Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי הונדה סיוויק 96 אוטומט 1.4, עברה 205K בתחילת השבוע החלפתי מצבר ומאז(יום למחרת) התחילה התופעה הבאה:

הרכב מניע מצויין אך בעת כל עצירה במהלך הנסיעה המנוע מתחיל להיחנק, הרכב אפילו נכבה פעם אחת בעת חנייה ברברס.

האם יכול להיות קשר מסויים להחלפת המצבר ולתופעה הזאת?? מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

סביר להניח שאין קשר בין המקרים

הסברה הראשונה שלי היא לכל הפחות תקלה במייצב טורים או סוויץ'

יש לך אינדיקציה לגבי מצב הטורים כשהרכב מתחיל להיחנק? איך הרכב בהנעה, איך הנסיעה הרגילה, חום מנוע?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
סביר להניח שאין קשר בין המקרים

הסברה הראשונה שלי היא לכל הפחות תקלה במייצב טורים או סוויץ'

יש לך אינדיקציה לגבי מצב הטורים כשהרכב מתחיל להיחנק? איך הרכב בהנעה, איך הנסיעה הרגילה, חום מנוע?

היי, חום מנוע תקין לגמרי, ההנעה בסדר גמור. לגבי מצב הטורים לא רואה שום שינוי וזה מוזר, שום אינדיקציה.

אפרט קצת יותר, בתחילת הנסיעה כאשר מנוע עדיין קר לא מרגישים את התופעה, אבל כבר אחרי כמה דקות בכל עצירה ואפילו האטה למהירות נמוכה מאוד, הרכב מתחיל לרעוד. הנסיעה הרגילה בסדר גמור, חלקה ללא שינוי.

פורסם
נסה לראות אם זה קורה רק כאשר אתה לוחץ על דוושת הברקס.

אם אני בולם בנסיעה מהירה אז הכל בסדר, הרעידות מתחילות רק כאשר אני מתקרב לעצירה או עומד. רק ב - D או ב -N. כאשר הרכב ב P הוא שקט. יש לך מושג ממה זה נובע?

פורסם

תתחיל בלעבור על צינורות הוואקום כמו שניכתב ושים דגש על הצינור היוצא ממגבר הבלם לכיוון סעפת היניקה תראה שהיא שלמה ולא סדוקה או קרועה.

• תוכן חדש...