיים עם 40 אלף ק"מ, הצמיגים הקדמיים קרובים לסוף חייהם וצריך החלפה. מדובר במידות סטנדרטיות לרכב, 205 R16 (אם אני לא טועה... בכל מקרה מדובר במה שפאביה 2011 TSI מגיעה איתו מהמפעל, לא שיניתי כלום).

אני רוצה משהו איכותי בעיקר בשביל הבטיחות והאחיזה, פחות חשוב לי שקט/נוחות האמת. מצד שני 2000 ש"ח על זוג צמיגים נראה לי קצת מוגזם. אבל אם זה מה שעולה משהו טוב אז זה מה שאני אשלם.

אני אשמח גם לקבל המלצות לפנצ'ריה - אני בד"כ עובד עם החבר'ה ביפו, בדרום שדרות ירושלים כי זה בדרך שלי לעבודה. הוא אמר שאיזה צמיג שאני רוצה הוא יזמין לי אבל המליץ כרגע על או 'סיני אבל איכותי' ב-450 ש"ח לצמיג, או ברידג'סטון כמו המקורי שבא עם הרכב ב-900 לצמיג.

קיצר איזה צמיג ואיזה פנצ'ריה...? כל דבר בין בת ים לצפון ת"א מתאים, מוכן לנסוע אקסטרה בשביל מישהו אמין.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

המידה הזאת יחסית יקרה בגלל החתך הנמוך. בכל מקרה אתה יכול למצוא פאלקן 912 במחיר סביר או ללכת על טויו T1R שזה צמיג קצת יותר ספורטיבי (אבל גם קצת יותר יקר).

לגבי פנצ'ריות, דבר עם טיירדיל, אתר האינטרנט שמופיע בקישור שנתתי לך. הם מוצאים לך את הצמיג שאתה רוצה ושולחים אותו לפנצ'ריה הסמוכה אליך הביתה או למקום העבודה, ככה שאתה לא צריך להתרוצץ.

גם ג.מ פורטל יוכלו לעזור לך. יש להם סניף חדש בבת-ים, במקום הסניף שהיה פעם בהרצליה. דבר עם אביתר, תגיד לו שאתה מגיע מהפורום והוא יעזור לך למצוא צמיג טוב במחיר טוב.

פורסם

לפני כמה חודשים החלפתי את הצמיגים בפאביה אצלי (אותה מידה כמו שלך) לפאלקן 912.

עלה לי כ 450 ש"ח לצמיג אצל צמיגי אנטון ביפו.

תרגיש חופשי להתמקח איתו על המחיר, כי בהתחלה הוא רצה משהו כמו 550 ש"ח לצמיג וירד במחיר רק אחרי שהראיתי לו את ההצעה מטייר-דיל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

נדבר עם טיירדיל עכשיו ונזמין... בא לי על ה-Toyo, נראה איך הוא.

הכי קל לשלוח לקריסטו צמיגי השדרה כי אני עובר שם כל יום, כל מקום אחר (אפילו יפת) זה קצת עיקוף.

נראה כמה זול יתנו לי את הטויו...

תודה.

פורסם

טוב התקשרתי אליהם, וגם לכמה פנצ'ריות. בטיירדיל יוצא משהו כמו 200 ש"ח פחות מההצעה הכי זולה שקיבלתי במקומות אחרים (וזה אחרי מיקוח קל...).

קיצר הוזמן זוג טויו ב-960 ש"ח, לפנצ'ריה ליד הבית. רשמים בהמשך :)

תודה לעוזרים!

פורסם

בטיירדיל אמרו שהצמיגים הם או מתחילת השנה או יותר חדשים - מספיק טוב, לא?

לגבי האחוריים, באופן מפתיע הם במצב ממש טוב. רואים הבדל מאד גדול בינם לבין הקדמיים. גם במוסך וגם בפנצ'ריה אמרו שאחוריים בחתכים האלה מחזיקים בד"כ לפחות 10-15 אלף ק"מ יותר מקדמיים.

פורסם

אני לא זוכר איך היו הברידג'סטון כשהם היו חדשים - אבל הטויו מול הברידג'סטון המשומשים, איזה הבדל!

ההגה הרבה יותר יציב בסיבובים. במהירות גבוהה ההבדל ממש, ממש מורגש. לפני שהחלפתי היה אפשר להרגיש את ההגה נהיה קל מדי, לא מספיק יציב בסיבוב במהירות גבוהה ועכשיו האף מרגיש שתול במקום.

תענוג, תודה לכולם!

• תוכן חדש...