Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי ואשמח לשמוע חוות דעת של חברי הפורום.

במידה ואתם על כביש מהיר, ויש שוליים קצרים יחסית, ויש פאנצ'ר בגלגל שפונה לכביש.

האם אתם מחליפים?

או ממשיכים ליסוע במהירות איטית על השוליים עד להגעה למפרץ?

או כל פתרון אחר?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית לא משחק בדברים האלה כי זה בדיוק הדברים שמתחברים יופי עם חוק מרפי- משאית תסטה לשוליים בדיוק בנקודה בה אתה תעצור להחליף צמיג.

אם אין שוליים רחבים מספיק ובקטע כביש ארוך וישר עם שדה ראיה טוב- אני ממשיך נסיעה איטית עם פאנצ׳ר גם במחיר של לקרוע צמיג ולשבור ג׳אנט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעדיפה לשלם על ג'אנט חדש,

מאשר להפגע על ידי כלי רכב חולפים.

ואם זה מאוד חמר ולא ניתן להמשיך בנסיעה להתקשר למוקד 100 שישלחו ניידת שתסיע לי באבטחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע מאיפה התחיל המיתוס הזה, אבל אף ניידת לא תבוא לחסום את הכביש בשביל שתוכלי להחליף גלגל, ובצדק.

ביימינו הם לא באים כשאנשים אשכרה נרצחים, אז תרדו מהעץ ואל תצחיקו את המוקדנית שתענה לכם במוקד 100.

פורסם
אני לא יודע מאיפה התחיל המיתוס הזה, אבל אף ניידת לא תבוא לחסום את הכביש בשביל שתוכלי להחליף גלגל, ובצדק.

.

למה היא לא תגיע?

ועל איזה צדק אתה מדבר?

הניידת והשוטרים אולי לא יחליפו את הצמיג, אבל להגיע ולאבטח הם כן יגיעו אם נהג יתקשר ויבקש סיוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני נוהגת הרבה על כביש מספר 1 ירושלים ת"א,

לא אחת ראיתי ניידת מאבטחת רכב פרטי/משאיות עם ציוד משטרתי כדי שלא יתנגשו ושלא תגרם תאונה.

פעם אחת גם נאלצתי להמתין בגודש תנועה מכיוון שסגרו נתיב ימין מתוך 2 באיזור לטרון מפני שלמשאית היה תקר בגלגל שמאל, הצד הקרוב לכביש.

ל'

פורסם

תראי לי מקרה אחד כזה.

תעשה חיפוש, כבר תועדו פה בפורום כמה וכמה מקרים כאלה ואני אישית ראיתי לא פעם ניידת שעצרה כמה מטרים לפני רכב תקוע והפעילה צ'קלקות רק כדי שנהגים יזהרו.

לא צריך להיות תמיד אנטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה בדיוק הדברים שמתחברים יופי עם חוק מרפי- משאית תסטה לשוליים בדיוק בנקודה בה אתה תעצור להחליף צמיג.

קרה לי כבר משהו דומה.

יום אחד לפני כמה שנים, חזרתי עם הפולו שהייתה לי בפקק הרגיל של כביש 4 דרום באזור גהה/אלוף שדה.

כשפתאום האוטו החליט להתחמם לו ולפלוט קיטור כאילו אין מחר.

עצרתי בשול השמאלי עם 4 ווינקרים ומשולש אזהרה, באור יום, שעון קיץ ב1700.

תוך כדי קוצר רוח כשאני נשען על המעקה בטיחות וללא סיבה מחליט להיכנס לאוטו לרגע,

הגיח אופנוע, עם רוכב כבן 50 עם עין מזכוכית (ואני רציני לגמרי!) וניסה (עד היום לא יודע ממש למה) להכנס בין הרכב שלי שעמד בשול לבין המעקה בטיחות (רוחב מעבר של פחות ממטר) הוא כנראה קלט שהוא לא ממש יצליח לעבור, ניסה לבלום וגירד לי את כללללללללל הצד השמאלי של האוטו + כמובן המראה שנשברה, עם ארגז מתכת שהיה לו מאחור!

אני תופס ת'ראש אחרי יום עבודה לא יודע מאיפה להתחיל, מ-למה האוטו נתקע, וכמה זה יעלה לי ועד לרדוף אחרי הבן אדם שישלם לך על התאונה.

וזה מתומצת בקצרה.

המסקנה? מרפי חי וקיים ומרפי בן_________.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עצרתי בשול השמאלי עם 4 ווינקרים ומשולש אזהרה, באור יום, שעון קיץ ב1700.

ברוך שובך.

צד שמאל זה קו לבן, שול זה הקו הצהוב בצד ימין.

ל'

פורסם
אני נוהגת הרבה על כביש מספר 1 ירושלים ת"א,

לא אחת ראיתי ניידת מאבטחת רכב פרטי/משאיות עם ציוד משטרתי כדי שלא יתנגשו ושלא תגרם תאונה.

פעם אחת גם נאלצתי להמתין בגודש תנועה מכיוון שסגרו נתיב ימין מתוך 2 באיזור לטרון מפני שלמשאית היה תקר בגלגל שמאל, הצד הקרוב לכביש.

ל'

גם אני ראיתי אתמול ליד מחלף גנות, ניידת תנועה חוסמת חצי נתיב על מנת לאבטח בחור שהחליף גלגל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
קרה לי כבר משהו דומה.

הגיח אופנוע, עם רוכב כבן 50 עם עין מזכוכית (ואני רציני לגמרי!) וניסה (עד היום לא יודע ממש למה) להכנס בין הרכב שלי שעמד בשול לבין המעקה בטיחות (רוחב מעבר של פחות ממטר) הוא כנראה קלט שהוא לא ממש יצליח לעבור, ניסה לבלום וגירד לי את כללללללללל הצד השמאלי של האוטו + כמובן המראה שנשברה, עם ארגז מתכת שהיה לו מאחור!

המסקנה? מרפי חי וקיים ומרפי בן_________.

הוא שפשף לך את הרכב וריסק את המראה ולא נפל מהאופנוע?:shock:

• תוכן חדש...