Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצלם את הרכב רצוף עם מצלמת אינטרנט אלחוטית, אבל תכלס היא לא מספיק איכותית בשביל לראות תווי פנים של אדם שמתנכל לרכב...

פעם אחת קלטתי מישהו לוקח עליי רוורס ומשפשף לי את הפגוש.... והוא שילם על זה...

הגעתי למסקנה שגם אם אני אחנה 10 דקות הליכה מהבית בקצה הרחוק של חניון ענקי שאף אחד לא חונה בו,

אז תמיד יקיפו אותי ביום שאחרי מצד אחד סובארו DL חבוטה שחונה צמוד צמוד, ובצד השני ג'יפ עם דלת גבוהה ופוטנציאל להרבה דמעות מצידי במקרה של נגיעה בפח.

דרך אגב, כבר התייאשתי מלכסות את הרכב כי או שמורידים את הכיסוי בשביל הכיף, או שפשוט גונבים לי אותו !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מצלם את הרכב רצוף עם מצלמת אינטרנט אלחוטית, אבל תכלס היא לא מספיק איכותית בשביל לראות תווי פנים של אדם שמתנכל לרכב...

פעם אחת קלטתי מישהו לוקח עליי רוורס ומשפשף לי את הפגוש.... והוא שילם על זה...

הגעתי למסקנה שגם אם אני אחנה 10 דקות הליכה מהבית בקצה הרחוק של חניון ענקי שאף אחד לא חונה בו,

אז תמיד יקיפו אותי ביום שאחרי מצד אחד סובארו DL חבוטה שחונה צמוד צמוד, ובצד השני ג'יפ עם דלת גבוהה ופוטנציאל להרבה דמעות מצידי במקרה של נגיעה בפח.

דרך אגב, כבר התייאשתי מלכסות את הרכב כי או שמורידים את הכיסוי בשביל הכיף, או שפשוט גונבים לי אותו !

שוב פעם גנבו?

אם אני לא טועה,

היה לך כיסוי 4 עונות יחסית חדש, לא?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא מצליח לחשוב על שום דרך למנוע שריטות\שיפשופים\דפיקות של עוברי אורח או מכוניות שחונות מלפנים ומאחור. כשיש רכב חדש אפשר להשתגע מדברים כאלה, אבל גם כשפחות לוקחים את זה ללב זה מעצבן.

לתקן? זה לא פיתרון.

מה הדרך שלכם לשמור על האוטו נקי מפגיעות ושריטות?

אצלי בבית יש שני מכוניות וחנייה אחת שהיא מתחת לבית , בדר"כ האוטו החדש הוא שחונה מתחת לבית ,

אבל כתוצאה מזה כל בוקר אבא שלי מגלה בפגוש האחורי עוד סדק ועוד סדק ועוד שריטה ועוד דפיקה ,

עקרונית אין מה לעשות וכל המצלמות והבלשים לא שווים את הכאב ראש הזה , פשוט שאתה רואה שיש

מספיק דפיקות תתבע את הביטוח תשלם את הדמי השתתפות ותקבל אוטו נקי ... זה מעצבן אבל אין יותר מידי מה לעשות וזה מה שאבא שלי עושה בדר"כ .

עכשיו עוד מעט 3 שנים עם האוטו (עוד חצי שנה בערך) נתבע את הביטוח שיתקנו הכל , אני מעריך שכל

התיקונים יעברו את ה 5 - 6 K או אפילו יותר למה גם גנבו לנו ספויילר אז ...

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
שוב פעם גנבו?

אם אני לא טועה,

היה לך כיסוי 4 עונות יחסית חדש, לא?

לא גנבו (בלי עין) לאחרונה.

אבל מצאתי אותו מספר פעמים זרוק בקצה הרחוב וכאלה....

ול 3000GT

זה לא הכסף של התיקון , תאמין לי שלא.

זוהי עוגמת הנפש , זה לדעת שעבר משהו על האוטו שלך...

ואני בטוח שגם תיקון הפחחות הכי טוב בעולם ייראה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דרך אגב לשולח ההודעה המקורית-לא דופקים לך את האוטו-מחבלים לך באוטו-זה ההגדרה הנכונה-ואני במקומך הייתי מגיש תלונה במשטרה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

נראה לך שהמשטרה אכפת לה משריטות ושבירת חלון?

כן, גם אותי זה מעצבן אבל זאת דרך הטיפול של המשטרה.

תפסתי על חם שפורצים לי לרכב ומנסים לגנוב את המערכת רשמתי מספר רכב התקשרתי למשטרה שיבואו מהר אמרו תגיש תלונה בבוקר...

חח מפגרים, הגשתי יחד עם מספר רכב של הפורצים לא עשו כלום!

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כנס לאתר הזה יש שם מצלמות אלחוטיות מקצועיות...

קצת יקר אבל זה ישרת את המטרה טוב :wink:

רק בגלל כל דואר הזב שהם שולחים לי מהאתר הזה לא הייתי קונה מהם!

חלאס עם הדואר זבל!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

ול 3000GT

זה לא הכסף של התיקון , תאמין לי שלא.

זוהי עוגמת הנפש , זה לדעת שעבר משהו על האוטו שלך...

ואני בטוח שגם תיקון הפחחות הכי טוב בעולם ייראה.

אני מסכים איתך ב - 100% , אבל אין לך יותר מידי מה לעשות .

תאמין לי אחרי שהורידו לאבא שלי את הספויילר מהאימפרזה אני התחרפנתי , אבל אין יותר מידי מה לעשות

כי אין כל כך אפשרות לגלות מי עשה את זה .

בנוגע לאמצעי מעקב כמו מצלמה וכו' ... זה יכול להיות יעיל אבל עד רמה מסויימת , וחוץ מזה אם מישהו

מגלה את המצלמה ולוקח אותה לחנייה שלו ?

זה גם אפשרות .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תוכן חדש...