Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאלללה נו כבר!

דרך אגב , מי טיפל לך בכל העניינים של לאתר את האוטו ולשלוח אותו לארץ ושיחרור?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 217
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואו! ראיתי את הפרוייקטים שלך, וגרמת לי להרשם לפורום :)

עבודות מדהימות, בהצלחה בעבודה הזו, נראה אחלה של אוטו, מחכה לראות עדכונים!! :)

פורסם

יאאאללה , עוד עגלה , על מה הרעש ?

סתאאאאם , אני בטוח שהפונטיאק הזו בחלומות הכי ורודים שלה לא חלמה שהיא תגיע לארץ הקודש ועוד לידיים של ליאור , אחח כמה מכוניות אחרות מביטות בה מגן העדן למכוניות ומקנאות ...... :oops:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
סתאאאאם , אני בטוח שהפונטיאק הזו בחלומות הכי ורודים שלה לא חלמה שהיא תגיע לארץ הקודש ועוד לידיים של ליאור , אחח כמה מכוניות אחרות מביטות בה מגן העדן למכוניות ומקנאות ...... :oops:

תהיה בטוח שהיא בחלומות הכי ורודים של לא מעט גברים בארץ הקודש :lol:

כבר חתמתי...

פורסם

לאיזה נמל היא מגיע?

אם זה לאשדוד אני יכול לברר אם הנשר נחת.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

הציפור בחיפה, סיימתי היום תהליך שחרור ראשוני מול המכס (ניירת, תשלום ראשוני, אפרט לפרטים בהמשך...).

השלב הבא, מתישהו בשבוע הבא אפגוש שמאי מטעם המכס בחיפה ליד האוטו.

השמאי יבצע הערכה, יקבל/לא יקבל את הצהרת התשלום שלי (חשבונית + זכרון דברים + העברת כספים - הכל מתועד ומפורט) ומשם הלאה חזרה למכס להמשך טיפול.

להערכתי, הליך של כשבועיים...

רציתי לבקר את הציפור ולהאכיל אותה, סירבו. שלא יתפלאו אח״כ אם היא תנגוס במכוניות שלידה... היא בטח רעבה מהמסע... :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...