Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המגאן קופה החדשה שאכן הגיע אלינו היום רכב מדהים ביופיו, המנוע מציע מומנט גבוהה מאוד וצריכת דלק חלומית.

בשילוב עם גיר 6 הילוכים ידני, האוטו מרגיש חזק מאד.

האיבזור כמעט זהה לזו עם מנוע השני ליטר(!)

והמחיר הוגן אפשר לומר חסר תחרות.

גילוי נאות: אני עובד בחברת קרסו באולם המרכזי של רנו ת״א.

רק עוד הבהרה קטנה לגבי מה שאמר ידידי 504L, מגאן Rs לא מתחרה בקורסה opc ולא ב 208 GTI. לאלו יש את הקליאו Rs המדהימה שגם היא תגיע ארצה בשלב מאוחר יותר. מגאן Rs זו מכונת נהיגה ייחודית ומושחזת.

עמרי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

המגאן קופה החדשה שאכן הגיע אלינו היום רכב מדהים ביופיו, המנוע מציע מומנט גבוהה מאוד וצריכת דלק חלומית.

בשילוב עם גיר 6 הילוכים ידני, האוטו מרגיש חזק מאד.

האיבזור כמעט זהה לזו עם מנוע השני ליטר(!)

והמחיר הוגן אפשר לומר חסר תחרות.

גילוי נאות: אני עובד בחברת קרסו באולם המרכזי של רנו ת״א.

רק עוד הבהרה קטנה לגבי מה שאמר ידידי 504L, מגאן Rs לא מתחרה בקורסה opc ולא ב 208 GTI. לאלו יש את הקליאו Rs המדהימה שגם היא תגיע ארצה בשלב מאוחר יותר. מגאן Rs זו מכונת נהיגה ייחודית ומושחזת.

עמרי.

אחלה, עכשיו תקרא עוד פעם את מה שהוא כתב..

נו, יצאת צנון?! :wink:

פורסם

חבילה מעניינת מאוד.

גם יפה וגם אופה במחיר טוב.

התחרות מוציאה רק דברים טובים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שיונדאי יתחילו להוציא את הראש מהתחת שלהם, כי התמחור שלהם לוולוסטר (שרק בהתחלה היה נחמד) עבר גבולות והוא כבר תמחור של חזירות נטו מצד היבואן. מקווה שזה ייתן ביס גדול במכירות של הוולוסטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קרסו היבואנים, תמיד דאגו כאסטרטגיה לאורך השנים לשמור על אופציות ספורטיביות בהיצע שלהם ויש לברך אותם על כך. לא תמיד זה השתלם כלכלית אבל בהחלט טוב לתדמית.

פורסם
המנוע נקרא TCE115

הספק מירבי-115 כ"ס/4500 סל"ד :oops:

מומנט מירבי-19.3 קג"מ/2000 סל"ד.

אבל למנוע הזה יש גם גרסה חזקה יותר, עם 132 כ"ס ב-5500 סל"ד ומעל ל-20 קג"מ (נקרא TCE130) - וחבל שלא הוא מככב מתחת למכסה המנוע המעוצב של המגאן קופה.

ה-TCE115, לה תיבת 6 הילוכים ידנית, מאיצה למאה ב-10.9 ש' ומגיעה ל-190 קמ"ש מירביים. משקלה עומד על 1205 ק"ג.

מבחינת ביצועים "על הנייר", היא לא ממש תביך את הולוסטר ואת האיביזה TSI. בפועל, גמישות המנוע העדיפה שלה עשויה להפוך אותה לזריזה יותר מהקוריאנית בהאצות ביניים ובעליות, על אף נחיתות הספק משמעותית ומשקל דומה.

למיטב הבנתי, האיבזור אמור להיות זהה לגרסת 2 הליטר האוטומטית שנמכרה עד היום.

כדאי רק להביא בחשבון, כי המגאן אינה רכב צעיר בימים. השמועות מדברות על מחליפה שתוצג בעוד ארבעה חודשים בפרנקפורט, מול פיז'ו 308 החדשה(מה שאולי מסביר את התמחור האטרקטיבי של רכב בערוב ימיו).

בכל מקרה, שאפו לקרסו, שמציגה רוח רעננה שנושבת מרח' ריב"ל.

וברוח הדברים - ולאחר שגם מחיר המגאן RS ירד ל-200,000 ש"ח - נקווה שגם קליאו RS החדשה תתומחר באופן הוגן מול מתחרותיה(קורסה OPC ב-150K ו-208GTI ב-160K).

אתה בטוח לגבי המידע של החלפת הדגם?

פורסם
קרסו היבואנים' date=' תמיד דאגו כאסטרטגיה לאורך השנים לשמור על אופציות ספורטיביות בהיצע שלהם ויש לברך אותם על כך. לא תמיד זה השתלם כלכלית אבל בהחלט טוב לתדמית.[/quote']

הדבר האחרון שניתן להגיד על המגאן/פלואנס/קליאו הוא שיש להם תדמית ספורטיבית..

אז לאיזו תדמית זה תורם בדיוק?

פורסם

נכון, למגאן קופה או קליאו ספורט יש תדמית ספורטיבית, נו אז.. האם זה משפיע על התדמית העגלתית של המגאן הרגילה?

פורסם
אתה בטוח לגבי המידע של החלפת הדגם?

להערכתי, מגאן 4 חדשה רק ב-2014/תחילת 2015. השמועות ברשת אכן מדברות על מגאן חדשה, אך - שוב - להערכתי מדובר רק בעוד מתיחת פנים לדגם שיקבל את הפנים החדשות של רנו.

בקיצור, משהו כזה בערך:

megane10.jpg

פורסם

ועכשיו לקצת מידע מבעל נסיון...

עד השבוע חנתה לי ליד הבית מגאן קופה 2 ליטר אוטו'. סוף 2011, יד ראשונה עם 18000 ק"מ. בצבע כתום עם גג זכוכית וג'נט 17 אפור כהה שהוספתי כאשר גנבו לי את הגנ'טים המקוריים (והמכוערים)... מזלי שהביטוח שילם. בקיצור - הכי יפה ושמורה בעולם.

חצי שנה ניסיתי למכור אותה. הורדתי במחרי. בכיתי. התחננתי. כלום נאדה. אף אחד לא התקשר. בסוף השבוע קנתה אותה אישה נחמדה מבוגרת שזכתה ברכב חדש בחצי מחיר.

רק לשם ההבנה: המחיר כחדשה היה 160,000 ש"ח. אני הצעתי 135,000 וקרסו הסכימו. אחרי שנה וחצי מחירון הבסיס 105 ואחרי שקלול דגם מפואר, ק"מ וחודשי עליה כמעט 120. אמרתי תודה על מאה ומכרתי.

אז אני יודע שהשוק דפוק. ומצד שני זה רכב שבאמת אין לו מתחרים: מרווח (5 נוסעים, לא כמו השירוקו והולוסטר), בנוי היטב, נוח, מפנק ויפהפה. הכל נכון. אבל בתור יד שניה - גרזן.

1.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

עד השבוע חנתה לי ליד הבית מגאן קופה 2 ליטר אוטו'. סוף 2011, יד ראשונה עם 18000 ק"מ. בצבע כתום עם גג זכוכית וג'נט 17 אפור כהה שהוספתי כאשר גנבו לי את הגנ'טים המקוריים (והמכוערים)... מזלי שהביטוח שילם. בקיצור - הכי יפה ושמורה בעולם.

חצי שנה ניסיתי למכור אותה. הורדתי במחרי. בכיתי. התחננתי. כלום נאדה. אף אחד לא התקשר. בסוף השבוע קנתה אותה אישה נחמדה מבוגרת שזכתה ברכב חדש בחצי מחיר.

רק לשם ההבנה: המחיר כחדשה היה 160,000 ש"ח. אני הצעתי 135,000 וקרסו הסכימו. אחרי שנה וחצי מחירון הבסיס 105 ואחרי שקלול דגם מפואר, ק"מ וחודשי עליה כמעט 120. אמרתי תודה על מאה ומכרתי.

אז אני יודע שהשוק דפוק. ומצד שני זה רכב שבאמת אין לו מתחרים: מרווח (5 נוסעים, לא כמו השירוקו והולוסטר), בנוי היטב, נוח, מפנק ויפהפה. הכל נכון. אבל בתור יד שניה - גרזן.

התמונה מוקטנת מדי, בקושי רואים משו .

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

דווקא נשמע סביר.

לא ציפית לקנות ב135K ואחרי שנה וחצי למכור ב120K, נכון?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...