Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כופה על אף אחד את הדעה שלי,אם הוא מעלה שרשור כזה אז הוא צריך לדעת שיהיו אנשים שלא יאמינו לשטות הזו.

אתה לא יכול זרוק דברים באוויר בלי לגבות אותם,אתה לפחות הבאת את הפרוייקט של הבחור הזה,שהראה שציפוי תיבה כן יכול לשנות משהו,אבל זה משהו שרואים רק במודדים למינהם ולא שומעים.

אז יש לנו פה ניגוד,בין בן אדם שעשה פרוייקט והראה שינוי מזערי,לבין אדם שעשה שינוי ואמר שיש שינוי עצום,ההבדל שלאחד יש סימוכין ולשני אין.

זו השורה התחתונה,אני לא מתכוון להגיב פה יותר כי זה וויכוח עקר,ברגע שיוצאים בהצהרות צריך לגבות אותם,אם אתה לא מגבה אותם אל תבוא בטענות.

בוא תן לי הסבר רציונלי למה ציפוי תיבה בפלציב יחליש את הסאב דווקא ב45 הרץ ולא בכל התחום תדרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מור לא שמע את הסאב אחרי השינוי... שוב אתה לא קורא וחבל.

לא פתחתי את השרשור מהסיבה הזו, זה פשוט היה נלווה, מטרת השרשור היא תיכנון תיבה פתוחה לסאב, על הדרך עשיתי ניסיון שהניב תוצאה מעולה עם התיבה הקודמת.

אני עדיין הולך לבנות תיבה פתוחה, למרות שזה לא כזה דחוף לי עכשיו שאני מבסוט מהתוצאה כיום. וכל הויכוח פה באמת מיותר.

SCANSPEAK

פורסם

צר לי אבל אתה לא שם לב על מה אנחנו מדברים. הפעם לא דיברתי על השיפור בדיוק והפאנצ' וציינתי את זה.

דיברתי רק על זה שאמרת שלא היו שומעים בכלל 45hz ואחרי הקילפוף שומעים וחזק מאוד.

ואת זה שלא שמעו מ45 ומטה לא הדגמת לי, ככה שאני לא יכול להעיד על השינוי גם אם אשמע עכשיו.

אז חבל שאתה לא קורא8) .

פורסם

מור בחייך, יש לי אינטרס לשקר שהסאב היה לא שמיע מתחת ל 45? עליתי על זה לפני שפתחתי את השרשור, ב 18 לחודש רשמתי את זה פה כי זה באמת הציק לי, ב 23 קילפתי את התיבה ואז התגלה שינוי.

מה שאתה ואריק אומרים זה שלחומר בידוד על התיבה אין השפעה?

בדקתם? ניסיתם?

לא ניסתם, ואני יודע רק דבר אחד, הסאב כמעט ויצא למכירה, אחרי הקילוף אין סיכוי שאני מוכר אותו.

למה? כי לקילוף הייתה השפעה פסיכולוגית אדירה, האיטום לא שינה כלום, ועכשיו אני מבסוט מהסאב חבל הזמן, או שבאמת השתנה משהו?

קחו את הפסקה האחרונה ברצינות, או בציניות כפי שהתכוון המשורר.

SCANSPEAK

פורסם

שוב אתה להוט לענות ולא מדייק.

-לא אמרתי שאתה משקר.

-לא אמרתי שאני לא מאמין שיש/אין שינוי עם/בלי הפלציף.

-לא אמרתי שלחומר ציפוי חיצוני אין השפעה.

מה שכן אמרתי זה שאתה הצגת הבדל עצום בעוד בדיקות הראו שינוי מינורי שספק אם יורגש ללא מכשירי בדיקה ובדיוק כמו אריק לדעתי זה יותר פסיכולוגי.

דבר שני שאמרתי שאין מצב שזה ישפיע לטובת דיוק אלא לגמרי להיפך כי לפי דברייך הוא התחיל לנגן תדרים נמוכים שרק נקשרים למריחת באס.

משהו פה לא מסתדר, לא אומר שאתה משקר או מנסה.

יש כאן משהו נוסף שלא לקחנו בחשבון זה הכל.

הכל ברוח הדיון והרצון ללמוד יא סחבק:wink:

פורסם
מור לא שמע את הסאב אחרי השינוי... שוב אתה לא קורא וחבל.

לא פתחתי את השרשור מהסיבה הזו, זה פשוט היה נלווה, מטרת השרשור היא תיכנון תיבה פתוחה לסאב, על הדרך עשיתי ניסיון שהניב תוצאה מעולה עם התיבה הקודמת.

אני עדיין הולך לבנות תיבה פתוחה, למרות שזה לא כזה דחוף לי עכשיו שאני מבסוט מהתוצאה כיום. וכל הויכוח פה באמת מיותר.

כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא,כתבתי לצורך העניין מור שמע את הסאב לפני ואחרי,איך הוא יודע בדיוק מה השפיע על השינוי?

עזוב זה וויכוח חסר טעם,תישאר בדעותך אני בשלי וניפרד כידידים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחד הדברים הטובים בתחום הבאס זה יכולת המדידה האמפירית.

קח מד דציבלים, הרץ sweep תדרים בין 30 ל 50 הרץ, חזור על המדידה עם התיבה במצב הקודם, השווה את התוצאות.

Simple as that.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...