Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול האם חוקי להחליף את האור של פנסי חנייה לאור לבן האם עוברים טסט או שזה לא חוקי?

ועוד משהו רציתי להחליף את הנורות של המראות בפנים הרכב ללד השאלה איפה מוכרים לד לבן כזה?

פורסם

אם יש לך את האפשרות להזמין מאיבי אז תזמין,יש שם את כל סוגי המנורות בצורות של לדים במחיר של גרושים.

את האורות חניה בעיקרון אפשר להחליף ללד כי מותר או צהוב או לבן.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

האם מישהו יכול לעזור לי למצוא קישור לאייבי ללד לבן אני מדגיש לבן שלא יהיה כחול ושיהיה לבן עדין לא חזק..

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=339138&d=1369237180

הנורות לד עם "הכחולות יותר" אם הצבע מתאים לך :

http://www.ebay.com/itm/2x-6-SMD-LED-White-T10-194-168-W5W-Bulb-Vehicle-Car-Canbus-Parking-Si-de-Light-/180975818680?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2a22ffd7b8&vxp=mtr

מוכר מומלץ, ואיכות טובה.

כל זה במידה ונורות החנייה שלך הם W5W.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בלינק אלו מנורות קאנאבוס שעוקפות את מערכת זיהוי התקלות?

יש לי חבר עם פיאט פונטו ושום לד לא עובד אצלו,רק עם מנורות קאנאבוס שיש להן נגדים.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

איזה רכב מדובר?

נסה לבדוק בEBAY אם יש נורות כאלה OEM (מקורי מהיצרן).

אצלי ברכב הזמנתי נורות חנייה LED מקורי, בS6 ובRS6 יש שימוש בנורות האלה אז הזמנתי זוג חדש שלא מקפיץ התראות מהמחשב, מדובר בבית מנורה+הנורות עצמן+נגד ועדשות שמפזרות את האור באופן מדוייק, לא חלש\חזק מדי כמו שרואים לפעמים בכביש.

אם תרצה אעלה תמונה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

לא להתייחס להודעה הקודמת שלי, משום מה התמונה לא עלתה לי וחשבתי שמדובר על אור לוחית רישוי אז כל מה שאמרתי קודם לא רלוונטי. (אלא אם כן אתה מחפש גם LED ללוחית רישוי :lol: )

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

תודה על העזרה ומה בקשר למראות איזה לדים אפשר להכניס לשם לפנים הרכב שפותחים את המראה ויש אור צהוב?

פורסם

אצלי היו נורות חניה לד בצבע לבן והאוטו לא עבר טסט בגלל זה.

כנראה שלכל מכון יש חוקים משלו.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
אצלי היו נורות חניה לד בצבע לבן והאוטו לא עבר טסט בגלל זה.

כנראה שלכל מכון יש חוקים משלו.

אבא שלי נכשל עם לדים באורות חניה ברכב שלו...ואני עברתי עם שלי :lol:

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...