Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרמל - הדוכסית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסה להשתבץ למשמרות בחדרה, זה יחסוך לך את עניין הדרכונים. 8) 8)

או שבעצם לא, יהיה לך יותר מדי זמן פנוי לעבוד ואנחנו לא נצליח לעמוד בקצב...

בכתיבה היפה שלך אתה מצליח להעביר לששת קוראי השרשור, וגם לשאר הקוראים, חלק גדול מתחושת ההתרגשות שבשיפוץ הנפלא הזה. המשך הנאה צרופה בדרך להנעה!! 8) 8) :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

ביום שלישי, כאשר הייתי אצל רענן, הוא הסתובב לו חסר מנוחה...

לא רק שלא היה לו זמן להישאר איתי ולעבוד, גם מכווץ הקפיצים שלו נעדר.

לפני שהוא יצא לענייני עבודה, הוא עדיין לא היה מרוצה, וכאשר הוא חזר לו סביב 16:30 לגיחה קצרצרה הוא הסתכל עליי, על הקפיצים הצבועים, על הבולמים הממתינים לעלות חזרה לדוכסית, ואז הוא לחש, ספק לי ספק לעצמו, אני עוד אבנה מכווץ קפיצים, זה לא יכול להימשך ככה.

סיימתי את יום העבודה ושבתי לביתי.

אתמול, במהלך היום, אני מתחיל לקבל תמונות לפלא' מרענן.

הוא יושב ומרתך לו מוטות הברגה לתוך ברזל.

מייד ידעתי כי הוא מרכיב בצמו מכווץ קפיצים, ע"מ שיהיה עוד אחד (מתוך תקוה שהקודם אכן יימצא) במחסן של פיברקלאב.

התמונות מוסיפות להגיע, והנה המתקן כבר מושלם עם בולם וקפיץ היושבים להם בתוכו, כעבור דקות ספורות עוד תמונה עם שני הבולמים עם הקפיצים עליהם, ובהמשך, תמונה של הבולם השמאלי מורכב במקומו, לאחר מכן גם תמונה של הבולם הימני מורכב, ולבסוף, לעת ערב, גם תמונה של המוט המייצב מורכב במקומו ומהודק למקום.

את התמונות רענן כבר פירסם, אז ששת קוראיי כבר מאמינים לי...

אני יושב כאן, ליד המסך, ואילו רענן ממשיך ועושה קסמים, ניסים ונפלאות באוטו, בכשרון מדהים, עם המון רצון טוב, וכל הדברים האלו גורמים לי להתרגש כמו ילד קטן בכל פעם מחדש, כי אני מגלה שלא פסו האנשים הטובים מעולמינו...

תודה רבה לא מספיקה כאן. ממש לא...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
תשמע, המחדל הזה חייב להיפסק!

יועבר רענן לי-ם לאלתר !!!

אין סיכוי שזה יקרה, רן. רענן שמע שבירושלים יש הרבה סרסורים והוא קצת מפחד מהם... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
אין סיכוי שזה יקרה, רן. רענן שמע שבירושלים יש הרבה סרסורים והוא קצת מפחד מהם... :wink:

שיעלה לירושלים עם הזלמוביל שלו, אף סרסור לא יתקרב...

פורסם

איזה כיף לראות כאלה פרוייקטים!!!:twisted:8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יום שישי הגיע.... איזה כייף!

זה אומר שיש עונג ערב שבת.

כידוע, מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת, ואילו עם הדוכסית זה מי שטרח בערב שבת, יהיה עייף בשבת, אבל לפחות יזכה להזמנה למרק תימני עסלי.... אך בטרם אקדים את המאוחר (ספוילר - בטיפשותי סירבתי להזמנה למרק), אשתף את ששת קוראיי באירועי היום ובמעללי בעיר החוף השקטה.

כאשר סיכמתי עם רענן כי אגיע היום לחדרה, הוא אמר לי "תעבור בדרך למחסן, תביא את הדברים מהחרט, ועל הדרך תקנה גם מצבר אצל קובי, שניהם נמצאים באיזור התעשיה".

אני שואל את רענן האם הוא יודע איך קוראים לחרט, והתשובה שאני מקבל היא "ההוא עם האופניים". שם קליט, אין ספק...

לשאלתי לגבי רחוב או משהו בסגנון, הוא עונה שאין שם ממש רחובות.

כמי שביקר בעבר מספר פעמים בחדרה, וכבעל GPS בהווה, חשבתי לתומי שזה עומד להיות טיול קליל. אך מה עושים כאשר הוויז לא יודע איפה נמצא איזור התעשיה בחדרה?

היה לי די ברור שהיות ובעיר הגדולה, תלביב, הצפון שמור לעשירי העיר, אז בחדרה, שהיא עיר הרבה יותר ידידותית למשתמש, הצפון יהיה שמור לאיזור התעשיה, אז נסעתי לצפון חדרה.

קצת פניות ימינה, גם כמה שמאלה, והנה שלט - איזור התעשיה. שמח וטוב לב אני נוסע לי ברחוב הראשי של איזור התעשיה (ולא, לא ראיתי שום שלט המראה את שם הרחוב), והנה מולי מופיע עוד שלט - "קובי - חשמלאות רכב". למרות השעה המוקדמת בעליל, זה אפילו פתוח.

אמרתי לעצמי, רק שלא יתבזבז לי כל המזל של היום על הבוקר, ונכנסתי אל החשמלאי.

לאחר החלפת מילות ברכה ונימוסין, אני אומר לו, רענן שלח אותי אליך לקחת מצבר לסוסיתא.

"איזה רענן? מאמבולנס חדרה?" שואל אותי קובי, "אכן, זה האיש". לאחר הרעפת שבחים על רענן, מתברר כי הסכום עבור המצבר שונה ממה שנאמר לי ע"י רענן. טלפון אל רענן, ואז מסתבר לי שבכלל הגעתי אל קובי אחר.... פאדיחות...

רק מסתבר שכל חדרה (לפחות) יודעת מי זה רענן ומדברת בשבחו.

יצאתי משם, והמשכתי לשוטט באיזור התעשיה של חדרה, לפתע אני קולט את ההוא עם האופניים (לפי האופניים, אלא מה). אני לא מספיק לצאת מהאוטו, והוא אומר לי "בוקר טוב, הדברים שלך מוכנים כאן". כנראה שגם בחדרה מזהים תיירים...

אני שואל לגבי המחיר והנה קיבלתי עוד הנחה על המחיר המטורף שרענן השיג עבור החריטות.

אני שואל אותו האם הוא מכיר איזה קובי כאן באיזור התעשיה, ונענה בשלילה.

עוד טלפון אל רענן, והנה מגיע ההסבר למקום, קניה של המצבר, והדרך אל המחסן של פיברקלאב מתקצרת.

מגיע אל רענן, רבע כוס קפה של בוקר, ומתחילים לעבוד.

ראשית, בונים (נו טוב, רענן בונה) מעמד למצבר. שני פלאחים של מתכת, המחוברים בינהם במוטות הברגה, האחד עומד מהצד החיצוני של הכנף (מאחורי הגלגל הקידמי), והשני מחבק את המצבר ומהדק אותו לכנף מתא המנוע.

לאחר מכן, מרכיבים (רענן וישראל שהופיע לו לפתע פתאום) את הצלחות ולאחר מכן את הקליפרים של הברקס. בעודי עומד משתאה אל נוכח האירועים, מופיע לו הצמיגאי ולוקח איתו את שני הג'אנטים הצבועים, להחלפת צמיגים.

לאחר חיבור והידוק התפוחים, מסתבר שבפועל סיימנו עם החלק הקדמי של האוטו (למעט החלפה של גומיה בציר ההגה), הכל עובד לו כשורה, הכל משופץ ומותקן נכון, והנה צריך לעבור לעבוד על החלק האחורי.

לטובת המעבר לעבודה על החלק האחורי של האוטו, יש לסובב את האוטו, אך ישנה בעיה. הצמיגאי עדיין לא חזר עם הצמיגים - איך נסובב את האוטו רק על שני גלגלים?

לזה הפעם לי יש פתרון יצירתי - נשב נשתה קפה.

אחרי רבע כוס קפה (וגם כאן אני בלארג'יות), רענן אומר - תגיד, אולי נרכיב את הגריל של האוטו, חבל על הזמן שלנו, על הדרך, בוא נבדוק איך אנחנו מניעים את האוטו מהסוויץ' ולא מתא המנוע.

שוב הלכה לה שלושת רבעי כוס קפה. יותר מידי קפאין זה לא בריא.

האמת היא שאני ממש שמח על כך שאין רגע מנוחה - גם מספיקים יותר במעט הזמן שיש וגם מרגישים שעושים דברים ולא מתמזמזים ומורחים את הזמן.

כמובן שהגריל הורכב חזרה, הסוויץ' ניעור לחיים אף הוא, ובאורח פלא גם הצמיגאי הגיע עם הג'אנטים שלי, ועליהם צמיגים חדשים.

הצמיגים הורכבו באופן מיידי על הדוכסית, נעשה בוק שלם של שתי תמונות זריזות (רענן לא ראה אותי מצלם - מכסה המנוע הסתיר לו) וחיש מהר הדוכסית ירדה ארצה מהבוקים, על צמיגיה החדשים.

כעת צריך לסובב אותה, עם הפנים פנימה, כאשר מלפנים שני צמיגים חדשים, ומאחור צמיג בחצי כח וצמיג המורכב על ג'אנט שאינו מסתובב (ככל הנראה ברקס תפוס).

איך עושים זאת, אם בכלל, בפעם הבאה....

בעצם, היות ואני עם רענן, אין כאן שאלה של "אם בכלל", אלא רק "איך עושים זאת?"

192996_10151716494889522_1698959217_o.jpg

1015816_10151716495754522_1414433423_o.jpg

1074380_10151716495304522_1403786868_o.jpg

פורסם

IT's ALIVE!!!

It's alive!!!

התרגשות רבה אוחזת בי, התרגשות כה רבה, עד כי לא יכולתי להמשיך בכתיבת הסיפור, עד שששת קוראיי לא יביטו וייראו את הסרטונים הקצרים הבאים שעלו עוד אתמול ליוטיוב, אשר הם קריטיים להמשך העלילה...

פורסם

התקדמות מהירה,שאפו ענק לרענן שבלעדיו הדוכסית לא היתה מגיעה עד הלום,מצפים להשקה וכן לתת לרענן מקום של כבוד:-)

עופר בן צבי

פורסם

לאחר שסובבנו את הדוכסית, למי שלא ראה עדיין את הסרטים, זה היה בנסיעה - נסיעה ראשונה שלה בכוחות עצמה (עם גלגל אחד תפוס) לאחר כעשרים שנה, ראינו שעדיין נותרה שהות קלה.

כרגיל, לא מבזבזים אפילו שניה, ומייד משפריצים שמן בכל החלק האחורי - איפה שצריך, וגם איפה שכנראה שלא צריך.

לאחר שרוקנו שני מיכלי שמן על החלק האחורי של הדוכסית, ניגשנו לפרק את הגלגלים האחוריים, תופי הבלימה והסנדלים (יש כבר מוכנים מותאמים, כולל משאבות ברקס אחוריות חדשות), ולאחר מכן, את הציר האחורי - הבקקס.

מסתבר שהבקקס מחובר לדוכסית בסה"כ ב- 16 ברגים, ובעוד ארבעה ברגים הוא מחובר אל הדרייב שאפט. היות והשמן כבר התחיל לעבוד לו, הברגים נפתחו בקלות יחסית (כן, בטח), ולאחר מספר דקות לא גדול של עבודה, שוחררו גם צינורות הברקס (ייבנו חדשים) וכבל בלם היד, והבקקס נשלף החוצה, והונח על שולחן ליד האוטו.

בשלב הזה הוצע לי לבוא לאכול מרק תימני עסלי, ואני, ברוב טיפשותי, סירבתי, והעדפתי לחזור לירושלים, כאשר כל הדרך אני חושב רק על המרק התימני שהפסדתי....

1064994_10151716496269522_343354425_o.jpg

886710_10151716496779522_60998661_o.jpg

191229_10151716497424522_2107249924_o.jpg

פורסם

כל מה שאכתוב כאן, או בכל מקום אחר על גדלות הלב, על הנתינה, על הרצון, על העזרה, על טוב הלב או על כל דבר טוב אחר שאני מקבל מרענן או שרענן עושה, יתגמד לעומת הדבר האמיתי.

פגשתי בחיי הרבה אנשים, חלקם עברו ביעף, חלקם נשארו לפרק זמן מה וחלקם הולכים איתי רחוק ומלווים אותי שנים. אף אחד מהאנשים שפגשתי לא הותיר עליי רושם כמו רענן, אף אחד לא גרם לי להאמין מחדש בבני אדם כפי שקורה לי אחרי כל פגישה או שיחה עם רענן.

אני לא עומד בקצב הכתיבה... אני כותב, ועד שאני מסיים לכתוב, מה שאני כותב כבר הופך להיות ללא רלוונטי.

כעת נשאלת השאלה האם זה בגלל שאני חופר מידי, או שזה בגלל שאני סתם מקדיש יותר מידי זמן לכתיבה ופחות מידי זמן לעבודה על הדוכסית?

אתמול אני מקבל שלוש תמונות לפלא'.

אני רואה שם ציר אחורי חדש של מכונית.

שניות לאחר מכן מגיע הכיתוב "בקאקס של דוכסית".

נעתקו המילים מפי, אז לא הגבתי...

לאחר כשעה, עוד 3 תמונות מעטרות את מסך הפלא' שלי.

עברו כמה דקות עד שהצלחתי להגיב...

"רענן.... אתה מותיר אותי ללא מילים פעם אחר פעם... מה יהיה???" היתה תגובתי.

"תשתוק ותהנה, אמר איש חכם מטבריה" היתה התגובה.

הנה התמונות שקיבלתי, שגם ששת קוראיי יהנו...

971355_10151719820439522_909274145_n.jpg

1010851_10151719820679522_1350793214_n.jpg

995126_10151719820909522_2047653454_n.jpg

1044634_10151719821269522_2118626438_n.jpg

17581_10151719821654522_456807671_n.jpg

12033_10151719821969522_1979048735_n.jpg

• תוכן חדש...