Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי שאלה שאני קצת לא סגור על התשובה שלה.

יש לי סאב וופר של kicker L7 עם 2 סלילים של 4 אוהם, כלומר התנגדות סופית 2 אוהם או 8 אוהם.

יש לי מונובלוק של jbl gto601.1 שכביכול מספק ב4 אוהם 424RMS וב 2 אוהם 580RMS

השאלה היא כזו, במונו יש תצורת חיבור של 2 ערוצים, אם אני יחבר כל סליל בנפרד ליציאה אני ינצל את הסאב יותר טוב מאשר חיבור בגישור 2 אוהם שיתן לסאב 580RMS שעל פניו היכולת ספיגה שלו איזה 700RMS אם אני זוכר נכון?

למי שלא הבין עדיין אני יתמצת:

לחבר כל סליל בנפרד על 4 אוהם ולספק לכל אחד 424RMS

לחבר בהתנגדות סופית 2 אוהם ולספק 580RMS לסאב שסופגש 700-750RMS

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

זה מונו! זה אותם יציאות . אתה לא מחבר בגישור, אין גישור במונו, במצב הזה לדעתי תקבל פשוט, כאשר כל סליל מחובר בנפרד, את החיבור מקבילי (סופי של 2 אוהם) וזה לא משנה אם תחבר בין הסלילים על הסאב עצמו או שתחבר כל סליל ב"נפרד".

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

+1 למפיסטו.

רק אוסיף שתהיה זהיר בחיבורים ושים לב שקטביות שני הסלילים זהה, אם תחבר את הסלילים הפוך תהרוס את הסאב באותו רגע.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...