Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש יחסית בנושא וחושב לקנות סוזוקי יורוסוויפט.

התקציב שלי בסביבות 10-15 אלף ואני צריך אוטו לנסיעה של 50 קילומטר ליום 3 פעמים בשבוע

יש לי כמה שאלות בנושא..

1. איך סוזוקי יורו סוויפט בשנתונים 98-02? האם יש למכוניות האלה בעיות מוכרות?

2. כל כמה קילומטרים צריך להחליף רצועת טיימינג?

3. האם נהוג להחתים את המוכר רכב שבמידה ומתגלה בעיה בשלדה אז עלות הבדיקה עליו?

4. אני מאיזור תל אביב, האם יש מכוני בדיקת רכב מומלצים? והאם יש מכוני בדיקה שאסור להתקרב אליהם?

5. מה המחירים של בדיקת רכב?

6. איזה תקלות אני יכול לבדוק ברכב ולזהות אותם עוד לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה?

7. יש לכם גם המלצות לרכבים אחרים בתקציב הזה?

תודה מראש לכל העונים ושבת שלום!!!

פורסם

הוצאתי ביום חמישי סוויפט 2013, אז אני לא כל כך יכול לעזור לך כי מדובר ביותר מעשור. מה שכן, מצאתי את האשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209683

שבוא נאמר שהרכב הוא "זבל מזוקק"

ועוד תגובה עניינית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1986186#post1986186

פורסם

רכב תוצרת הונגריה, די אמין אם טיפלו בו כראוי, מנוע די חלש ועליות עם מזגן דולק זה דבר מאתגר. בטיחות דיי ירודה. מתאים בעיקר לנסיעות עירוניות.

פורסם

1. יש כמה בעיות מוכרת אבל בגדול, מדובר בפחנוע ותיק ואמין. רכב שנת 2002 עם טכנולוגיה עתיקה של שנות ה-80, אין הרבה מה שיתקלקל וגם אם מתקלקל, זה לא יקר במיוחד.

2. כל 90 אלף קילומטרים.

3. זה לא מזיק להחתים אותו על כזה מסמך, למרות שלדעתי הוא לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו.

4. דינמומטר ביד אליהו טובים, השאר בסדר. אם אתה יכול להגיע לחולון אז שם יש את המעבדה לרכב, מכון בדיקה מצוין.

5. בדרך כלל 500 ש"ח. חברי קארספורום משלמים פחות, פרטים פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470759

6. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260086

7. כמעט כל דבר יהיה טוב יותר. אני הייתי מתמקד בדייהטסו YRV או פיאט פונטו-ספייס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא הייתי מוציא כמה מאות שקלים על טופס בדיקה שממילי יצא שחור משחור.

רכב בגיל כזה הייתי לוקח לבדיקה במוסך שאני סומך עליו, ויכול לחוות דעה על מצבו של הרכב.

הדגם הידני די חסכוני - האוטומטי שתיין.

מצטרף להמלצה על פיאט פונטו ספייס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב לא נוח

במאוחד מחוץ לעיר

מצטרף לחברה פה פיאט עדיף.

עד לא מזמן הייתי בדעה אחרת ואתמול רכשתי אחת כזאת 2005 יד ראשונה.

רכב מעולה.

אם תחליט ללכת על פיאט תחפש בפורום תמצא הרבה דגשים לפני קניה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

קודם כל תודה לכולם על העזרה.

האמת שלא ציפיתי לשליליות מצד הפורום לגבי הסוזוקי סוויפט, היה לי פעם שנתון נמוך יותר עוד כשהיה תוצרת יפן והייתי דיי מרוצה.

יצא לי לראות לא מעט המלצות בפורום על פיאט פונטו ספייס

אני תמיד זוכר שהייתי שומע מאנשים שהיה להם פיאט פונטו רגילה שהמנוע כל הזמן מתחמם והכרתי מישהו שכל הזמן ביקר במוסך..

ומקריאה בעבר לגבי האוטו ראיתי שציינו שהאוטו רגיש להזנחה אפילו ברמה הקלה ביותר ושחייבים לשים סוג מים מסויים של הפיאט כדי לא לגרום לבעיות.

1. אז מה כל כך מיוחד באוטו הזה שכולם בפורום ממליצים עליו?

2. ואיך אני יכול לדעת שהאוטו לא עבר הזנחה בעבר ולכן אני אחווה תקלות?

3. הייתי רוצה לדעת במה עדיפה הפיאט פונטו ספייס על היורו סוויפט? בהתחשב בזה שאני עושה בסביבות 700 קילומטר בחודש, מחפש אחזקה זולה ורק מחפש להגיע מנקודה A ל-B לשנה הקרובה.

4. כמה עולה להחליף רצועת טיימינג בסוזוקי יורו סוויפט?

וביד 2 אין כמעט פיאט פונטו ספייס למכירה באיזור המרכז והרוב בכלל יד 3 ומעלה

ואשמח לשמוע עוד המלצות על מכוניות קטנות

תודה מראש.

פורסם

1. אין שום דבר מיוחד בפונטו ספייס. אבל המחירון של. נמוך יחסית ועלויות האחזקה שלה זולןת, כך שמדובר במכונית משומשת שנותנת תמורה מצוינת לכסף. לכן היא מומלצת מאוד בפורום.

2. לחפש רכב עם היסטורית טיפולים מלאה ככל האפשר.

3. אם נושאים כמו בטיחות או נוחות או אבזור לא מעניינים אותך, ואתה מחפש נטו עלויות אחזקה - אז יש טעם לשקול את הסוויפט. זה הדבר הכי קרוב לעגלת קניות עם מנוע ומזגן שאתה יכול לקנות, רק שים לב שהדגם האוטומטי לא כל כך חסכוני.

4. אני לא זוכר מחירים, אבל זה זול יחסית לטיימינג במכוניות אחרות. לדעתי משהו סביב ה-1000 ₪ אבל אל תתפוס אותי במילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לי הייתה סוזוקי סוויפט יותר ישנה תוצרת יפן, ונכון לתקופתה - כלומר תחילת שנות ה 90- זה אחלה רכב.

אבל אם משווים אותו לדגמים החדשים יותר של יצרנים אחרים שיצאו בתחילת שנות ה 2000 - הוא מיושן ולא באותה רמה.

יורו סוויפט בגדול זהה לסוויפט הישנית מודלים 89-96. נוסף רק הגה כוח ועד כמה דברים קטנים. חוץ מזה הרכב זהה. באיזשהו שלב קיבל מנוע חזק יותר 85 כ"ס במקום 70 שהיה קודם.

אין שום הגיון לקנות כזאות מודל 2001-2003 ב 15.000 ש"ח.

פשוט "לא כוחות" מול המתחרות המודרניות יותר. גם לא מול קוריאניות כמו אקסנט וגטס.

אולי רק אם הרכב במצב מדהים, סופר שמור יד ראשונה, ובמחיר אטרקטיבי מאוד.

אגב, בניגוד למה שכתוב בקישורים שצירפו כאן באחת ההודעות, הוא נוסע טוב והגיר האוטומטי פועל מצויין, כל עוד זוכרים שיש לו רק 3 הילוכים.

אבל זה לא מספיק.

פונטו ספייס די overrated כאן בפורום. היא לא עדיפה בכלום על דגמים אחרים בנות זמנה (שים לב על "בנות זמנה". זה לא כולל יורו סוויפט) ולכן על תינעל רק עליה.

עריכה - מערכת טיימינג בסוויפט מאוד פשוטה, בדגם 8 שסתומים זה אמור לעלות הרבה פחות מ 1000 ש"ח.

ב 16 שסתומים - לא יודע.

פורסם

תודה לכולם על כל המידע, ממש עזרתם!

אם כך, איזה רכב אתם ממליצים עד 15,000 לאחד שמחפש תחזוקה זולה, נוסע מתחת לממוצע (700 קילומטר לחודש) ועם עדיפות לרכבים קטנים בסגנון הסוויפט??? לא פוסל מכוניות כמו מאזדה לאנטיס 323..

פורסם

יונדאי גטס 2003-2005

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...