Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלות- כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שעבודה בחו"ל היא חוויה שצריך לעבור ,

אם זה כסף שאתה רעב עבורו אז אולי כדאי שתשקול שנית

כי יכול להיות מצב שתרוויח הרבה פחות ממה שציפית לו.

מה שבטוח שתרכוש הרבה חוויות וזה משהו

שהוא די חד פעמי בחיים.

חשוב גם לדעת מהו המוצר והיכן ממקומות העגלות.

Gn'f'R

פורסם

מנצל"ש:

יש אולי עבודה אחרת בחו"ל שהיא לא עגלות ?

שמעתי על כריית פחם באוסטרליה, מנעולן בקנדה אבל דיבורים באוויר בלבד.

אשמח אם יש פה בעל ידע/הצעה שיכול לשפוך אור על הנושא/לגזול את מייסורי הארץ.

תודה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

בלי להיכנס לזה יותר מדי

בכללי ? חוויה. אפילו חוויה כיפית.

בתכלס? תעמוד 14-16 שעות ביום על הרגליים

כסף ? רק אם אתה טוב .. אם לא - אז לא. כל מה שמבטיחים לך חרטה. אם תמכור תעשה כסף, לא תמכור ותהיה פינוקי - לא תראה שקל.

בהצלחה.

פורסם

קרא כאן על העגלות באנגליה ואיך שכל זה נראה מהצד, לא בדיוק עבודה מכובדת בלשון המעטה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=287814

כסף ? רק אם אתה טוב .. אם לא - אז לא. כל מה שמבטיחים לך חרטה. אם תמכור תעשה כסף, לא תמכור ותהיה פינוקי - לא תראה שקל.

בוא נוריד את הכפפות ונדבר תכל'ס - אם תשקר, תרמה ותז**ן בשכל כל היום מבלי להביט לאחור, רק כך תצליח להגיע לסכומים שישאירו שולי רווח ראויים. תמצא מספיק אנשים שיוכלו את הלוקש שלך - זכית, אחרת סתם תרוויח גרושים ותחזור לארץ עייף בזמן שהמעסיק ירוויח עליך. ל"טוב" אין שום קשר לעניין, מידת ההצלחה בתפקיד תלויה רק במחיר המוסרי שתסכים לשלם ובשאלה עד כמה נמוך תסכים לרדת.

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים, אין ארוחות חינם וכו' - הכל נכון. הבריטים מאד מקפידים עם ויזות העבודה שלהם ואני בספק אם זאת של פותח השרשור מאפשרת לעבוד שם באופן חוקי (זאת שאלה לעו"ד שעוסק בענייני הגירה, לא ל"מומחים" מטעם מעסיק זה או אחר). במידה וכן, אין לו שום סיבה לקשור את עצמו לתפקידים בזויים כמו זה, אפשר פשוט לחפש עבודה נורמלית באתרי דרושים אנגליים ולטוס לשם בכיף.

אני מסכים שחיים ועבודה בחו"ל זו חווייה שכל אחד טוב אם יעבור, אבל לא ככה.

פורסם

פותח השרשור מחזיק באזרחות בריטית.

עגלות זה דבר טריוויאלי, מאוד תלוי מהו המוצר, מהו מיקום העגלה והאם אתה איש מכירות טוב.

אני מכיר אנשים שעושים בזה המון כסף עם מוצרים מים המלח.

יש המון עגלות שמוכרות גאדג'אטים ומוצרי אלקטרוניקה וחלקם רווחיים מאוד.

מבחינת עלויות מחיה, לי ה 300 פאונד הללו נשמעים כמו סכום נמוך מאוד.

haters will hate

פורסם

נמוך, אך גבוה באופן יחסי. ההצעה שלי עמדה על 150 דולר ניו זילנדי, שהם כ100-120 דולר. כך גם חברים שעבדו בתחום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מנצל"ש:

יש אולי עבודה אחרת בחו"ל שהיא לא עגלות ?

שמעתי על כריית פחם באוסטרליה, מנעולן בקנדה אבל דיבורים באוויר בלבד.

אשמח אם יש פה בעל ידע/הצעה שיכול לשפוך אור על הנושא/לגזול את מייסורי הארץ.

תודה

גם עבודה בעגלות וגם עבודה כמנעולן או ניקיון שטיחים נחשבות כעבודה בתחום המכירות , מנעולן או כל מקצוע אחר דורש מהעובד תקופת התמחות מסויימת שנקבעת לפי המקצוע ונקראת בפי המקומיים טריין (אימון) , בסיום ההתמחות יוצא העובד לעבודה במסגרת התנאים המקובלים - רכב למי שנזקק לניידות והסעה למי שעובד בקניון , המנעולן לצורך העניין מגיע לבית הלקוח לבצע משימה פשוטה כמו החלפת מנעול וצריך להשתמש בכח השכנוע שלו למכור יותר מוצרים ויותר שרות כמו החלפת כל מנעולי הבית ומנעולים "שאינם ניתנים לפריצה" או כל חרטוט כל שהוא , עובדי הקניון צריכים בעגלות להראות את כח השכנוע שלהם לאנשים שעוברים בקניון ולאחר השכנוע אף להגדיל את המכירה , יש להזהר משימוש מיותר בשפת גוף או שימוש בקול רם ו/או מגע כל שהוא שיכול להתפרש כהצקה (סוליסיטינג) .

העבודה היא לרוב על בסיס אחוזים ממכירת המוצרים בקיזוז עלויות שכר הדירה , הדברים מסוכמים ע"י שני הצדדים ובדרך כלל העובד מקבל את שכרו בתום כל שבוע עבודה .

עובד שלא מתאים למכירות יפול מהר מאוד ולא יוכל להרוויח כסף , איש מכירות טוב יכול להגיע לארבע ספרות בשבוע בקלות תלוי כמובן ברמת המוצר שהוא מוכר ובאיכות והאמינות שלו .

מקווה שהסברתי טוב ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

יש לכם אולי טיפים ממה להיזהר? חברות מסוימות שיש לכם ניסיון רע איתן, מקומות שככלל הם עדיפים (בתוך לונדון) למכור בהם, האם דוכנים בקניון זה יותר טוב מחנות בקניון? והאם זה יותר טוב מחנות ברחוב?

איזה מוצרים עדיף למכור? מוצרי ים המלח? טלפונים סלולריים, קוסמטיקה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

עבדתי ב 2006 בלונדון חצי שנה, בדבנהמס (שזה כמו המשביר לצרכן)

המחיה עלתה לנו 100 פאונד לשבוע שכירות (50 כל אחד, היינו אני וחבר) - ובערך 5-10 פאונד ליום אוכל.

על זה תוסיף נסיעות ומסיבות (אין כמו יום שבת בלסטר סקוויאר ופיקדילי) בערך 20-30 פאונד בשבוע.

בזמנו הפאונד היה 8.6 שקלים. אולי היום דברים קצת אחרת.

כרטיס לרכבת התחתית היה עולה 6 פאונד לכל היום (אתוודה שלפעמים היינו קמצנים והיינו קונים כרטיס CHILD שעולה 2.5 , בעיקר בשעות העומס כי אז כמעט ולא בודקים אותך :) )

גרנו באיזור היהודי - גולדרס גרין. סה"כ אין שם יותר מדי משהו מעניין (חוץ מישראלים)

2 עצות:

1. תתרחק כמה שאפשר מחברת DAN-BAR במידה והם עדיין קיימים

2. מוצרי ים המלח, וקוסמטיקה מוכרים ה-ר-ב-ה יותר חזק מצעצועים וג'אדג'טים.

בהצלחה

• תוכן חדש...