Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרמל - הדוכסית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במגרש ישנם עוד רכבים ישנים, מקבץ מעניין בהחלט, אפילו צילמתי חלק מהם (ברשות, כמובן).

אנסה למחוק מספרי רישוי (אני ממש חלש בטכנולוגיה הזאת), ואעלה.

בין היתר יש שם קורטינה, רנו 5, שלושה רנו 6, טנדר בריסקה, טנדר ויליס, שני ג'יפים 42, אוטובוס מדגם לא מזוהה, ואולי עוד רכב אחד או שניים.

כאשר שאלתי את בעל המגרש אם יש משהו למכירה, הוא אמר שלא, באופן חד משמעי - חלק מכורים וחלק פשוט לא למכירה, רכבים משפחתיים בעלי ערך רגשי, אם כי הם עומדים מוזנחים תחת כיפת השמיים, וחבל שכך.

יחד עם זאת, הצלחתי להוציא ממנו אמירה (שאני לא יודע אם היא אמיתית או לא), שבמידה ויהיה משהו רלוונטי, הוא יעדכן אותי (אבל אני חושב שבכלל אין לו את מספר הטלפון שלי...).

נגמור דבר דבר...

אני מניח שעוד אדבר איתו בעתיד.

הייתה לי הרגשה שיש שם קורטינה יש לך פרטים: צבע,שנה וכו׳.

עוד יותר טוב אם יש לך תמונות אשמח לראות. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחל לך בהצלחה !!! תהנה מהעשייה

אתה שלפת למברטה שהיתה קבורה באדמה...אני שלפתי סוסיתא שהיתה קבורה באדמה - היום במצב תצוגה

שנינו בעלי סוסיתות וגם רכב דו גלגלי ( לי וספה px200 כולה ניקלים)

שוב - בהצלחה !!!

פורסם
במגרש ישנם עוד רכבים ישנים, מקבץ מעניין בהחלט, אפילו צילמתי חלק מהם (ברשות, כמובן).

אנסה למחוק מספרי רישוי (אני ממש חלש בטכנולוגיה הזאת), ואעלה.

בין היתר יש שם קורטינה, רנו 5, שלושה רנו 6, טנדר בריסקה, טנדר ויליס, שני ג'יפים 42, אוטובוס מדגם לא מזוהה, ואולי עוד רכב אחד או שניים.

כאשר שאלתי את בעל המגרש אם יש משהו למכירה, הוא אמר שלא, באופן חד משמעי - חלק מכורים וחלק פשוט לא למכירה, רכבים משפחתיים בעלי ערך רגשי, אם כי הם עומדים מוזנחים תחת כיפת השמיים, וחבל שכך.

יחד עם זאת, הצלחתי להוציא ממנו אמירה (שאני לא יודע אם היא אמיתית או לא), שבמידה ויהיה משהו רלוונטי, הוא יעדכן אותי (אבל אני חושב שבכלל אין לו את מספר הטלפון שלי...).

נגמור דבר דבר...

אני מניח שעוד אדבר איתו בעתיד.

יוני את הטלפון שלך לי יש ואני או אלון זה אותו דבר.אים יהיה משהו רלוונטי למכירה מהמיגרש אני מבטיח לעדכן אותך.

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם.

חפשו אותנו בפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

כל הכבוד שיש עוד מישהו שחושב על המורשת הישראלית בהצלחה בשיפוץ ביי אבי;;;;;;;;;;;;;;;;

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

תתחדש ניראית ממש מדהים, זו הצורה הכי יפה מכל הסוסותית,

לגבי העברת הבעלות,

במיקרה גם הרכב שלי היה שייך לבחור מבוגר ולא הצלחנו להעביר בעלות, הסתבר שהרכב רשום במשרד הרישוי על השם של הבן, הבחור המבוגר לא הבין איך זה יכול להיות אבל בסוף בוצעה העברת בעלות עם הבן.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יוני !

המון מזל טוב ובהצלחה עם הפרוייקט החדש.

בתקופה שהייתי בצבא קבע , עשיתי השלמת הכנסה ע"י זה שכל פעם הוצאתי סוסיתא אחרת מהמכרז בצריפין , משפץ, נוסע קצת , מוכר ומוציא שוב משהו אחר. היו לי בעברי את כל דגמי הסוסיתות כרמלים ורומים.

בשלב מסויים חשבתי שהם נכחדו מהעולם ופתאום יש מכה חיובית ואנחנו מתבשרים על עוד פיברגלאס שמשתפץ לו , כשברוח הגבית נמצאים חברי הפיברקלאב שעוזרים גם לבעלי הסוסיתות ועוזרים גם לגדולים מהחיים , ואני סבור שהם עצמם גדולים מהחיים בפרוייקט האדיר שלקחו על עצמם.

בעקבות שיפוץ האמבולנס , יצא לי להכיר את הנפש הפעילה - רענן מאמבולנס חדרה שיוצא מגדרו ע"מ לעזור.

יש לך הזדמנות גדולה להעזר בו.

ושוב! בהצלחה בפרוייקט ובמלוא ההנאה.

צביקה מרגלית

פורסם

פנסים יש חדשים אפשר להשיג בלי בעיה וחוץ מיזה אי ביי

יש הכול

ילה יוני תעלה אותה על גרר ממתינים לה

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

עונג ערב שבת....

בעזרת ניסים סוסיתא "הקטן", כרמל נגררה היום כלאחר כבוד אל המחסן של פיברקלאב, אי שם במישור החוף.

בעודה עומדת על הגרר, הוחלף צמיג, לכזה המלא באויר, והיא ירדה ונדחפה אט אט אל חוף מבטחים.

בעזרת גרניק, כמו גם חומרי ניקוי עדינים (תזכורת לעצמי - לא להשפריץ מסיר שומנים על הפנים), נוקה המנוע ניקוי ראשוני.

לאחר מכן, פורקה נבה אחת, כאשר אזל הזמן ונאלצתי לחזור הביתה...

רענן לא הצליח להתאפק, והתחיל לעשות שלייף לפיבר...

גם אחרי שהלכתי, רענן לא הפסיק לעבוד על האוטו, ואם הוא לא היה יוצא לעבודה, סביר כי גם לא היה מפסיק לפחות עד שהאוטו היה מושלם.

לרגע לא חשבתי שאקבל כזאת תמיכה מחברי פיברקלאב, והם מצליחים להשאיר אותי חסר מילים ואסיר תודה בכל פעם מחדש. הם ההוכחה שניתן גם לעשות ולא רק לדבר, ועל כך שחברות וירטואלית יכולה להפוך בקלות לחברות אמיתית.

קצת תמונות מהיום, כאשר מחר המשך עבודה (עונג שבת, אלא מה?)....

כייף כייף כייף!!!

1052877_10151667223214522_38756247_o.jpg

1048920_10151667227584522_1415513949_o.jpg

1048127_10151667223609522_36394548_o.jpg

1048094_10151667224949522_153033531_o.jpg

1040287_10151667225374522_757619446_o.jpg

1039581_10151667227969522_750260750_o.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אתה לא מפסיק להפתיע אתה!!:-o:twisted: אגב- גם אני רווצה כזה!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...