Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתמקח עם מוכר הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי X שקלים ושלם על הרכב ועוד יש הרבה מאוד מה לעשות בו.

רוצה?-נסגור עסקה,לא רוצה?-יש עוד הרבה רכבים בשוק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידכון: סגרנו על מחיר. 14K והוא מעביר את הרכב טסט.

עכשיו רק בדיקה שתראה שהרכב תקין מבחינת קומפרסיה ושילדה, ואפשר לומר מברוק.

פורסם
עידכון: סגרנו על מחיר. 14K והוא מעביר את הרכב טסט.

עכשיו רק בדיקה שתראה שהרכב תקין מבחינת קומפרסיה ושילדה, ואפשר לומר מברוק.

רק תוודא שהוא באמת עשה טסט ולא רק שילם את האגרה - חותמת מכון רישוי ומדבקה

עדיף שהוא יעביר את הטסט על חשבונו, ככה יש לו הרגשה שהוא קבל יותר כסף

פורסם

כמובן.

הרגע קיבלתי בפקס את כל היסטוריית הטיפולים, הבחור לא הכניס לטיפול את הרכב מ2008 ועד 2011, על פני 70K ק"מ- לפחות לא למורשה. בטלפון נאמר לי שהוא כן טיפל בזמן וכו'.

חשוד ביותר.

פורסם

לא בהכרח, ובכל אופן לא הייתי נותן לזה לעצור אותי.

הרכב לא צעיר, סיכונים יש בכל מקום, וגם המוכר הכי אמין לא יבטיח שמחר לא תהיה תקלה.

סגרת מחיר טוב למכונית שמתאימה לך עם טסט לשנה - אני אומר לך על זה ואל תביט לאחור.

פורסם

צריך להטריד אותי שכשהוא נכנס לטיפול ב2011, הרכב היה עם בעיית התחממות ואיבוד מים, והחליפו את כל מערכת הקירור(מצנן, צינור עליון ותחתון, תרמוסטט,בית תרמוסטט)?

פורסם

רכב צרפתי שאחזקתו הוזנחה והתחיל להתחמם כתוצאה... נשמע הגיוני. בפורום הטכני (או באחד המוסכים המתמחים בצרפתיות) ידעו להעריך טוב יותר את הנזק ההיקפי שתקלה כזאת עלולה לגרום. על פניו, לי זה נשמע כמו משהו שהיה ונפתר, לא הייתי מקדיש לזה מחשבה נוספת.

• תוכן חדש...