Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים.

אז ככה אני בקשר כבר עם מישהו שמוכר את ההונדה שלו.

יד ראשונה ליסינג(רשום השכרה\החכר)ויד שניה פרטית. עם 127 אלף קילומטר.

הוא ביקש ממני בהתחלה 57000

עשיתי שיקלול(לפי הורדה של 22 אחוז)ויצא שהמחירון הוא 58 אלף שקל.

אין טסט לרכב כיום בשל בעיות תקציביות של הבנאדם.(נראה בנאדם רציני,אחי חוקר במשטרה בדק עליו הכל וגם על הרכב והכל נראה תקין)הבנק מחייב אותו למכור את הרכב בגלל שהרכב משועבד.

ואפילו הם מצרפים אלינו עו"ד של הבנק שיתלווה אלינו בכל התהליך(שזה לא מובן לי)

דיברתי עם הבנאדם אמרתי לו שבגלל שאני צריך לעשות את הטסט אז אני מוכן לשלם 50.

לאחר דין ודברים הוא הסכים.

השאלה שלי היא כזאת...

1)כמה המחירון של הרכב אם בלי השקלול מחירון של רכב כזה הוא 74.

2)מה אתם חושבים על הרכב הזה?אני בחור מאוד מאוד גבוה(2 מטר)זה יתאים לי לרגליים.

3)על פניו אם אני מצליח להוריד אותו בעוד איזה אלף אלפיים(אל תשכחו שאני משלם את הטסט)זו עסקה טובה?או שזה סביר...כי מרגיש לי שיש פה הזדמנות טובה בגלל המצב של הבנאדם...

תודה מראש!

פורסם
מה קורה חברים.

אז ככה אני בקשר כבר עם מישהו שמוכר את ההונדה שלו.

יד ראשונה ליסינג(רשום השכרה\החכר)ויד שניה פרטית. עם 127 אלף קילומטר.

הוא ביקש ממני בהתחלה 57000

עשיתי שיקלול(לפי הורדה של 22 אחוז)ויצא שהמחירון הוא 58 אלף שקל.

אין טסט לרכב כיום בשל בעיות תקציביות של הבנאדם.(נראה בנאדם רציני,אחי חוקר במשטרה בדק עליו הכל וגם על הרכב והכל נראה תקין)הבנק מחייב אותו למכור את הרכב בגלל שהרכב משועבד.

ואפילו הם מצרפים אלינו עו"ד של הבנק שיתלווה אלינו בכל התהליך(שזה לא מובן לי)

דיברתי עם הבנאדם אמרתי לו שבגלל שאני צריך לעשות את הטסט אז אני מוכן לשלם 50.

לאחר דין ודברים הוא הסכים.

השאלה שלי היא כזאת...

1)כמה המחירון של הרכב אם בלי השקלול מחירון של רכב כזה הוא 74.

2)מה אתם חושבים על הרכב הזה?אני בחור מאוד מאוד גבוה(2 מטר)זה יתאים לי לרגליים.

3)על פניו אם אני מצליח להוריד אותו בעוד איזה אלף אלפיים(אל תשכחו שאני משלם את הטסט)זו עסקה טובה?או שזה סביר...כי מרגיש לי שיש פה הזדמנות טובה בגלל המצב של הבנאדם...

תודה מראש!

אין לו כסף לטסט , הרכב משועבד והוא הוריד לך 7000 שקלים בשניה. קודם כל תעשה בדיקה לרכב לפני הכל. בתור התחלה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי המחיר נמוך יחסית. אבל כל מקרה לגופו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מצד אחד זהו מחיר יחסית נמוך לרכב עם נתונים כאלו,

מצד שני לפי דבריך הבחור לא עשה טסט בגלל בעיות תקציביות, עם הרכב המשועבד לבנק, ומצטרף אליך נציג של הבנק להתנהלות, הבחור כנראה בחובות ולכן הוא חייב למכור את הרכב ולחוץ על כסף.

לשאלותיך:

1)כמה המחירון של הרכב אם בלי השקלול מחירון של רכב כזה הוא 74. 74 נראה לי שענית בעצמך... :-D, בכל מקרה אם אני מבין אותך נכון, תבדוק מה המחירון לפי לוי יצחק ותוריד בין 12%-18% אחוז תלוי במצב האוטו.

2)בכל ההתנהלות שלך מול הבחור לא ישבת פעם אחת באוטו? תבקש גם לעשות סיבוב בשביל לראות שזה אכן מתאים לך

3)כבר עכשיו יש לך מצב מצויין של עסקה שהבחור כבר הסכים לה, להוריד לו יותר בגלל שהוא לחוץ למכור, ואתה מנצל את מצבו זה כבר עניין מצפוני שלך לכאן אני לא נכנס

בכל מקרה למרות שבדקת את ההיסטוריה שלו דרך אחיך החוקר, ולמרות שהוא נראה לך אמין, קח את הרכב לבדיקה במידה והיא טובה תתקדם איתו, אם יש ריג'קטים אז מקסימום תעלה לכאן ותתייעץ שוב

בכל מקרה המספרים של העסקה מצויינים

Confidence In Motion

פורסם

תעלה את הבדיקה לפה לפני שאתה קונה!!!

זה שהמוכר בטוח זה טוב ויפה אבל-מספיק שנכנסו לו בבאמפר מאחורה וזה נגע בשלדה זו כבר סיבה להוריד חזק במחיר או לוותר על הרכב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...