Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל״ד בהילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהתיבה האוטומטית באוטו שלי כשקורה שאני בהילוך 3 ואני עושה עצירה נגיד עד איזה 10-15 קמ״ד ואני רוצה להמשיך, הוא לא מוריד ל2 אלא פשוט ממשיך ב3 בסל״ד נמוך.

אז אני בדרך כלל מעביר לטיפטרוניק, מעביר ל2 ואז מעביר חזרה לאוטומט (או משאיר על טיפטרוניק תלוי מה אני רוצה באותו זמן...).

השאלה האם זה באמת טוב וחוסך מה שהתיבה עושה שהיא נשארת על 3 בסל״ד נמוך או שכדי להוריד ל2 שיסע בסל״ד יותר גבוה שקרוב ל3000 ואז שיעביר ל3...

חשוב לציין שזה במישור לא בעליות.

תודה.

פורסם

יש רכבים עם גירים לא חכמים. בגיר חכם לא קורה דבר כזה. איזה רכב יש לך? 

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה בסדר.

אם תלחץ קצת חזק יותר על הגז, הוא יוריד להילוך שני. וגם לראשון, אם תחלץ ממש חזק.

אם אתה לוחץ מעט, מחשב גיר חושב שאין לך צורך בהאצה מהירה, ונשאר בהילוך גבוה וסל"ד נמוך לטובת חיסכון.

• תוכן חדש...