Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קנוורת, אתה יכול להוריד את המילה "ואז", התאגיד הזה נוראי כבר עכשיו.

הבעיה היא שאיביי משתמש בפייפאל. וכל העולם משתמש באיביי ומפתח כך תלות בפייפאל.

כרגע דיברתי עם המוכר של הפחיות קליפורניה,

הוא טוען שהפחיות מקוריות. ושמיוצרות בסין.

בד"כ למוכרים סיניים אין בעיה להגיד שמדובר בסחורה מזויפת.

ד"א, מזל טוב לקונה M***k K שסביר להניח שהוא קשור לשרשור הזה :-D

כן גם אני קלטתי את הבחור מישראל.

מוזר שעל הפחית בכל זאת מציינים את ארה"ב בתור היצרית.

2013-05-30 18.29.04 (Custom).jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיל טוב השאלה אם זה באמת מקורי,ואם אפשר לבחור ריח,כי אני אוהב רק את הדובדבן,כל השאר לא משהו בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מסכים איתך אריק,

גם אני אוהב רק את הדובדבן ומכיוון שהסט שפרסם פותח השרשור מגיע fixed עם כל מיני ריחות ויתרתי עליו והזמנתי חבילה של 8 פחיות קליפורניה דובדבן מאמזון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

http://www.amazon.com/California-Scents-Spillproof-Freshener-Twin-pack/dp/B001F0RFGG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1369958680&sr=8-4&keywords=California+scents

זה הרבה יותר יקר מהעסקה של פותח השרשור, אבל אני מעדיף לשלם יותר ולקבל בדיוק את מה שאני אוהב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחרי כמה בירורים,יתכן ואני משיג 24 פחיות ב300 ש"ח מה אתם אומרים?

זה 12.5 ש"ח לפחית,מקורי מהיבואן בארץ.

ואפשר לבחור איזה ריח שרוצים,לצורך העניין אני יכול להביא 24 פחיות רק של דובדבן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש מוצרים שמיוצרים במספר מדינות במקביל, אז לא בטוח שזה מזויף.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מאיפה אתה מזמין? איזה אתר?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

קצת סוטה מהשרשור, ראיתי בכמה שרשורים בפורום שאנשים התלוננו שהריח שיוצא מהפחיות קצת מסריח\חזק (גם שפתחו חצי מכסה).

האם למישהו יש ניסיון במקרה עם הריחנים של CG (ספריי)?

אמנם קצת יקרים אבל במידה והם מחזיקים מעמד לחצי שנה ויותר זה אפילו משתלם.

פורסם

ספריי לא מחזיק חצי שנה, אולי חצי שעה. (שעה לכל היותר)

בתור חובב ריחות (גם בשמים) יש לי אוספים של עשרות ריחות לבית ולרכב.

הכוונה להניח איזה מטלית ספוגה בספרי בפינה ברכב ולחדש את הריסוס אחת לכמה שבועות/ימים

אז אולי תגיע לחצי שנה עד ששהבקבוק ייגמר לך.

לעיתים הריח שיוצא מקליפורניה ממש חזק וגורם לכמה אנשים אי נעימות. (יש לי גיסה שהייתי מוציא את הפחית לבגאז' מכוון שהיא לא יכלה לנשום,אסמטית) קרה לי לא פעם שהפחית לא הייתה נעימה/חזקה מידי, לכן והעברתי אותה למקום אחר (לא קדימה) לכמה ימים

"שתרגע" ואז מחזיר אותה למקומה. האמת היום אני מנסה את הבשמים עם המקלות -די נחמד, במיוחד הווניל.

פורסם

לא מזמן היה מבצע כזה במנטה. 2 פחיות ב-25.

הבעיה בקניית כמות כזאת היא שיש תוקף לפחיות, לפי מה שנאמר כאן בפורום בשרשורים אחרים.

קנוורת, שאלתי את המוכר לגבי ארץ המוצא של הפחיות והראתי לו את התמונה ששמת כאן. זו התשובה שקיבלתי:

dear friend.this is a USA company,but they have OEM factory in China,so ours are the one made in China

האמת שלא אכפת לי לנסות.

שאלתי אותו גם לגבי בחירת הריח, הוא אמר שזה לא אפשרי, כי זה מגיע באריזה ששמים בדלפק (הקרטון הזה) ואם הוא יתן לי את מה שאני רוצה, אז מישהו אחר לא יקבל בכלל מהריח הזה.

תכלס, אני רוצה לקנות, אבל לא רוצה שהם יתקלקלו לי בבית. כל פחית מחזיקה חודש-חודשיים.

אז 18 פחיות מחזיקות בערך שנתיים. אבל בטח אחרי פחות הן כבר יתקלקלו.

אם יש פה באר שבעי שמעוניין לקנות, אני מוכן לעשות חצי-חצי - ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית :-D

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לא מזמן היה מבצע כזה במנטה. 2 פחיות ב-25.

הבעיה בקניית כמות כזאת היא שיש תוקף לפחיות, לפי מה שנאמר כאן בפורום בשרשורים אחרים.

קנוורת, שאלתי את המוכר לגבי ארץ המוצא של הפחיות והראתי לו את התמונה ששמת כאן. זו התשובה שקיבלתי:

dear friend.this is a USA company,but they have OEM factory in China,so ours are the one made in China

האמת שלא אכפת לי לנסות.

שאלתי אותו גם לגבי בחירת הריח, הוא אמר שזה לא אפשרי, כי זה מגיע באריזה ששמים בדלפק (הקרטון הזה) ואם הוא יתן לי את מה שאני רוצה, אז מישהו אחר לא יקבל בכלל מהריח הזה.

תכלס, אני רוצה לקנות, אבל לא רוצה שהם יתקלקלו לי בבית. כל פחית מחזיקה חודש-חודשיים.

אז 18 פחיות מחזיקות בערך שנתיים. אבל בטח אחרי פחות הן כבר יתקלקלו.

אם יש פה באר שבעי שמעוניין לקנות, אני מוכן לעשות חצי-חצי - ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית :-D

בהצלחה בקנייה :), כמוך גם אני חושב שבמידה והיה מדובר בחיקוי המוכרים היו אומרים זאת ולא משקרים לגבי העניין.

אם לא היו לי לפחות 12 פחיות דובדבן ועוד כמה נספחים אחרים אולי גם אני הייתי רוכש.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
יש איזה הבדל בריח או בתוקף בין המקורי והחיקוי?

ספק אם תקבל תשובה. אף אחד פה לא ערך ניסויי בין מקורי לחיקוי בשביל לתת ממצאים אמינים.

מה גם שחיקויים מגיעים ממקומות שונים וכל אחד יגיב אחרת.

ולצורך השרשור הזה בפרט צא מנקודת הנחה שהמוצרים מקוריים (כך לפחות נאמר על ידי המוכר)

אם מישהו מתכנן טיול בארה"ב, קפיצה לכל walmart מקומי היא רעיון טוב

http://www.walmart.com/search/search-ng.do?ic=32_0&tab_value=all&search_query=california+scent&search_constraint=0&Find=Find&ss=false&

אני זוכר שהמחירים שם טובים ויש תמיד מבחר גדול.

פורסם

גם בפחיות המקוריות יש הבדלי איכות (ריח חלש/חזק מידי, פחית לא נעימה, ריח שנגמר אחרי יומיים)

אז אני לא מתרגש.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...