Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים ושלושה חודשים עם הגלקסי S1 שלי, אני מרגיש בשל להמשיך הלאה.

כרגע אני רואה ב-S4 כמועמד ראוי להחלפה.

מבחינת מפרט על הנייר, המכשיר מתאים לי בול. אבל אני חושש מכל השמועות שרצות באינטרנט, לפיהן, ה-S1 שברשותי עדיף בהרבה על ה-S4.

סיפורים על התחממות ברמה מטורפת, איטיות מדאיגה, סוללה חלשה ועוד ועוד..

לאיזה מהשמועות יש להתייחס ברצינות, ואיזה נובעות מכך שציפו מהמכשיר ליותר מידי?

ד"א בעניין הלאגים, ראיתי סרטון שמסבירים בו איך לבטל את הלאגים ע"י ביטול ההנפשה במעבר בין מסכים (7 לחיצות על המספר בילד ואז ביטול ההנפשות באפשרויות מפתח), בסרטון זה היה נראה שיש הבדל משמעותי.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, במיוחד את של אלו שכבר רכשו את המכשיר.

תודה,

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכשיר ברשותי כשבועיים, הותקנו מס' אפליקציות ''כבדות'', עדיין לא נתקלתי באיטיות או התחממות ושאר הדברים שרצים.

הסוללה מחזיקה לי למשך יום בערך, לא להיט אבל אפשר לחיות עם זה. מצד שני חבר שקנה גם מכשיר הספיק כבר לשלוח אותו לתיקון כי המצלמה הפסיקה לעבוד.

להגיד שה S1 עדיף בהרבה על ה S4 נשמע לי הזוי...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

להגיד שה S1 עדיף בהרבה על ה S4 נשמע לי הזוי...

זה כמובן נאמר בהלצה, בהמשך לכל השמועות שרצות ברשת :wink:

המכשיר שלי עדיין פועל, אמנם קיים צוואר בקבוק כשאני לרגע שוכח שזה S1 ומנסה לעשות איתו פעלולים.

אבל אני יכול להסתדר איתו עוד כמה זמן עד שתהיה סיבה מספיק טובה להחליף.

פשוט עכשיו יש לי הזדמנות לייבוא אישי מאילת, אז אם מדובר במכשיר ששווה לקנות, כבר עכשיו ארכוש אותו במקום להמתין שלושה חודשים כדי שיגיע למחיר שיש באילת עכשיו.

פורסם

חבר קנה והתעסקנו איתו בסופ"ש.

גרוע הוא לא, עושה את העבודה, מהיר ומלא פטנטים חמודים.

בעקבות הקניה החלטתי לשדרג רום בs2 שלי לרום הכי מתקדם ויציב שמצאתי.

מה אני אגיד לך, תן לי את הs2 ואני מרוצה.

אותם הפיצ'רים ברבע מחיר, שלא לדבר על זה שאני לא מוכן לוותר על גודל המסך הסביר שלו ולא להסתובב עם חצי טאבלט.

בקיצור, קנה 4 בלי רום של אחת המפעילות הסלולריות ויש לך אחלה מכשיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קנה 4, תחליף לרום נקי של סאמסונג ללא עברית ותהיה מרוצה עד הגג.

כל מכשיר גלקסי חדש שמגיע לארץ מקבל ביקורת פושרת עם אזכור של לאגים והתחממות, מה שתמיד וללא יוצא מהכלל עומד במגמה מנוגדת לחלוטין לסקירות משאר העולם.

פורסם

ExoduS, האמת היא שאני מסכים שהשינויים מאז ה S2 הם מיניאטוריים.

אבל נראה לי שבאנדרואידים 2 ג'ידה ראם זה מאסט.

ולצערי ל S3 עוד לא היה 2 ג'יגה.

וה S4 לא נראה לי גדול מידי. הוא נראה לי בדיוק בגודל הנכון.

פיקה, לפני שנתיים וקצת, כשקניתי את ה- S1, החלפתי לו רום בדיוק מאותן הסיבות.

האמת? לדעתי עם הרום של המפעילה הוא היה הרבה יותר יציב.

ואני מתכוון לא לשחק עם רומים בהתחלה, כי אין לי כח לזה, כי כל רום הוא ויתור על איזה פיצ'ר, וקשה למצוא את האחד שמאזן בין כל הרצונות שלי.

פורסם

קניתי לפני שבועים S4 ועשיתי את ההחלפה מאייפון 5, בהתחלה הייתי מבואס תחת! מתחמם רצח וכל מני לאגים מעצבנים.

עד שאזרתי אומץ וצרבתי לו רום של OMEGA ומאז המכשיר פשוט כייף לעבוד איתו! כמעט ולא מתחמם לא מעבר למה שהיה לי באייפון כשהייתי מעמיס אותו, לא נתקע ועובד חלק! פשוט מכשיר אחר לגמרי.

דבר אחד שמאוד מעצבן אותי זה הדפדפן המובנה שלו שעושה בעיות בכמה אתרים שאין לי פתרון להם ואני נאלץ להשתמש בדפדפן אחר.

נ.ב: יש למישהו המלצה לדפדפן טוב? כרגע אני עובד עם ONE, דולפין מצויין רק יש לו בעיה בפריסת דפי אינטרנט והכפתורים שבתוך האתרים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את האמת, לחבר שלי יש אס1 עם רום מקוסטם 4.1, וברצינות שאני לא רואה סיבה ממשית להחליף את הטלפון הזה.

גם עם מעבד חד ליבה וחצי גיגה ראם, הוא עובד די חלק באינטרנט, ושום אפליקציה מלבד משחקים כבדים לא מרגישה עליו איטית. הדבר היחיד שבאמת מרגישים חיסרון בו זה המצלמה הבינונית מינוס וחסרת הפלאש שלו.

האס 4 הוא טלפון מעולה אבל לא שווה 3200 שקל. הטלפונים כבר לפני חצי שנה הגיעו למצב שאין להם כבר מה לחדש. ואם להתעקש, אז הנקסוס 4 והגלקסי אס 3 יתנו בערך 95 אחוז ממה שהגלקסי 4 נותן, בכמעט חצי מחיר

פורסם
קניתי לפני שבועים S4 ועשיתי את ההחלפה מאייפון 5, בהתחלה הייתי מבואס תחת! מתחמם רצח וכל מני לאגים מעצבנים.

עד שאזרתי אומץ וצרבתי לו רום של OMEGA ומאז המכשיר פשוט כייף לעבוד איתו! כמעט ולא מתחמם לא מעבר למה שהיה לי באייפון כשהייתי מעמיס אותו, לא נתקע ועובד חלק! פשוט מכשיר אחר לגמרי.

דבר אחד שמאוד מעצבן אותי זה הדפדפן המובנה שלו שעושה בעיות בכמה אתרים שאין לי פתרון להם ואני נאלץ להשתמש בדפדפן אחר.

נ.ב: יש למישהו המלצה לדפדפן טוב? כרגע אני עובד עם ONE, דולפין מצויין רק יש לו בעיה בפריסת דפי אינטרנט והכפתורים שבתוך האתרים.

BOAT דפדפן מעולה. עברתי אליו מדולפין ולטעמי הוא יותר טוב.

פורסם
ExoduS

פיקה, לפני שנתיים וקצת, כשקניתי את ה- S1, החלפתי לו רום בדיוק מאותן הסיבות.

האמת? לדעתי עם הרום של המפעילה הוא היה הרבה יותר יציב.

ואני מתכוון לא לשחק עם רומים בהתחלה, כי אין לי כח לזה, כי כל רום הוא ויתור על איזה פיצ'ר, וקשה למצוא את האחד שמאזן בין כל הרצונות שלי.

מחליפים לרום סטוק של סאמסונג ללא עברית. אני אישית נגד CM, מוריד המון פונקציונליות ופחות יציב.

עברתי כל אחד מסדרת מכשירי הגלקסי S של סאמסונג, באף אחד מהם לא נתקלתי בבעיות שמאוד אופייניות לרומים של הארץ, אני תמיד עם מכשירים מחו"ל.

כרגע עם NOTE 2 ומרוצה עד הגג, הכל טס.

פורסם

אם לנקסוס 4 הייתה אפשרות להחליף סוללה כבר מזמן היה לי אותו.

יש לי עכשיו ב S1 רום די טוב. אבל שום דבר לא יוסיף לו פלאש, או ישפר את איכות המצלמה. כמו גם קליטת ה GPS.

ואחרי הרבה זמן שמשתמשים באותו רום, מתחילים לראות שהטלפון נחנק. עושה טובה שיש לו איזה 20 מגה ראם פנוי.

אני יכול לסחוב איתו עוד הרבה זמן, אבל בא לי להתחדש.

וכמו שאמרתי אני אקנה את הפלאפון באילת.

אם אני מתכוון לשחק לו עם רומים אז עדיף לי לקנות מייבוא מקביל (2730 שקל)

ולא את המכשיר מהייבוא של סאני (2860 שקל) שאותו רציתי לקנות, נראה לי ש-130 שקל שווים את השנה הנוספת אחריות ואת העובדה שאף אחד לא שיחק עם הרום של המכשיר.

עריכה:

פיקה, אני לא בור בכל הנוגע לאנגלית, אבל אני לא מצליח להבין למה אני צריך לקנות טלפון חדש במיטב כספי שאינו דובר את שפת הקודש.

פורסם
BOAT דפדפן מעולה. עברתי אליו מדולפין ולטעמי הוא יותר טוב.

היי, קודם כל תודה. הורדתי והדפדפן נראה בדיוק כמו ONE רק ש ONE יותר טוב, אין בו את הבעיה של פריסת קישורים/כפתורים.

תעשה ניסוי, כנס ל iandroid.co.il ובעמוד הראשי תנסה ללחוץ על כפתור/קישור : פורום . אתה תראה שזה בלתי אפשרי וצריך ללחוץ משמאל לכפתור בכדי שמשהו יילחץ. בדפדפן ONE אין את הבעיה הנ"ל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ממליץ לחכות ל-htc one החדש. כל הביקורות אומרות שהוא הסמארטפון הטוב בעולם.

והמחיר בטח יהיה בהתאם..

כמובן שגם הכסף משחק תפקיד ברכישה. ולא רק הפיצ'רים.

• תוכן חדש...