Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועכשיו לקצת מידע מבעל נסיון...

עד השבוע חנתה לי ליד הבית מגאן קופה 2 ליטר אוטו'. סוף 2011, יד ראשונה עם 18000 ק"מ. בצבע כתום עם גג זכוכית וג'נט 17 אפור כהה שהוספתי כאשר גנבו לי את הגנ'טים המקוריים (והמכוערים)... מזלי שהביטוח שילם. בקיצור - הכי יפה ושמורה בעולם.

חצי שנה ניסיתי למכור אותה. הורדתי במחרי. בכיתי. התחננתי. כלום נאדה. אף אחד לא התקשר. בסוף השבוע קנתה אותה אישה נחמדה מבוגרת שזכתה ברכב חדש בחצי מחיר.

רק לשם ההבנה: המחיר כחדשה היה 160,000 ש"ח. אני הצעתי 135,000 וקרסו הסכימו. אחרי שנה וחצי מחירון הבסיס 105 ואחרי שקלול דגם מפואר, ק"מ וחודשי עליה כמעט 120. אמרתי תודה על מאה ומכרתי.

אז אני יודע שהשוק דפוק. ומצד שני זה רכב שבאמת אין לו מתחרים: מרווח (5 נוסעים, לא כמו השירוקו והולוסטר), בנוי היטב, נוח, מפנק ויפהפה. הכל נכון. אבל בתור יד שניה - גרזן.

ועכשיו נשמח לעוד קצת מידע מבעל ניסיון גם על הרכב עצמו מבחינת איבזור ונוחות למרות המנוע השונה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיונדאי יתחילו להוציא את הראש מהתחת שלהם, כי התמחור שלהם לוולוסטר (שרק בהתחלה היה נחמד) עבר גבולות והוא כבר תמחור של חזירות נטו מצד היבואן. מקווה שזה ייתן ביס גדול במכירות של הוולוסטר.

יונדאי בכלל תפסו תחת.

אחריי הדור הראשון של הi30, פתאום בדור השני המחיר קפץ והאבזור הטוב ירד.

בהתחלה התמחור היה טוב והאבזור היה משתלם במחיר.

הם באמת מגזימים!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ועכשיו לקצת מידע מבעל נסיון...

אז אני יודע שהשוק דפוק. ומצד שני זה רכב שבאמת אין לו מתחרים: מרווח (5 נוסעים, לא כמו השירוקו והולוסטר), בנוי היטב, נוח, מפנק ויפהפה. הכל נכון. אבל בתור יד שניה - גרזן.

אותו דבר קרה לחבר עם סיאט ליאון שנמכרה מתחת ל 100. אין מה לעשות כל רכב שגילו מתחת ל 3 שנים מתגרזן כהוגן במכירה. מי שרוצה להתפנק (או לתקן טעות) ולהחליף רכב כמעט חדש שיואיל להכניס את היד עמוק לכיס.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
יונדאי בכלל תפסו תחת.

אחריי הדור הראשון של הi30, פתאום בדור השני המחיר קפץ והאבזור הטוב ירד.

בהתחלה התמחור היה טוב והאבזור היה משתלם במחיר.

הם באמת מגזימים!

בגלל זה אני גם לא אמליץ (ולא ממליץ) לחבריי ששואלים אותי לגבי הרכב שלי, כי המחיר שלו יקר מידי כיום כחדש (אני עוד קניתי לפני תחילת הקפצת המחירים + הנחה של "חבר").

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...