Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייש לי הונדה ג'אז 2007 יד שניה מאישה מבוגרת שלא עברה את ה100 קמ"ש

ולחבר שלי יש אותו רכב שנת 2005 ויש לו יותר כוח סחיבה

מה אפשר לעשות כדי "לפתוח" את המנוע כדי שהרכב יסע יותר טוב?

פורסם

לקחת מפתח מומנט ולהתחיל לפתוח אותו...פשוט כמשמעו.

טיפולים סדירים הרכב עובר? ישנה צריכת שמן מוגברת? תופעות מוזרות ברכב? אולי בכלל משהו פסיכולוגי בראש?

בכל מקרה, אין ממש מה לעשות כדי לשפר הספק, כאילו יש אבל...זה לא יקרה.

אגב, הקטע של הזקנה שלא עברה את המאה קמ''ש, אף פעם לא הבנתי אם זה בכלל נחשב ליתרון או חסרון, יש פה מכסח מיתוסים במקרה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לקחת מפתח מומנט ולהתחיל לפתוח אותו...פשוט כמשמעו.

טיפולים סדירים הרכב עובר? ישנה צריכת שמן מוגברת? תופעות מוזרות ברכב? אולי בכלל משהו פסיכולוגי בראש?

בכל מקרה, אין ממש מה לעשות כדי לשפר הספק, כאילו יש אבל...זה לא יקרה.

אגב, הקטע של הזקנה שלא עברה את המאה קמ''ש, אף פעם לא הבנתי אם זה בכלל נחשב ליתרון או חסרון, יש פה מכסח מיתוסים במקרה?

הקטע של הזקנה אומר שהרכב כאילו שמור...

עובר טיפולים סדירים ואין תופעות ובעיות ברכב.

פורסם

אם ׳הזקנה׳ לפניך נסעה ברכב מאוד לאט ורגוע,הגיר רגיל לנהיגה רגוע ולא נמרצת.

תנסה לנתק את המצבר לכמה שעות כדי לאפס את המחשב של הגיר,וכשאתה תנהג והגיר ילמד את צורת הנהיגה שלך הוא אמור להגיב טוב יותר.

אם זה לא עזר, תבדוק ותחליף במידת הצורך :פילטר אויר,דלק, פלאגים.

אגב,הסטיגמה של ׳רכב שמור הוא רכב שנסעו בו רגוע׳ לא תמיד נכונה.

פעם בחודש-חודשיים, כשהאוטו חם, צריך לתת נסיעה של 2-3 ק״מ על סל״ד של 4500-5000,זה מעיף הרבה זבל מהמנוע.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

נסיעה איטית עירונית בסל״ד נמוך לא ממש בריאה למנוע ולגיר ?

1. מצטבר הרבה פיח בצילינדרים שסתומים בית מצערת וכו׳

2. הגיר נידרש להרבה יותר העברות ובלאי מואץ לאומת נסיעות בין עירוניות.

3. קשה לרכב להתקרר עקב נסיעה איטית ( לרוב עם מזגן )

מה לעשות ?

טיפול גדול לפי הספר כולל תוסף לדלק (k44 לפני הטיפול)

כולל ניקוי של בית המצערת וחיישן ה MAF !!!

פורסם
אם ׳הזקנה׳ לפניך נסעה ברכב מאוד לאט ורגוע,הגיר רגיל לנהיגה רגוע ולא נמרצת.

תנסה לנתק את המצבר לכמה שעות כדי לאפס את המחשב של הגיר,וכשאתה תנהג והגיר ילמד את צורת הנהיגה שלך הוא אמור להגיב טוב יותר.

אם זה לא עזר, תבדוק ותחליף במידת הצורך :פילטר אויר,דלק, פלאגים.

אגב,הסטיגמה של ׳רכב שמור הוא רכב שנסעו בו רגוע׳ לא תמיד נכונה.

פעם בחודש-חודשיים, כשהאוטו חם, צריך לתת נסיעה של 2-3 ק״מ על סל״ד של 4500-5000,זה מעיף הרבה זבל מהמנוע.

בדיוק, זה מנקה את הפיח.

לגבי הגיר הוא גם צודק, אני העברתי את השנה וחצי הראשונה שלי בתור נהג על ג'אז כמו שלך עם גיר CVT, חצי שנה כמעט של למידה בעיקר ורק אחרי זה התחלתי להתגרזן ולעשות טיולים עם הרכב, הנמכתי אותו, הגדלתי מידות בג'אנט, שמתי צמיגי ספורט, דוד, פילטר והרכב נסע חמוד מאוד, כמובן שגם הגיר התרגל ועל S היה נוסע חזק(עד כמה שאפשר עם הג'אז בארץ כן?)

אם תעביר ל 7 speed mode ותעבור למצב ידני בלי להעביר הילוכים, הוא ימשוך לבד עד ה5700 (מנתק) ויסע טוב.

מעבר לזה אתה יכול לקנות מנוע L15A7 שיושב בג'אז 4WD היפנית והוא יסע חזק :evil:

איתיב ^ לרכב יש גיר CVT רציף אין הילוכים ובלאי (לפחות לא אצלי וב70000 ק"מ שהרכב עבר)

פורסם
בדיוק, זה מנקה את הפיח.

לגבי הגיר הוא גם צודק, אני העברתי את השנה וחצי הראשונה שלי בתור נהג על ג'אז כמו שלך עם גיר CVT, חצי שנה כמעט של למידה בעיקר ורק אחרי זה התחלתי להתגרזן ולעשות טיולים עם הרכב, הנמכתי אותו, הגדלתי מידות בג'אנט, שמתי צמיגי ספורט, דוד, פילטר והרכב נסע חמוד מאוד, כמובן שגם הגיר התרגל ועל S היה נוסע חזק(עד כמה שאפשר עם הג'אז בארץ כן?)

אם תעביר ל 7 speed mode ותעבור למצב ידני בלי להעביר הילוכים, הוא ימשוך לבד עד ה5700 (מנתק) ויסע טוב.

מעבר לזה אתה יכול לקנות מנוע L15A7 שיושב בג'אז 4WD היפנית והוא יסע חזק :evil:

איתיב ^ לרכב יש גיר CVT רציף אין הילוכים ובלאי (לפחות לא אצלי וב70000 ק"מ שהרכב עבר)

כמה עולה מנוע כזה? ואיפה ניתן להשיג?

פורסם
כמה עולה מנוע כזה? ואיפה ניתן להשיג?

http://www.ebay.com/itm/Honda-Fit-07-08-1-5L-I4-SOHC-Engine-16-Valve-VTEC-L15A1-/270698814182?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f06e81ae6&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Honda-Fit-07-08-1-5L-I4-SOHC-Engine-16-Valve-VTEC-L15A1-/250770528198?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a631697c6&vxp=mtr

לאשר דבר כזה לא נראה לי יהיה קל, אני לא בטוח שבג'אז שמוכרים בארץ הכל זהה חוץ מהמנוע (ברקסים, מתלים וכדומה)

זה סתם פנטזיה שלי, שהייתה לי ליתר דיוק, כשהייתי בעל הרכב.

• תוכן חדש...