Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שבוע הבא אני מקבל את הרכב החדש שלי (mazda cx5 2.5l), בכל אופן רציתי לדעת האם מומלץ לעשות איזה טיפול / ציפוי לרכב חדש על מנת לשמור על הצבע והברק ?

ד"א אם זה משנה הרכב בצבע לבן פנינה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מומלץ. וקס או אטום צבע. ייתכן והרכב כבר יגיע עם swirls למרות שבצבע הזה פחות רואים אותם. תחקה להמלצות של אחרים לפוליש מאוד עדין אם אתה מעוניין בפוליש לפני ציפוי.

פורסם
שלום לכולם.

שבוע הבא אני מקבל את הרכב החדש שלי (mazda cx5 2.5l), בכל אופן רציתי לדעת האם מומלץ לעשות איזה טיפול / ציפוי לרכב חדש על מנת לשמור על הצבע והברק ?

ד"א אם זה משנה הרכב בצבע לבן פנינה.

מאוד מומלץ. לא תאמין איזה הבדל יש בין רכב חדש שמקבל אוטם צבע איכותי לבין אחד שלא מקבל. כבר ראיתי רכבים חדשים מהניילון שלא הורידו חרא של ציפורים ולאחר שבועיים קיבלו כתם לכל החיים.. (או עד שיסירו אותו בצורה מקצועית)

כבר אמרתי את זה ואגיד שוב.

באופן אישי אם הייתי קונה רכב חדש בהרבה כסף הייתי מוכן ללכת ביום המסירה לאיש מקצוע בתחום הדיטיילינג ולשלם לו אלפייה (אולי יותר) ובתמורה לקבל ניקיון ייסודי של הרכב + הכנה מקצועית + הגנה מרבית.

מומלץ ליישם חומר עמיד שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן. גם אם הוא נראה יקר זה שווה כל שקל.( לדעתי)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה על התגובות.

אוקיי הבנתי שצריך ווקס ואוטם צבע, שמעתי גם על ציפוי ננו - מישהו יכול לשפוך אור על כך ?

אני מבקש גם המלצה לבעל מקצוע טוב באיזור המרכז-שרון במחיר שפוי.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

באותה דילמה רק עם צבע כהה יותר.

האם כדאי לשים אוטם צבע או ווקס או את שניהם? האם יש חשיבות לסדר המריחה?

כבר תכננתי על אוטם צבע אופטיסיל שראיתי מומלץ בחום. לגבי ווקס עוד לא חיפשתי כי לא ברור לי האם הוא במקום אוטם צבע או בנוסף.

תודה רבה.

פורסם

אוטם בדרך כלל עמיד לתקופה ארוכה יותר.

ווקס בדרך כלל בעל מראה יפה יותר.

אם מיישמים את שניהם אז אוטם לפני ווקס.

יש אוטמים איכותיים שמייתרים וקס - גם עמידים וגם מבריקים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כבר ראיתי רכבים חדשים מהניילון שלא הורידו חרא של ציפורים ולאחר שבועיים קיבלו כתם לכל החיים.. (או עד שיסירו אותו בצורה מקצועית)

בדיוק כמו שהיה לי בלאון - שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב איזה ציפור עלומה השאירה "חותמת" על הדלת .

לא ניקיתי מייד ושום שטיפה לא עזרה.

בזכות הפורום הזה הזמנתי ציוד/חומרי דיטלינג - עדיין לא הכל הגיע אבל לא יכולתי להתאפק ועשיתי פוליש ידני על הכתם - יצא טוב ולא רואים את הכתם !

באמת הגיע זמן אחרי שנתיים וחצי עם הרכב , כל בוקר היתי שולח מבט ורואה את הכתם שהשאירה לי אותה ציפור , השבוע הכל מבריק שם - איזה כיף!

אני עדיין מחכה לפלסטלינה ואז אעשה טיפול מקיף לרכב .

דרך אגב הרכב הגיע חדש מהחברה עם סימני שאריות של המדבקות הגנה , במסירה אמרו לי שירד בשטיפה מה שכמובן לא קרה.

אני מקווה שהפוליש יוריד גם את הסימנים האלו .

פורסם
אוטם בדרך כלל עמיד לתקופה ארוכה יותר.

ווקס בדרך כלל בעל מראה יפה יותר.

אם מיישמים את שניהם אז אוטם לפני ווקס.

יש אוטמים איכותיים שמייתרים וקס - גם עמידים וגם מבריקים.

אם כך האם האופטיסיל מספיק או שכדאי לי למרוח גם ווקס (Collinite No. 845)?

והאם הסדר הבא מומלץ?

1. ONR

2. אוטם

3. ווקס

או האם כדאי להשתמש ב-ONR בין לבין?

תודה.

פורסם
אם כך האם האופטיסיל מספיק או שכדאי לי למרוח גם ווקס (Collinite No. 845)?

והאם הסדר הבא מומלץ?

1. ONR

2. אוטם

3. ווקס

או האם כדאי להשתמש ב-ONR בין לבין?

תודה.

מהמעט ניסיון שיש לי עם האוטם שלך והווקס שלך הייתי אומר שהווקס עמיד יותר מהאוטם שברשותך ויחזיק יותר זמן.

לא ממליץ לשים את הווקס מעל האוטם. יש מצב שאולי אפילו עדיף את האוטם מעל הווקס במקרה הזה.

מה שכן את האופטיסיל קל הרבה יותר ליישם. אז אם אתה עצלן בעל ידיים שמאליות וללא סבלנות עדיף שתקח את האופטיסיל בלבד.

זו דעתי האישית, לא עשיתי השוואות בין המוצרים. אבל אני די בטוח שהווקס עמיד יותר (בהרבה).

דרך אגב האופטיסיל הוא מוצר נפלא ואין לי דבר נגדו, אני עצמי מתכנן לרכוש אותו בגלל הנוחות שימוש שהוא מאפשר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לגבי הננו אני זוכר שהיה בחור שעשה את זה ולא היה הרי מרוצה,כדאינשתקע,ה חיפוש לגבי זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...