Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים הגיע הזמן לגיבוש השנתי במקום העבודה שלי ואודה מאוד לעצתכם בנוגע למקומות בילוי מומלצים בבודפשט.

עדיפות למקומות שהם פחות ארופה הקלאסית (הייתי כבר בפראג\ברלין\ברצלונה...) ויותר דברים שמייחדים את המקום עצמו.

המלצות למסעדות מעולות גם יתקבלו בברכה :lol:

תודה.

פורסם

לא הבנתי - אתה יוצא עם מקום העבודה? זה לא כולל טיולים מאורגנים?

האם ב"בילוי" כוונתך לאתרי תיירות או לחיי לילה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא הבנתי - אתה יוצא עם מקום העבודה? זה לא כולל טיולים מאורגנים?

האם ב"בילוי" כוונתך לאתרי תיירות או לחיי לילה?

יוצא עם מקום העבודה אך נותנים אפשרות בחירה ולא חובה להשתתף בטיולים המאורגנים.

ואני מתכוון גם וגם.

פורסם

לפני שבוע-שבועיים היה כאן שרשור דומה, חפש אותו.

סה"כ מדריכי התיירים הסטנדרטיים יתנו לך את המידע הדרוש, וסביר שהיעיל ביותר יהיה להצטרף לטיולים המאורגנים. כמובן בתנאי שחברת עמיתיך ומשפחותיהם תנעם לך.

אני טיילתי בבודפשט מספר ימים באופן עצמאי בהתבסס על תח"צ. לקחתי איזה "טיול מאורגן" לעיירה בשם סנטנדרה - בסופו של דבר היינו שני זוגות בואן עם נהג-מדריך שלקח אותנו לסיור בעיירה מאוד ממוסחרת, עם דגש על מפעל תכשיטים, שאינו אלא שלוחה מקומית של "כפריס" הישראלית. לפחות היו שם כמה דוברי עברית. הדרך חזרה נעשתה בספינה על הנהר, לא משהו שנחרת בזכרוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...