Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מודה שלפני שקניתי אותה לא הייתי מודע לזה ולכן אני חייב לברר אם זה בעיה באוטו או שככה הצריכת דלק שלו.

האוטו אוכל לי דלק ברמות מטורפות, לפי מה שחישבתי ככה באוויר אני חושב שהוא עושה לי 1 ל7

אני פשוט לא מפסיק לשים לו דלק, ואני בקושי נוסע זה הכי מוזר... אני נוסע אולי אולי 19-20 ק"מ ביומיים. ואני ממלא מיכל פעם בשבועיים. נשמע לי מוזר מאוד.

האם ככה צריכת הדלק של סובארו אימפרזה 2007 (מנוע 1500) או שיש מצב שיש לי בעיה באוטו?

תעשה טיפול 10K (שמן/פילטר שמן/פילטר אוויר/פלאגים)

מה שחשוב מאוד זה שבפלאגים יש את המרחק בין האלקטרודה לבין הפלאג מה שעושה את הניצוץ.

אז אם המרווח גדול מדי הרכב אוכל דלק, אם הפילטר אוויר מלוכלך הרכב ישרוף דלק.

סובארו אימפרזה יכולה להגיע ל1/14 בבינעירוני על מהירות שיוט 90-100 בתנאי שהכול תקין ברכב.

פורסם

אם אתה לפני טיפול תוודא שיחיליפו גם מסנן דלק בנוסף חוטי הצתה מה שתמתחבר לממיר הקטליטי אם הם בלאי זה עלול לגרום לזיופים

כמו כן תבדוק לחץ צמיגים וגם בכללי מה מצב הצמיגים אם הם ישנים יכולה להיות גם השפעה רצינית על הצריכה

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
אם אתה לפני טיפול תוודא שיחיליפו גם מסנן דלק בנוסף חוטי הצתה מה שתמתחבר לממיר הקטליטי אם הם בלאי זה עלול לגרום לזיופים

כמו כן תבדוק לחץ צמיגים וגם בכללי מה מצב הצמיגים אם הם ישנים יכולה להיות גם השפעה רצינית על הצריכה

צמיגים חדשים והאמת שאני אוטוטו עושה טיפול... נקווה לטוב תודה לכולם :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי השבוע אימפרזה 2007, וחשבתי שאני לא רואה טוב כשראיתי בעיניים את מחוג הדלק זז.

מילאתי מיד כשרכשתי אותה טנק מלא, ואחרי 60 ק"מ בערך הייתי ברבע טנק. רוב הנסיעות היו מחוץ לעיר אך גם קצת בתוכה.

לפי חישוב של טנק 50 ליטר הרכב שותה בערך 1/5-6 - לא סביר בעליל. חוץ מזה הוא נוסע נפלא, אבל בצריכה לא נורמלית.

הולך מחר לטיפול - אשתדל לעדכן.

פורסם
רכשתי השבוע אימפרזה 2007, וחשבתי שאני לא רואה טוב כשראיתי בעיניים את מחוג הדלק זז.

מילאתי מיד כשרכשתי אותה טנק מלא, ואחרי 60 ק"מ בערך הייתי ברבע טנק. רוב הנסיעות היו מחוץ לעיר אך גם קצת בתוכה.

לפי חישוב של טנק 50 ליטר הרכב שותה בערך 1/5-6 - לא סביר בעליל. חוץ מזה הוא נוסע נפלא, אבל בצריכה לא נורמלית.

הולך מחר לטיפול - אשתדל לעדכן.

אז ככה: הלכתי למוסך,אבל החבר'ה שם הרגיעו אותי ואמרו שצריך לבדוק את הרכב בנסיעה בינעירונית, ע"י התחלה עם טנק מלא, נסיעה, ואז מילוי שוב וזו האינדיקציה הטובה ביותר. עושה היגיון כפי שאומרים, רק שמה לעשות - הנסיעות שלי הן הנסיעות שלי, והנסיעה הבינעירונית לכל היותר תהווה אינדיקציה שהצריכה תקינה, אך לא תועיל לי ליומיום.

בכל מקרה, החלטתי לדחות את הטיפול, ולהמשיך לנסוע עד שתידלק נורה (גם אמרו שהירידה של המצוף לא לינארית, שהוא נדלק כשבמיכל +- 10 ליטר, ולכן לא צריך לחשב צריכה עפ"י קיבולת הטנק אלא עפ"י הכמות שמתמלאת בכל פעם.

בקצרה, האוטו נסע כמעט 400 ק"מ ל-40 ליטר. 1/10 מחוץ ובתוך עיר עם הרבה עליות. לא חסכוני, אבל סביר. אמשיך לעדכן לאחר טיפול לטובת המתעניינים.

פורסם

קודם כל ככה מודדים צריכת דלק אמיתית. דבר שני וכמו שהבנת הצריכה הזו תקינה. יחד עם זאת ניתן לסגל הרגלים שיעזרו לשפר אותה אף יותר, ערוך חיפוש, ניתנו הרבה טיפים בפורום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפעם האחרונה שאני בדקתי יצא לי 1\11.7

ואני נוסע עם בלנו מודל 98 מנוע 1600

על 100++++ לא חושב על דלק בכלל חחח

אני עושה עכשיו כיוון שסתומים,

הבנתי שזה ישפר את צריכת הדלק עוד יותר

מקווה ...

• תוכן חדש...