Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 הצעות על השולחן

1. יונדאי i30 (צורה רגילה - לא סטיישן) מליסינג שנת 2011 95000 ק"מ - 62000 ש"ח

2. מאזדה 3 צורה ישנה שנת 2009 - 34000 ק"מ יד ראשונה פרטית - 64000 ש"ח.

הרכב ייסע ב99% מהזמן בתוך העיר,וקשה לי להאמין שיעבור את ה3500-4000 ק"מ בשנה במקרה הרע.

אמור לשרת זוג + תינוק (כולל כל המיטלטלין שנספחים לכך).

מתכוון להחזיק את הרכב לפחות 3 שנים.

אשמח לחוות דעת.

**מקווה שעכשיו הכותרת מספיק ראוייה....**

:-P

פורסם

לכל רכב יש פה את היתרונות שלו.

המאזדה 3 היא יד ראשונה פרטית ועם ק"מ נמוך. רוב המאזדות הללו היו בליסינג או בהשכרה ועם ק"מ הרבה יותר גבוה. (רק בדוק שאלו באמת נתונים אמיתיים)

הi30 יש לה את היתרונות שלה. היא יותר חדשה בשנתיים, יותר מאובזרת, יותר חזקה, יותר חסכונית ויש לה גם אחריות. מצד שני הק"מ שלה בשמיים ביחס לשנתון.

קשה מאוד להגיד מה לקחת.

ליונדאי יש ק"מ פי 3 מהממוצע, המאזדה יותר ישנה ובלי אחריות (ופחות חסכונית, פחות מאובזרת ופחות חזקה)

מה דעתך לבדוק יונדאי i30 פרטית משנתון 2009? היא עדיין עדיפה לטעמי על המאזדה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה היא שהיום אין ממש אמונה במכירה של פרטיות.

די מפחיד אותי לקנות ממישהו מיד 2,בעוד במקרה הספציפי של המאזדה הפרטית הזאת,אני מכיר את הנפשות הפועלות,ואין בה שום סיכון.

אני מחפש להתקדם כמה שיותר גבוה בשנתון,ולכן גם עלתה ההצעה של רכב עם ק"מ גבוה,מפני שאנחנו נוסעים מספר ק"מ מועט בשנה,וככה תוך שנתיים-שלוש נצליח להגיע לאיזון יחסי של הרכב מבחינת הק"מ.

פורסם

נסה לחפש במגרשי הטרייד אין הגדולים כמו קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין וכו'.

מדובר ברכבים פרטיים עם בדיקה שאתה יכול לראות. הסיכוי שם ליפול הרבה יותר נמוך. וכמו חברת ליסינג או השכרה יש שם תנאי מימון ואולי גם אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מכיר את הנפשות הפועלות והרכב הוא עם ק"מ נמוך כ"כ ובמצב מצויין (מטופל פעם בשנה) לדעתי עדיף בכל קנה מידה על היונדאי, בכזו נסועה הפרשי הדלק זניחים, מרווח הפנים לזוג = ילד זהה כמעט לחלוטין כנ"ל יהיה גם נוחות הנסיעה, והתחזוקה של המאזדה בהתחשב בק"מ של היונדאי תהיה כנראה פחותה.

ולעתיד הסחירות של המאזדה תהיה עדיפה בהרבה ( יד נמוכה פרטית וק"מ נמוך).

פורסם

למרות שלפי דעתי הI30 יותר טובה ממאזדה 3, הייתי הולך על מאזדה אם הייתי צריך לבחור בין ה2, הק"מ שהיונדאי עשתה בשנתיים פחות או יותר הוא אסטרונומי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הי

כעיקרון, היונדאי 2011 נחשבת טובה יותר מהמאזדה 2009 כמעט בכל פרמטר, אבל:

אם אלו ההצעות היחידות שהגעת אליהן, המאזדה עדיפה.

רכב שעשה 90 אלף בפחות משנתיים זה כמעט בוודאות רכב של סוכן מכירות/איז שטח, משמע הרכב היה בפעילות נון סטופ מהבוקר עד הערב.

בנוסף,אם יש לך עגלה לתינוק הייתי ממליץ להביא אותה לרכב ולבדוק שהיא נכנסת לבגאז של ה I30 ולא לוקחת את כל המקום (תא מטען לא גדול).

• תוכן חדש...