Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בחינם ברמת החיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני אמור להגיע לקאנטרי קלאב נווה שרת ברמת החיל, האם החניה בקאנטרי בחינם? במידה ולא, יש באיזור מקום שבו ניתן לחנות בחינם?

פורסם

דווקא בכל ביקוריי שם תמיד חניתי בדיוק בקאנטרי הזה בתור המקום היחידי באזור בו יש חניה חופשית, אם כי זכורים לי גם מספר מקומות עם מדרכה אפורה בסמוך לחנות של טיב טעם ומסוף האוטובוסים של דן.

הביקור האחרון שלי באזור היה לפני כחצי שנה, לכן כדאי להמתין לתשובה עדכנית ומהימנה יותר. או שאפשר פשוט להתקשר לקאנטרי ולשאול.

פורסם

קאנטרי קלאב נווה שרת הוא בנווה שרת (...) לא ברמת הח"יל.

שים לך בGPS רח' קהילת קליבלנד. יש שם מס' חניונים חופשיים (המיועדים לתושבי השכונה) הכי גדול מול המתנ"ס.

יש כניסה לקאנטרי מרח' קהילת קליבלנד.

בתור אחד שגדל בשכונה הנ"ל, לפני 35 שנה (כשהיא הייתה עדיין מקום מסוכן:-))- לא צפויות לך בעיות חניה בתוך השכונה.

מטיב טעם/דן ההליכה תהיה ארוכה, והמדרכות שם צבועות זה מכבר בכחול/לבן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בעקרון, כן. הוא בסמיכות.

אבל לא ממש צמוד.

הוא יוצא כמה מאות מטרים מהחניון הפתוח של קרית עתידים. (הצפוני, לא זה המקורה).

מפרידים ביניהם שדות...

בכל מקרה, הכניסה לקאנטרי, היא מתוך השכונה. אין טעם להדחף לחניונים היקרים של קרית עתידים.

אגב- מנכ"לית הקריה היתה נעלבת מההבחנה שלך.

במשך שנים היא מתאמצת למתג בידול מובחן בין רמה"ח לבין הקריה, שאמורה להיות יותר "אלטיסטית".

כנראה שללא הצלחה... :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני מאוד מקווה שאני לא אתקע בלי חניה, כי אני אמור להגיע לשם למספר לא ידוע של שעות. בגלל השעה גם תחבורה ציבורית לא באה בחשבון (אצטרך לצאת לפנות בוקר).

נקווה לטוב :-)

• תוכן חדש...