Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הסוגים הם צמיגים טובים. מה שהפריע לי זה שתאריך הייצור שלהם הוא כ-9 חודשים. אולי אני מגזים, אבל לא מומלץ לקנות צמיגים שגילם מעל שנה ללא קשר לשימוש, ו-9 חודשים זה די קרוב. אני לא יודע כמה זה משמעותי, ולכן תיאלץ לחכות לתשובה של מישהו שמבין יותר ממני.

עם הטויו אין לי ניסיון, אבל בצע חיפוש בפורום, יש עליהם הרבה מידע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלום אנשים.

מישהו יכול בבקשה להתייחס לעניין התאריכים? כמה זה קריטי שזה זה לא משנת 2013?

תודה

פורסם
שלום אנשים.

מישהו יכול בבקשה להתייחס לעניין התאריכים? כמה זה קריטי שזה זה לא משנת 2013?

תודה

הצמיגים שהציעו לך הם בני 8-9 חודשים. לפי דעתי התאריכים סבירים, ולא נראה לי שחודשיים הם כ"כ קריטיים לחיי הצמיג.

אם זהו הצמיג שאני מחפש והמחיר טוב, התאריך הנ"ל הוא לא מה שהיה מונע ממני לקנות אותם.

• תוכן חדש...