Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים לגבי הopc נראית מרשימה מאד

מדליקה מבחינת עיצוב, מושבים סופר תומכים (רק מעט נוקשים לאורך זמן - לטעמי), מנוע מגניב ובשרני, התנהגות שובבה (בעיקר לקראת הקצה) :twisted:

מקווה שבסופ"ש יצא לי לסובב את ה-OPC של חבר, אחרי חיזוק קל (קופסה של TMC. מעלה ל-210 סוסים / 30 קג"מ).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פולו GTI אינה ידנית, היא רובוטית (DSG7).

קצת עליה: לא אמינה במיוחד (מנוע סופר בעייתי הטווין צ'ארג'ר - יחד עם גיר בעייתי לא פחות), לא מתנהגת כמצופה, בלמים נוראיים (מפתיע בהתחשב בעובדה שבלאון 1.8TSI הם עושים עבודה לא רעה). לא ראויה לענוד את תג ה-GTI שעליה.

גולף GTI בתקציב הזאת זה יותר לכיוון ה-MK5 (אלא אם מחירי ה-MK6 צנחו לאחרונה). אופציה לא רעה בכלל. מנגד - מול האופציות הרעננות / חדשות (500 אבארת' / קורסה OPC) היא מרגישה קצת פחות מעניינת. הגולף GTI היא האופציה הפרקטית :wink:

אני מסכים עם RS. פולו GTI לא אופציה בכלל.

גם גולף GTI לפי דעתי לא תתאים לו. לא הארדקור מספק בשביל מי שעובר מאופנוע ספורט, אלא אם כן אתה רוצה לשפר (וכאן ידה של הגולף על העליונה).

הייתי ממליץ לך לא להתפשר ולחפש מיני קופר S. תנהג, תבין.

אם תהיה מעוניין במיטו 155 יש לי חבר שמוכר אחת עם נתונים טובים. רציתי לקנות אותה לעצמי אבל לא הסתדרנו במחיר. אם תרצה פרטים תפנה בה"פ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
יש גם את השירוקו הידנית ה-1400 די עגלה מניסיון.

אותו מנוע טווין צ'ארג'ר לא עמיד / אמין במיוחד (בלשון המעטה). כנ"ל באיביזה FR / איביזה קופרה. בניגוד לפולו GTI, השירוקו בהחלט מספקת את הסחורה מבחינה דינמית. רק חבל שמשודכת למנוע פרובלמתי בפן האמינות. מצער שלא הביאו 2.0TSI ידניות...

מיני קופר S ידנית - אופציה נהדרת שנשכחה. מאוד מאוד מהנה לנהיגה.

ספק אם ימצא כזאת ידנית - ואם כן, נסחרות במחירים די הזויים. מעבר לכך, עלויות האחזקה שלהן גבוה להפליא - מניסיון עם מיני קופר (לא S אומנם) שהייתה לזוגתי עד לא מזמן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם גולף GTI לפי דעתי לא תתאים לו. לא הארדקור מספק בשביל מי שעובר מאופנוע ספורט, אלא אם כן אתה רוצה לשפר (וכאן ידה של הגולף על העליונה).

אם תהיה מעוניין במיטו 155 יש לי חבר שמוכר אחת עם נתונים טובים. רציתי לקנות אותה לעצמי אבל לא הסתדרנו במחיר. אם תרצה פרטים תפנה בה"פ.

אני לא רוצה להישמע שחצן או משהו כזה, אבל אין שום רכב, ספורטיבי ככל שיהיה, שייתן לך את דחיפת האדרנלין והריגוש כמו שנותן לך אופנוע 4IL או תצורת הL של דוקאטי וכו...בראש עשיתי סוויצ' ואני ממש לא מצפה מהרכב שישתווה לאופנוע, ישנם יתרונות וחסרונות לשני הצדדים.

המיטו לא מעניינת אותי, אני די סולד מהעיצוב שלה. כנ''ל לגבי וואגיות, לא מדברות אליי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מיני קופר S ידנית - אופציה נהדרת שנשכחה. מאוד מאוד מהנה לנהיגה.

יש אחת אפורה ביד 2 שנראית מעולה. היא גם בתקציב, רק היד טיפה גבוהה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני חושב שמיאטה תלך יופי עם התמונה של נילסון :)

קצת קשה לוותר על דו"ג, אני ירדתי מהרעיון של אופנוע ספורט והאשה חשבה שקאסטום יהיה רגוע יותר, אחרי התרגלות זריזה הדבר הזה משכיב כמו דון חואן ועם שיפורים קלים אני מגיע ל240 קמ"ש בלי שום מיגון רוח, ישיבה נוחה יותר, אין את הלחץ על הידיים שמלווה בתנוחת הרכיבה של אופנוע ספורט, אני מתמרן בתנועה כאילו אני על טימקס ויציאה מהמקום ל100 משאירה רוכבים ספורטיבים פעורי פה. מניסיון, אני רוכב עם חבורה של 600 יפניים, אני לא נשאר מאחור.

כואב לי בשבילך, עם כל האהבה שלי למכוניות, אני לא רואה את עצמי מוותר על האופנוע, חייתי בלי דו"ג כמה שנים, והרכישה הזאת היא הדבר הכי טוב שעשיתי בשביל עצמי, בשביל הנשמה. לא משנה כמה אני אקח את הצעצוע מהסמלון ולאן האופנוע זה פשוט PRICELESS :)

haters will hate

פורסם

הוויתור לא נעשה מרצון, לצערי התאונה השאירה אותי לזמן הקרוב/רחוק ללא יכולת לרכב בסוג האופנועים שאני רוצה ומכיר.

הייתי מתוכנן לקבל Z1000 בשבועות הקרובים, כל זה נעשה כשאני מנותק לגמרי ממצבי והתכחשתי לחוסר היכולת שלי לעלות עליו.

בסופו של דבר המציאות עולה על כל דמיון ונאלצתי לבטל, זה באמת לא קל ופשוט.

אגב, הלחץ הזה על הידיים שאתה מדבר עליו הוא כתוצאה מתנוחה לא נכונה, נכון שסופרספורט עם קליפאונים מתחת למשולש לא יהיה נוח והוא לא אמור להיות נוח אבל צריך לעבוד הרבה על התנוחה הנכונה, מה שמקל מאוד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמי שעובר על הלוח, בתקווה שאמכור כבר את הקליאו:

יש 2 500 אבארט' 2010/2011 ב-95K-105K.

יש 2 מיני קופר אס , 2008 ב-105K-110K.

יש פונטו אבארט' 2011 ב-110K.

יש מיטו תלתן 2010 ב-103K.

משכנתא זה קל

פורסם

למרות שרשמת שוואגיות לא מדברות אלייך, הייתי ממליץ לך לבדוק על לאון קופרה 2008-2010, זה הרכב אולי הכי חזק שתוכל להכניס בתקציב מבלי לרדת יותר מידי בשנתון וגם תיתן את התמורה הכי גבוהה למחיר.

פורסם

דניאל, אתם כנראה לא הבנתם את ליאור (מהכרות די ארוכה עימו...) - אחרי האופנוע, הייתה לו גם נינג'ה (אימפרזה גודשת). הוא לא מחפש כוח, אלא התנהגות.

בכל הקשור לניהוג, הלאון לא מרשימה. היא חזקה ויש לה פוטנציאל אדיר בכל הקשור ל"חמוצים", אבל אין לה את מה שליאור מחפש - את הכיף שבנהיגה.

כדי להביא את הלאון / גולף להתנהגות טובה, דרושה השקעה כספית גבוה (קוילאוברים / אנטירולים / אנטיליפט וכו'). זה מפספס את העניין לחלוטין - מיני קופר S / רנו מגאן ספורט (ופחות מהן גם ה-500 אבארת') מאוד מהנות לנהיגה כסטנדרטיות, מה שקשה להגיד על הלאון קופרה / קופרה R.

היא אולי תמורה מרשימה ביחס לכסף (יחסית הרבה כוח, איבזור ופרקטיות). בפן הדינמי - היא לא מספקת.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אוראל, המגאן RS לפי דברייך תפורה עליו כמו כפפה ליד

מצד שני - יש את הקורסה OPC. אם אפשר להוציא מידי שמלצר כזאת במחיר טוב, זאת אופציה מגניבה (עם אחריות...).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...