Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב מהכותרת - אודי A3, שנת 2008 - התחיל לפני כחודש, לפעמים, הבהוב של חלקו השמאלי של הספידומטר. בערך בין הסימון של ה 0 קמ"ש ל 100 קמ"ש.

לא כל הלוח שעונים מהבהב, ואפילו לא כל הספידומטר - רק תאורת הרקע של חלקו השמאלי של הספידומטר. הבעיה עד כדי כך ממוקדת שאפילו המחט לא מהבהבת. רק הרקע של המספרים.

לרוב זה קורה במשך מספר שניות בכל נסיעה ומפסיק. לאחרונה לעתים קרובות יותר.

רעיונות? הצעות? מה זה יכול להיות?

תודה מראש!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

בעבר הייתי לי בעיה דומה כל התאורה הפנימית הייתה צונחת לרגע ,לפעמים היבהוב קל אצלי זה היה מתג עוצמת תאורה בלוח המכוונים , אצלך לצערי זה נשמע כמו לד שהולך להחזיר את נישמתו לבורא בלוח השעונים

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תודה על התגובה!

אצלי הבעיה הרבה יותר ממוקדת מכלל התאורה באוטו - רק חלק אחד מהמד מהירות.

לד גוסס - אני יותד דמיינתי לעצמי שזו בעיה של מגעים. לא חשבתי שלד יכול להיות גוסס, הנחתי שהוא חי או מת.

יש לך מושג אם ניתן להגיע אליו ולהחליפו בתנאים ביתיים? או שביקור במוסך הנו בלתי נמנע?

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

ככול הנראה במוסך יחליפו את לוח השעונים קומפלט, לא מכיר מוסך שמשפץ אותם , מה שכן מקומות שמשפצים מחשבים לרכב זה יהיה משחק ילדים להחליף את הלד,

כמובן בהנחה שזו אכן התקלה.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...