Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יעשו כל אלו שנוהגים בBP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם שהחברה הולכת להכריז על פשיטת רגל. יש כמה מאות עם פלואנס חשמלית. מה הם יעשו עכשיו? הם עדיין יוכלו להטעין את הסוללות ברכבים? הם ישארו עם חתיכת ברזל שווה ערך לברזל במשקל? מישהו אחראי מולם?

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חושב על הדבר הזה כבר כמה ימים,

לפי דעתי גם אחרי שיקרסו, זמנית יהיה אפשר להשתמש ברכב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
יש להם 2 ברירות:

או לקנות בחזרה את הרכבים שמכרו, או להמשיך להפעיל את תחנות הטעינה. הרי ברור שלא יכול להיות מצב שאנשים יישארו תקועים עם רכב שאי אפשר להשתמש בו

איך יקנו??? אין להם ממה לשלם. וגם להמשיך לפתח ולתחזק את עמדות הטעינה לא יהיה להם כסף.

מצב לא נעים בכלל:shock:

וזה די מסביר את המבצע שהם הוציאו לא מזמן:

14,000 שח מקדמה ותשלום קבוע של 2600 שח לחודש כולל חשמל

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

adarbaratz, ברגע שחברה פושטת רגל אין כ"כ עם מי לדבר.

גם אם זה אומר שהחברה לא תעמוד בהתחייבויות שלה ללקוחות, ואם כבר ברגע שהחברה בפשיטת רגל יתחילו כל אוכלי הנבלות(הנושים) לנסות לחלוב כמה שיותר ממה שנשאר, כלומר אפילו את הסוללות שבמכוניות (שהן רכוש בטר פלייס) הם יכולים להחרים לטובת חובות ואז אפילו להטעין מהשקע אי אפשר.

פורסם

וועוד איך יכול להיות!!!

כמו שבזמנה KIKA מכרה לאנשים ריהוט גבתה כסף ולא הצליחה לספק אותו, גם כאן יכול להיות סיפור זהה.

לא משנה מה החברה מוכרת ומה היא מספקת, אם היא בפשיטה, אין ערבות לכלום ( לצערי במדינתנו זה עובד ככה)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

קחו בחשבון שאין מאות.

אין גם עשרות.

הרוב המוחלט ש"נמכר" הגיע לעובדים, להנהלה ולדירקטוריון וגם ניתנו כמה במחיר מצחיק במיוחד לכל מיני ידוענים.

המשרד שלי יושב מעל סוכנות מכירה ומסירה של קרסו. בכל השנה שהם שם, הם לא מכרו אפילו חשמלית אחת.

פורסם

לא חושב שמישהו יוכל לשלוף את המצבר מתוך הרכב , לא נושים רגילים ולא נושים מובטחים.

מאוד יכול להיות שהחברה תלך לשיקום ולא לפרוק , כך שתוכל לספק שירות מוגבל ללקוחות קיימים.

פורסם
אמור להיות להם בטחונות.

ברור לכם שלא יכול להיות מצב שאנשים יישארו עם חתיכת פח שקנו לא מזמן ולא יוכלו לעשות כלום, נכון? בטח כשמדובר ברכב ולמרות שזה חברה בע"מ.

אמור להיות למי בטחונות?

אולי חברות הליסינג שקנו מכוניות קיבלו בטחונות.

לקוח פרטי לא קיבל מבטר פלייס שום בטחונות.

כאן כתוב שאולי יריצו את החברה במתכונת של "Run off" למשך כמה שנים ורק אז יסגרו אותה:

http://www.themarker.com/dynamo/1.2029012

אני חושב שגם זה אופטימי.

הנושים ירצו לממש את נכסי החברה הרבה לפני זה ולא ירצו להמשיך לשלם משכורות לעובדי תחנות ההחלפה בשביל 500 לקוחות.

אני חושב שהעסק ייסגר סופית עוד בחודש-חודשיים הקרובים.

באיזשהו שלב הלקוחות יקבלו דרישה מכונס הנכסים להחזיר את המצברים שמותקנים אצלהם או לשלם עליהם.

כמה?

אני מהמר 30K במזומן או לחלופין ייתכן שתקום חברה חדשה שתציע החכרה של מצברים (תקנה מצברים מהכונס ותחכיר אותם לבעלי מכוניות תמורת נניח 700 שקל לחודש. לא כולל חשמל ולא כולל החלפה)

טעינה?

חברת החשמל תנתק את כל עמדות הטעינה מרשת החשמל ברגע שבטר פלייס יפסיקו לשלם את החשבונות.

כל חשמלאי מתחיל מסוגל לחווט עמדה כזו לחשמל הביתי של בעל החניה כדי לאפשר טעינה עצמאית.

לא בעיה גדולה.

מחירון?

מחירון יד2 של פלואנס מ2012 עומד על כ-100K היום.

זה וירטואלי לגמרי כי מספר עסקאות המכירה שבוצעו בשוק היד השניה עד היום לדעתי אפשר לספור על אצבעות יד אחת.

אני לא אתפלא אם פוסט-אפוקליפסה יהיה אפשר לקנות רכב+סוללה+עמדת טעינה הכל כולל הכל ב50K.

יהיו לא מעט אנשים שרכב עם טווח מוגבל לא יתאים להם ויהיו לחוצים להעיף אותו.

אין לי מושג מה יהיה עם אלו שקנו במודל של מקדמה 25 + תשלומים נוספים.

יש לי הרגשה שאת התשלומים הם יהיו חייבים לשלם עד הסנט האחרון כי בטח העסקה בנויה כך שהתשלום על הרכב הוא בנפרד מהחוזה בין בעל הרכב לבטר פלייס.

אם מישהו יעלה סריקה של החוזה אז אפשר יהיה לשער...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא חושב שמישהו יוכל לשלוף את המצבר מתוך הרכב , לא נושים רגילים ולא נושים מובטחים.

מאוד יכול להיות שהחברה תלך לשיקום ולא לפרוק , כך שתוכל לספק שירות מוגבל ללקוחות קיימים.

בטח שיכולים, מה הבעיה?

4 ברגים והמצבר בחוץ :roll:

המצבר בבעלות בטר פלייס (כלומר כונס הנכסים...) ואם הכונס ירצה אז הוא יקח אותם.

או יגיש תביעות ועיקולים כנגד בעלי המכוניות אם הם ישחקו איתו משחקים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קרסו יכולים לתחזק את המכוניות אבל אני לא בטוח שנמכרו מכוניות, הרוב הם של החברה ויש מכוניות בליסינג.

אבל אני בטוח שהרכבים ירדו מהכביש בשנים הקרובות

אייל

פורסם
בטח שיכולים, מה הבעיה?

4 ברגים והמצבר בחוץ :roll:

המצבר בבעלות בטר פלייס (כלומר כונס הנכסים...) ואם הכונס ירצה אז הוא יקח אותם.

או יגיש תביעות ועיקולים כנגד בעלי המכוניות אם הם ישחקו איתו משחקים.

ללקוחות יש זכות קניינית על הסוללות ולו מכוח זיקת הנאה , ולכן הם כנראה יהיו קודמים לנושים בלתי מובטחים אחרים .

בנוסף הכונס יכול לשלוח את חברת החשמל לחפש את החברים שלהם לעניין חובות העבר ולחייב אותם להמשיך לספק שירות לעתיד.

• תוכן חדש...