Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכנון הוא לצ'יפ וזהו, לא לשנות יותר דברים ומכלולים...

הכיוון הוא לסטייג' 1, המחשבה על בלאי מהיר של הקלאץ' והמערכות לקוחה בחשבון ובגלל זה אין תכנון לקנות משהו יותר אגרסיבי, מקווה שלא יהיה צורך בהחלפת קלאץ' וכו'

הכל יהיה תלוי באיך תשתמש בו והכי חשוב כמו שאמרתי עד כמה וכמה תתלהב ותאיץ מהמקום ולא כאשר אתה כבר בגלגול ...

חבר שלי אם שירוקו 160 TSI וציפ GIAC שבק את הקלאץ אחרי חודשים בלחץ ... שוב הכל תלוי באיך תתנהג איתו , אחרי שהוא החליף אותו ושינה טיפה את הנהיגה הוא כבר מעל 5 חודשים איתו ללא שום בעיות וללא החלקות מיותרות

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח התרד,

אני עד לא מזמן (שבועיים וקצת) נסעתי עם GIAC ומסתובב מספיק בין רכבים חזקים וגודשים.

אני לא חושב שיש תוכנה 1 מנצחת את האחרת, זה באמת תלוי בטעם הנהג...

הGIAC הינה תוכנה אגרסיבית ונותנת את תחושת ה"בעיטה" בתחת בערך ב 3K RPM

ה APR מתאפינת בליניאריות יותר (כמו היצרן רק חזק יותר)

ואת ה REVO אני הכי פחות מכיר.

ההמצלמה הכי טוב שאני יכול לתת לך היא באמת להתקין את גרסת הניסיון של כל אחת מהתוכנות ולראות מי היא התוכנה שהיא

"הכי אתה"

כל התוכנות טובות ואמינות, כולן ברכב מטופל ובנהיגה יום יומית רגועה עם לחיצות מידי פעם יתנו לך אמינות טובה.

לגבי התוכנה, לא ניתן לעלות עליה בשום מקרה אלא אם יחפשו אותך במוסך וגם אז בספק אם ימצאו משהו.

עוד לא יצא לי לשמוע על מישהו שביטלו לו את האחריות על תוכנה.

מלבד זה התוכנה היא הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לרכבים הללו! ממולץ בחום!

נ.ב

מנסיון שלי ההבדלים הם באמת לא גדולים בימי מסלול ונסיעה מהירה יום יומית, וזה בעיקר עניין של הרגשה.

יותר חשוב רמת האחזקה של הרכב עם התוכנה מאשר איזו תוכנה (צמיגים טובים / לחץ אוויר תקין / ברקסים / מצב הקלץ וכו'...)

תהנה ותשמור על עצמך

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
מעניין, כנראה שגם פולקסווגן רושמים שטויות.

http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/themes/2008/01/the_7speed_dsg.html

ה 350 נמצא בהתחלה.

פולקסווגן יסכימו שהקלאץ' יחזיק עד 35.6 קג"מ בצורה בטוחה שלא תפגע באמינות ארוכת השנים.

לא יודע, אולי אתה מבין יותר מהמהנדסים שלהם :lol:.

בכל מקרה, danielharati, אסביר לך מאיפה הסקתי שהקלאץ' הידני עמיד כמו ה DSG.

בארה"ב הגולף R מגיעה עם גיר ידני בלבד. לא נראה לי ריאלי שהם ישתמשו בקלאץ' אחר מאשר הקלאץ' של ה GTI/Leon וכו'. אז כנראה שהוא גם כנראה עומד בעד 35.6 קג"מ מומנט בצורה אמינה.

קלאץ' של חבר שלך החליק? לא נראה לי אינדיקציה, אולי הוא קורע אותו.

לא יודע מאיפה אתה כותב את השטויות האלו, בכל אופן, יש לי GTI עם DSG6 עם מעל ל35.6 קג''מ וזה לא מדגדג לקלאצים, כנ''ל גם חבר'ה עם K04 עם 350 כ''ס וקרוב ל50 קג''מ לא מדגדג להם, מעבר לזה כבר מתחילים קצת צרות.

פורסם

קישרתי לינק + ציטטתי מהאתר של קבוצת פולקסווגן, אבל אולי יש לך קריאה סלקטיבית.

סתם בשביל השעשוע, אני אצטט מידע נוסף, הפעם מויקיפדיה.

The first DSG transaxle that went into production for the Volkswagen Group mainstream marques had six forward speeds (and one reverse) ,and used wet/submerged multi-plate clutch packs (Volkswagen Group internal code: DQ250, parts code prefix: 02E). It has been paired to engines with up to 350 N·m (260 lb·ft) of torque, and the two-wheel-drive version weighs 93 kg (210 lb). It is manufactured at Volkswagen Group's Kassel plant, with a daily production output of 1,500 units.

אסביר בשפה פשוטה. מעולם לא טענתי שה DSG לא מסוגל לעמוד ב 50 קג"מ מבחינה פיסית. מה שכן אמרתי, זה שהוא אינו מסוגל לעמוד בעומס שכזה בצורה אמינה ולאורך זמן. לכן פולקסווגן שידכו לתיבה מנועים עם עד 35.69 קג"מ ולא מעבר לכך - היות והם הגיעו למסקנה שהדבר עלול לפגוע באמינות ארוכת הטווח של התיבה ו/או הקלאצ'ים.

בשפה פשוטה, אם רכב עם 50 קג"מ ייסע עם DSG 6 - רוב הסיכויים שלא יקרה כלום. אם רכב כזה ייסע במשך 300,000 ק"מ - יצוצו בעיות שפשוט לא יהיו שם עם פחות מומנט.

ד"א, הרכב הכי חזק של פולקסווגן שעומד בגבול המומנט שהם החליטו שיהיה אמין הוא אאודי TTS, לה בדיוק 35.69 קג"מ.

לצורך המחשה, לאאודי TT-RS יש 45.88 קג"מ, ובה הם העדיפו להשתמש ב DSG 7 הרטובה, DQ500, ולא ב DQ250. פולקסווגן לא היו מוכנים לקחת את הסיכון, ואני גם לא הייתי מוכן עם הרכב הפרטי שלי, למרות שזה סיכון קטנטן.

בנוגע לתיבה הידנית - מתוודה שטעיתי.

.Your average Notepad

פורסם
למעשה יש 5 חברות שמיוצגות בארץ באופן רשמי: אפסולוט, APR, GIAC,REVO,UNITRONIC.

גם חברת UNITRONIC העולמית מיוצגת רשמית בארץ ע"י MaxTuning.

אמנם חדשים בארץ,אבל בין הוותיקים והמוערכים בעולם.

אתה מוזמן לקראו בפורומים בחו"ל ולהכנס לאתר החברה ולהתרשם.

http://www.unitronic-chipped.com/

לגבי פרטים נוספים צור קשר.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם
קישרתי לינק + ציטטתי מהאתר של קבוצת פולקסווגן, אבל אולי יש לך קריאה סלקטיבית.

סתם בשביל השעשוע, אני אצטט מידע נוסף, הפעם מויקיפדיה.

אסביר בשפה פשוטה. מעולם לא טענתי שה DSG לא מסוגל לעמוד ב 50 קג"מ מבחינה פיסית. מה שכן אמרתי, זה שהוא אינו מסוגל לעמוד בעומס שכזה בצורה אמינה ולאורך זמן. לכן פולקסווגן שידכו לתיבה מנועים עם עד 35.69 קג"מ ולא מעבר לכך - היות והם הגיעו למסקנה שהדבר עלול לפגוע באמינות ארוכת הטווח של התיבה ו/או הקלאצ'ים.

בשפה פשוטה, אם רכב עם 50 קג"מ ייסע עם DSG 6 - רוב הסיכויים שלא יקרה כלום. אם רכב כזה ייסע במשך 300,000 ק"מ - יצוצו בעיות שפשוט לא יהיו שם עם פחות מומנט.

ד"א, הרכב הכי חזק של פולקסווגן שעומד בגבול המומנט שהם החליטו שיהיה אמין הוא אאודי TTS, לה בדיוק 35.69 קג"מ.

לצורך המחשה, לאאודי TT-RS יש 45.88 קג"מ, ובה הם העדיפו להשתמש ב DSG 7 הרטובה, DQ500, ולא ב DQ250. פולקסווגן לא היו מוכנים לקחת את הסיכון, ואני גם לא הייתי מוכן עם הרכב הפרטי שלי, למרות שזה סיכון קטנטן.

בנוגע לתיבה הידנית - מתוודה שטעיתי.

אתה מדבר שטויות. עדיף כבר להודות שטעית וזהו. הרבה יותר קל.

בזמנו כנראה שהרכב עם הכי הרבה מומנט על DSG6 היה עם 36 קג"מ (בדיינו אגב התוצאה יותר גבוהה סתם שתדע...).

אז מה?!! בגלל זה אתה חושב שאם יתנו יותר מומנט הקלאצ'ים יחליקו? זה לא נכון.

מאות GTI בארה"ב מפורום וורטקס נסעו עם 45-50 קג"מ מעל רבע מליון ק"מ. נו ו..... לא מדווחים על שום החלקות גורפות בקלצ'ים.

אחרי 300,000 ק"מ תהיה שחיקה יותר גבוהה בקלצ'ים?! גם ככה אמורים להחליף אותם לפני, ביג דיל!

עזוב רגע קלצ'ים, עכשיו סתם לידע כללי,

אפילו VW בכבודם ובעצמם אמרו שההגבלה שאלקטרונית של הגירים האלו גבוהה הרבה יותר מ-36 קג"מ עלובים.

לא כל ה-DSG6 זהים, יש כאלו שמיועדים לעמוד גם במעל 60 קג"מ, אז מה?

אני מכיר המון בעלי GTI DSG בארץ, מתוכם אולי 1-2 מקוריים בלי שיפורים, רק תוכנה תתן יותר מ-36 קגמ.

כל השאר (משופרים למעל 40 קגמ, חלקם גם 50!) עושים כל שבוע טיולים של מאות ק"מ וקורעים לאוטו את הצורה.

הרוב עם מעל 120,000 ק"מ ורק לאחד החליקו הקלאצים לפני 3-4 שנים, ומה היה לו על הרכב? פילטר פתוח ומדבקה של BBS.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...