Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש ב-60K. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש יעוץ / המלצה בקניית רכב לאמא שלי, הרכב משמש בעיקר להגיע לעבודה וחזרה הביתה, כ-80 ק"מ הלוך וחזור דרך בין עירונית. עד אתמול היא נהגה על סוזוקי SX4 2008 וסה"כ היתה מאוד מרוצה למעט דבר אחד, ב- SX4 יש מין קורה נוספת בחלונות הקידמיים (מין משולש) אשר יוצר "שטח מת" כאשר מביטים לצדדים, זה לא נוח כאשר נכנסים לצומת וצריכים להביט לצדדים. מי שנוהג על אוטו כזה יודע.

נקודות שחשובות לנו לציין:

-בטיחות, תצרוכת דלק, אמינות (כמובן)

-גישה נוחה לכיסא, שלא יהיה נמוך מדי, כדי שלא יהיה לה קשה לקום מהכיסא או להתישב בו,

תקציב כרגע הוא 60 אלף, ולא נראה לי שאנחנו רוצים רנו כי שמענו שהוא במוסך כל הזמן, מזדה משום מה לא באה בחשבון גם, אל תשאלו אותי למה, אני בעצמי לא מבין את ההורים שלי בקשר לזה...

הינו הולכים על סוזוקי שוב מבלי לחשוב פעמיים לולא היתה הבעיה של שדה הראיה בחלונות הקדמיים (ואולי אם לא תהיה ברירה נלך על סוזוקי שוב)

תודה רבה.

פורסם

אתם מחפשים סופר מיני/משפחתית?

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי I30 נשמעת מתאימה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא ממש בטוח לגבי היונדאי, מרגיש קצת מצועצע, לא רך כמו היפניות, ואין לי מושג לגבי איך הוא מרגיש על הכביש מבחינת אחיזה,

חשבתי על סקודה אוקטביה TSI 1.2 טורבו, קראתי קצת ועל הנייר הוא נראה נוח ואיכותי אך יקר לנו קצת.

מחר אנחנו הולכים למגרש מכירת מכוניות ונבדוק, לכן רציתי המלצות :)

פורסם

קורה A של ה-SX4 פחות מפריעה ממה שמקובל לחשוב - גם בדגמים אחרים בונים היום קורות A רחבות כדי לחזק את תא הנוסעים בהתנגשות ובהתהפכות, אני לא חש הבדל גדול בשדרה הראיה בין SX4 לבין מאזדה 3.

עם זאת ל-SX4 חסרון מבחינת כוכבי EuroNCAP (נבדקה ב-2006 ויש 4 כוכבים, כאשר חלק מההורדה היא בגלל דברים שוליים כמו מדבקות אזהרה,, אבל יש גם דברים עקרוניים כגון איזה בעיה במיקום או זוית הפתיחה של כרית האויר של הנהג (לא הצלחתי להביןאת המינוח באתר, למרת שמדובר בדיווח ברמה עממית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנו זה די מפריע לשדה הראיה, לאשתי יש ניסן אלמרה 2006 ואין שום בעיה של שדה ראיה לעומת ה-SX4

דרך אגב ה-SX4 של אמה שלי נפגעה מהצד של הנהג, והקריות אוויר נפתחו מההגה ומהדש, אני לא בטוח שקיים שם קריות אוויר מהצד, כי כתוב על הפלסטיקים בצדדים (בין הדלתות) AIRBAG אך באופן מוזר הם לא נפתחו אפילו שהתאונה מעכה את כל הצד השמאלי של הרכב.

ואם אם כבר דיברנו על ניסאן אלמרה, יש דגמים חדישים יותר מ-2006 ששוה לבדוק? עם מנוע חסחוני יותר?

כי אני ממש אוהב את האלמרה של אשתי, אך די זללן בדלק

• תוכן חדש...