Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עם "חוק הגנת הספק" ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחום העיסוק שלי (http://www.flynesher.co.il) אני קובע מפגש עם אנשים במקומות שונים בארץ.

בהזמנת העבודה שהלקוח מקבל, רשום ומודגש : "חובה להתקשר ערב הפעילות ע"מ לוודא את קיומה,ביטול הפעילות פחות מ-24 שעות לקיומה יגרור דמי ביטול בסך 100 שקלים" .

אם לקוח הזמין פעילות שלשום,אתמול לא התקשר והיום - למרות שנסעתי במיוחד כדי לפגוש אותו - הוא לא בא לפעילות.

האם הוא יכול לבטל את החיוב בחברת האשראי ? הרי מותר לו תוך 14 יום...

ואיך אני מתמודד מול חברת האשראי לגבי גביית דמי ביטול ? הרי ביזבזתי יום עבודה ,דלק וכו' ?

ולא,לא יכולתי להתקשר אליו מכיוון שרשמתי מספר טלפון שגוי .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
בתחום העיסוק שלי (http://www.flynesher.co.il) אני קובע מפגש עם אנשים במקומות שונים בארץ.

בהזמנת העבודה שהלקוח מקבל, רשום ומודגש : "חובה להתקשר ערב הפעילות ע"מ לוודא את קיומה,ביטול הפעילות פחות מ-24 שעות לקיומה יגרור דמי ביטול בסך 100 שקלים" .

אם לקוח הזמין פעילות שלשום,אתמול לא התקשר והיום - למרות שנסעתי במיוחד כדי לפגוש אותו - הוא לא בא לפעילות.

האם הוא יכול לבטל את החיוב בחברת האשראי ? הרי מותר לו תוך 14 יום...

ואיך אני מתמודד מול חברת האשראי לגבי גביית דמי ביטול ? הרי ביזבזתי יום עבודה ,דלק וכו' ?

ולא,לא יכולתי להתקשר אליו מכיוון שרשמתי מספר טלפון שגוי .

סתם שאלה, למה אתה לא מתקשר ללקוח יום לפני בכדי לוודא שהכל תקין? לא יחסוך לך הרבה נסיעות מבוזבזות?

חוץ מזה ויתכן והלקוח שכח / קיבל רגליים קרות, ועצם השיחה איתך תדרבן אותו להגיע

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...