Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה 95' ובחור גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשאל שוב, מאיפה אתה בארץ?

אני מאזור צפון (עפולה), אך מגיע מידי פעם גם להרצליה.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

ניחוש סביר, אך מוטעה. אני מהקריות אם אתה בחיפה אמצע היום (אני עובד במתמ) אפשר להפגש ותראה אם אתה נכנס.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
ניחוש סביר, אך מוטעה. אני מהקריות אם אתה בחיפה אמצע היום (אני עובד במתמ) אפשר להפגש ותראה אם אתה נכנס.

אוקי תודה!

יש ברשותך מיאטה 04 היא זהה בגודל לדור הראשון?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

המידות לא בדיוק זהות. הפלטפורמה כן, אבל ה NB צפופה יותר.

היה איזה בחור אחד שרדף אחרי ברחוב עד שהחניתי בבית והוא סיפר לי שזה החלום שלו והוא חייב לשבת באחת כדי לראות אם היא תתאים לו (1.90). ארשת פניו לאחר שגילה שפרצופו נמצא בקו ישר עם הסוכך שמש היתה priceless :lol:

יכול להיות שעם סידור משענת והסרת הספוג בתחתית המושב אפשר להסתדר.

אני 1.80 ואני לא רואה שום רמזור כשאני ראשון בצומת, מתרגלים.

אם אני מריח נכון איזה NA אתה מחפש (רמז ירוקה), אז היא יפהפייה אמיתית. אל תאמר נואש.

פורסם

יש לי מיאטה NA ,אני 1.85 הרכב נוח לי,אבל צפוף.

הבעיה שקשה לנהוג עם נעליים אם אתה מספר 47,אז

אני נוהג יחף.

גבוהים יותר יכולים גם להסתדר,אם מורידים את ידית

האחיזה הפנימית של דלת הנהג,משנים את זוית דוושת

הגז,כפי שמוסבר באתרים שונים באינטרנט.גבוהים

מאד מורידים לגמרי את גב המושב ומקבלים מרווח גדול.

כל זאת אם אתה מרגיש שרק NA עושה לך את זה,כמוני.:wink:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...