Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי חשב שאחזור להתייעץ...נו שווין :-P

אחרי שנתיים עם אופנועים מנופחי סמ''ק ואחרי התרסקות די קשה שדי פירקה לי את הצורה, החלטתי לנטוש ביינתים את הדו''ג ולרכוש רכב בעל אופי ספורטיבי. לצערי, אני לא כל כך יודע מה אומר השוק היום ומה ההיצע אלא רק מה שאני הכרתי.

צריכת דלק ועלות ביטוחים וטיפולים לא ממש מעניינת אותי למרות שהרכב יהיה יומיומי.

העיקר שהרכב יהיה מהנה לנסיעות יומיומיות ולטיולים, נוחות ומרחב פנימי פחות חשובים.

פרט נוסף שחשוב לי שהרכב יהיה גודש ואמין עד כמה שאפשר.

בינתיים פזלתי לכיוון האבארט 500 שנתון 2010-2011 או המגאן RS הדור הקודם. האבארט יותר מצאה חן בעיניי אך אני לא ממש מכיר את המכוניות, אם יש מישהו שיכול להמליץ מניסיון אישי זה יהיה מועיל מאוד.

התקציב הנוכחי הוא זמין, אך אני שוקל בחיוב להגדיל אותו על ידי הלוואה קטנה.

אשמח להמלצות נוספות וחוות דעת.

תודה ויום חמים 8)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תכף יתחיל כאן ויכוח אם היא ספורטיבית או לא,אבל אני ממליץ על מיטו 155/תלתן ירוק שלטעמי תעשה את העבודה ויהיה לך גם כיף להסתכל עליה בחנייה,עם האבארט 500 אין לי ניסיון למרות שעל פניו נראה אחלה רכב,יש גם את הפונטו אבארט/פונטו ספורטיבה 135 שתיהין אופציות מעניינות ומאובזרות.

לגבי המגאן אין ספק שהוא הכי ספורטיבי ממה שהזכרתי אבל נראה לי שסובל מאד בשוק היד 2 הישראלי..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מהכרותי עם ליאור, אחרי נהיגה במיטו וב-500, הוא יבחר ב-500. זה גם מה שאני הייתי עושה - בכל רגע נתון.

המיטו מעט חזקה יותר (על הנייר), מאובזרת יותר, מרווחת יותר, מעט פרקטית יותר.

מצד שני, היא ה-ר-ב-ה פחות מהנה לנהיגה. העיצוב שלה נתון למחלוקת (בעיני היא נאה. לא מעבר לזה). נוחות הנסיעה שלה לא מבריקה (על הצד הנוקשה) ולא התחברתי לעיצוב תא הנוסעים ולאיכות הכללית.

בכל הקשור לניהוג ומנוע - המגאן עם ידה עליונה. היא גם מרווחת ונעימה יותר לשהייה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ליאור,

לפי ההתלבטות שלך אני מבין שאתה מחפש רכב ספורטיבי פרופר, בלי יותר מידי להתפשר.

אולי תבדוק אפשרות לקורסה OPC חדשה, בטח יש תנאים נוחים והמחיר הוא סביב ה-139K.

משומשת במצב חדש בטח בלתי אפשרי למצוא..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מגאן RS ללא ספק יותר חזקה, יותר מתגמלת, יותר פונה ומתנהגת, מהרכבים שמעלים חיוך כל פעם מחדש, חוץ מזה זאב בעור של כבש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ליאור, ביטלת את ההזמנה של האופנוע החדש?

פעם אחרונה שראיתי אותך אמרת לי שכבר הזמנת אחד חדש.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תומך בOPC, המחיר דומה יותר ל 144, לפי מיטב ידיעתי יש רכב אחד מתצוגה שאולי ירדו במחיר לגביו (לבן).

יש אחריות, שרות לא רע ומחירי טיפולים לא יקרים, כך גם החלפים.

הביטוח גם ממש לא מטורף.

גילוי נאות, אני עומד לקבל אחת ...

אבל אם יש אפשרות למשומש, היתי פוזל לכוון אברט 500 במחיר המתאים.

המיטו לדעתי דיי סתמית חוץ מהחיצוניות החיננית שלה, הבפנים ממש לא מדליק.

פורסם

אוי ואבוי, רק לדמיין את עצמי ברכב הזה.

אני מעוניין לצאת מהחניון בבית ולא להשאיר את הרכב שם. :-P

סתם, אני בטוח שזה אחלה רכב, רק לא בשבילי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פולו GTI אינה ידנית, היא רובוטית (DSG7).

קצת עליה: לא אמינה במיוחד (מנוע סופר בעייתי הטווין צ'ארג'ר - יחד עם גיר בעייתי לא פחות), לא מתנהגת כמצופה, בלמים נוראיים (מפתיע בהתחשב בעובדה שבלאון 1.8TSI הם עושים עבודה לא רעה). לא ראויה לענוד את תג ה-GTI שעליה.

גולף GTI בתקציב הזאת זה יותר לכיוון ה-MK5 (אלא אם מחירי ה-MK6 צנחו לאחרונה). אופציה לא רעה בכלל. מנגד - מול האופציות הרעננות / חדשות (500 אבארת' / קורסה OPC) היא מרגישה קצת פחות מעניינת. הגולף GTI היא האופציה הפרקטית :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...