Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהשוואה לידנית ששווקה עד כה; בתמורה ל10,500שח אתה מקבל ג'אנטים 15" מקוריים, חלון בגג מקורי, נגיעות עור פה ושם ומנוע טוב משמעותית.

עסקה לא רעה בכלל אם תשאל אותי.

(נ.ב. חבל שלא הביאו את הפיקנטו טורבו)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בנוסף לעניין שניקו העלה מפריע לי הג׳אנטים שפשוט נראים זהים לאלו של אלפא מיטו.

קצת חיפוש באינטרנט העלה גם דימיון בין הדגמים בפרופיל , מציק לי בעין

חוץ מזה בחבילת אבזור נראת מספקת לחלוטין , לי אישית חסר כמה סוסים על הנייר , אולי בפועל לא צריך עוד .

פורסם

לא נשמע לי הגיוני שזה יהיה המחיר הסופי לצרכן.

גם את הריו הידנית תמחרו בהתחלה ב-82,000, אבל לאחר חודשיים הורידו ל77K.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מה שבטוח זה שהיא נראית מעולה בגרסת ה-3 דלתות. ראיתי את הרכב בחו"ל וב-3 דלתות היא נראית טוב יותר.

פורסם
תמורת מחיר זהה ניתן לקבל רנו קליאו חדשה, פיאסטה ועוד כמה.

צודק,למה לא להעדיף סופר מיני?

מה גם שהרכב פחות פרקטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפילו בהשוואה לקליאו החדשה - לפיקנטו הזאת יש מה להציע.

הרבה צעירים (או צעירים בנפשם) יעדיפו 0-100 ב11.4 שניות ולא ב14.5, הרבה יעדיפו את הנגיעות הספורטיביות בעיצוב, הג'אנטים המגניבים האלה והסאנרוף המקורי.

לא לשכוח שלקיה יש 7 שנות אחריות ומוניטין אמינות קצת יותר טוב מרנו (בצדק או לא - נשאיר לדיון אחר).

אני הייתי הראשון לזנוח את הפיקנטו לטובת סופרמיני, אבל בהחלט יכול להיות שאם הדגם הזה היה משווק בזמנו - הייתי קונה אותו ולא מתבאס כל כך, אולי אפילו רחמנא ליצלן נהנה ממנה קצת.

מעניין אותי אם הם עשו משהו עם ההגה שלה.. או שזה אותו האחד שיש בגרסאות האחרות ..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה מסביר את מה שראיתי היום יוצא מנמל אילת (שימו לב לקיה השחורה).

משום מה טלקאר בחרו לתמחר את גרסת 3 הדלתות מול פיאט 500 ולא מול סיאט מיי.

IMAG0256.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עיצוב ה-3 דלתות, בהחלט עושה חסד עם המכונית. לדעתי, 3 דלתות לרכב מיני, מוסיף לא מעט נקודות זכות לעיצוב, אבל אני מבין את אותם אנשים שמעונייניים ב-4/5 דלתות.

לדעתי, ה-MII עם השלוש דלתות, הרבה יותר יפה מאחת עם יותר וכן, אני יודע ש"סה"כ" מדובר ב-2 דלתות פחות :).

פורסם
משום מה טלקאר בחרו לתמחר את גרסת 3 הדלתות מול פיאט 500 ולא מול סיאט מיי.

מחד, התמחור היה יכול להיות מעט זול יותר. 70K נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, כשמביאים בחשבון את האיבזור מול ה-1.2 האוטומטי המאובזר עם 5 דלתות.

מאידך, עם יחס משקל הספק של 1:10(משקלה 855 ק"ג), הפיקנטו הזו הרבה יותר זריזה מ-500 בסיסית או מסיאט מיי/סקודה סיטיגו - וגם מסופרמיני בסיסיות דוגמת קליאו 1.2 או איביזה/פאביה 1.4.

בקיצור, מכונית חביבה לצעירים, בסגנון הפיאט 500/600 ספורטינג, שמעולם לא שווקו כאן. אני בעד.

ובכלל, גישה רעננה ובריאה של יבואן, שבעברו היה שמרני מאד ביחס לדגמי נישה. אני מאמין שאם הפרוסיד GT תזכה למחיר הגון, יש להם ווינר נוסף ביד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הגישה יפה, רק חבל שהתמחור קצת פחות.

הייתי מצפה לראות גם פרו-סיד ידנית מוזלת כמו שקרסו עשו עם המגאן קופה.

ייבואנים שתמחרו גרסאות 3 דלתות במחיר אטרקטיבי זכו להצלחה (סיאט איביזה SC, יונדאי ולוסטר)

מעניין מתי לובינסקי יירדו מהעץ שהם טיפסו אליו עם מחירי ה-208 ויציעו 208 בגרסת 3 דלתות ידנית מוזלת, יורשת מעניינת ל-206 3 דלתות שנמכרה בעבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...