Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדול, כל מה שלא מוגדר כרכב פרטי או אופנוע, מחוייב במטף. זה אומר: רכבי ביטחון, משאיות, רכב הסעות (מונית ואוטובוסים) וכל מה שמוגדר כרכב "מסחרי" (גם רכבים בגודל של ברלינגו\פרטנר).

דווקא בכבישים הומי אדם (וכלי רכב) הסיכוי למצוא מונית או מסחרית קלה (כמו ברלינגו וכד') הוא גבוה מאוד כי יש כמוהם כמו זבובים מסביבנו. הבעיה היא שבחלק גדול מהמקרים לא תמיד בודקים את זה בטסט ולא תמיד מחזיקים את זה בכלי הרכב (בשנת 2012 עברתי טסט בלי מטף [אפילו לא ידעתי שזה חובה] והשנה קניתי מטף 2 ק"ג חדש כי בלי זה לא העבירו אותי טסט).

עלות של מטף 2 ק"ג לרכב היא בסביבות 200 ש"ח (ראיתי באינטרנט ב 160שח + 40 משלוח). אני קניתי במכון הרישוי השנה באותו המחיר בדיוק (200 שח כולל מעמ). מחיר בדיחה למשהו שבאמת יכול להציל חיים, ודיי בקלות.

איציק

מעניין לעניין באותו עניין,

יש לי בבית 2 מטפים פגי תוקף.

מה מידת היעילות שלהם במקרה של שריפה, ואם דרושה החלפה שלהם ללא פשרות - אם יש מקום שאפשר להזדכות בהם ב

רכישה של חדש?

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פאק כביש 4 הזה על כל חלקיו הוא פשוט פצצת זמן מתקתקת, או קללה אם תרצו!.

אתה מודע לכך שכביש 4 משתרע מחדרה לאזור שיזפון שבדרום?

תיקון- מתחיל בלבנון ונגמר בעזה. הכביש שמגיע לשיזפון (ומתחיל בכפ"ס) הוא 40.

הקטע הזה בכביש 4 הוא קטע כביש רחב, סלול טוב ולא מסוכן. בבקשה תפסיקו, ותסלחו לי כולם על הביטוי, לזיין את השכל על איכות הכביש והיותו "כביש מסוכן".

ב Ynet כבר מעלים חשד שהייתה שם תחרות.

בערוץ 10 מסרו כרגע כי נהג ה BMW כרגע נחקר בחשד לנהיגה בשכרות.

:roll::shock: מה פתאום? זה הכביש המסוכן שגרם לתאונה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כביש 4 בקטע הנ"ל הוא כביש בעייתי, רצוף מכשולים ובעל כשל תכנוני זועק לשמיים. גם ההמשך שלו (חולות-אשדוד) לא מזהיר במיוחד ומנהלי מע"צ לא עושים רושם שזה מזיז להם במיוחד.

יש עוד לא מעט קטעים בכביש הזה שזקוקים לשדרוג תחבורתי ובטיחותי מקיף.

אז כן, כביש 4 הוא לא כביש מוצלח במיוחד, לפחות לא בחלק המרכזי שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אדון שביט, אתה צודק וטועה.

אכן מדובר בכביש מאוד רחב ובטוח אבל יש בו מפגע בטיחותי חמור בדיוק במקום שבו קרתה התאונה.

שילוב מאוד גרוע של עליה לכביש מהיר + תחנת אוטובוס עמוסה + כניסה לתחנת דלק על פיסת כביש באורך 50 מטר זה מתכון לאסון.

נכון שזו לא הסיבה שבגללה קרתה התאונה הזו, אבל בכלליות הקטע כביש הזה לא כ"כ בטיחותי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן תמונות קשות לצפיה ועיכול ,איחולי החלמה מהירה לפצועים קשה.

קטע הכביש הזה של כביש 4 סלול הייטב ומסומן כמו שצריך אין שום סיבה לתאונה שם במיוחד ביום שישי כשהתנועה דלילה יותר , ביום יום הפקק היומי מתחיל להשתחרר בדיוק בקטע זה.

לא ההיתי במקום אבל נראה לי קצת יומרני לטעון שבגלל שמדובר בפורש אספנות וב.מ.וו 320 {רכבי יוקרה} שהתחרו בינהם .

מהכרותי עם הכביש זהו בדיוק הקטע בו הכביש מתפצל לכיוון כביש 471 והירידה לכיוון אלוף שדה לא מן הנמנע שאחד הרכבים ביצע תמרון ברגע האחרון כדי לחזור לכביש ופגע ברכב השני { זה גם יכול להסביר את הפגיע הצידית בפורש} אני חוזר יום יום מהכביש הזה ויורד ל471 ותמיד באיזור זה נהגים מחליפים נתיבים בפזיזות ברגע האחרון בגלל שהתבלבלו ,טעו , חשבו וכו לרוב זה לא מלווה בבדיקה שהנתיב פנוי במראות .

זאת רק ספקולציה שלי על מה שאולי קרה שם אבל זה נראה לי הגיוני בהרבה מתחרות בין שני הרכבים האלו.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

זה מה שאילן פייבש כתב בדף הפייסבוק שלו ואולי שופך קצת אור על התאונה במידה ודבריו נכונים:

"נחרדתי עד דמעות, לשמוע על התאונה האיומה היום בכביש גהה.

וזועם על העיתונים שהכריזו "מירוץ בין ב.מ.וו לפורש בכביש גהה". וכולם מגיבים ומסלפים את האמת וזורקים שטויות באוויר. קודם כל אני אעשה מאמץ ללכת ולבקר את מכריי ,אשר נשרפו בפורשה ונמצאים בביה"ח תל השומר. וכעת לעניין. לא היו דברים מעולם - בעל הפורשה, לא היה בקטע של מרוץ, ולכאורה נסע עם בנו ל"מפגש" לשתות קפה ולהעביר עוד יום שישי וסופ"ש בכיף עם פורשה שטופה וחווית נהיגה במכונית אספנות נדירה ושמורה. ומי שיודע בעלי רכבי אספנות נזהרים כפליים ו"מרוצי מכוניות" זה מהם והלאה. ה"תסריט" שמצטייר מן האירוע לדעתי הוא נהג הב.מ.וו נסע בגילופין במהירות גבוהה וכתוצאה ממצבו ,איבד שליטה, פגע במעקה הבטון ומעוצמת המכה עף באוויר ונחת על קדמת הפורשה שבמקרה נסעה באותו הכביש, אך לרוע מזל יושבי הפורשה, מיכל הדלק ממוקם מלפנים וההגנה האלקטרונית המותקנת בפורשה חדשות עדיין לא היתה קיימת בשנות ה70', כך יוצא שמיכל הדלק נדלק מיד מעוצמת המכה, ושרף את האב ובנו. נהג הב.מ.וו נפגע פחות מאחר והבימר חדשה הרבה יותר ומלאת הגנות ככריות אוויר והיא בטיחותית יותר, וכך שמרה על נהגה הפוחז שלא אחראי למעשיו, וגרם לנזק בלתי הפיך לחבריי בפורשה ולרכושם היקר. אני מאחל החלמה מהירה ומתפלל שהם יצאו מזה ושנהג הב.מ.וו יקבל את האחריות למעשה הנורא שגרם עקב אי-התחשבות במשתמשי הדרך . אם לא אכפת לו מהחיים של עצמו שיתאבד מצידי. אבל ברגע שהוא נוהג שתוי. הוא לא אחראי למעשיו בפרט ולזולת ולרכושם בכלל. מקום של אנשים כאלה לא איתנו על הכביש. מתפלל שחבריי מהפורשה יצאו מזה. ואתם, תחזקו אותם.

שמרו על עצמכם בדרכים, אל תשתו שתיה חריפה או תעשנו איזה עשב רעיל ותנהגו. שמרו על עצמכם אנשים. אילן פייביש"

פורסם
זה מה שאילן פייבש כתב בדף הפייסבוק שלו ואולי שופך קצת אור על התאונה במידה ודבריו נכונים:

"נחרדתי עד דמעות, לשמוע על התאונה האיומה היום בכביש גהה.

וזועם על העיתונים שהכריזו "מירוץ בין ב.מ.וו לפורש בכביש גהה". וכולם מגיבים ומסלפים את האמת וזורקים שטויות באוויר. כי כמובן שרק אתה יודע בדיוק מה היה שם. קודם כל אני אעשה מאמץ ללכת ולבקר את מכריי ,אשר נשרפו בפורשה ונמצאים בביה"ח תל השומר. זה בהחלט מבורך ומוערך, גם אם הניסוח "אעשה מאמץ" הינו פומפוזי כרגיל. וכעת לעניין. לא היו דברים מעולם - בעל הפורשה, לא היה בקטע של מרוץ, ולכאורה נסע עם בנו ל"מפגש" לשתות קפה ולהעביר עוד יום שישי וסופ"ש בכיף עם פורשה שטופה וחווית נהיגה במכונית אספנות נדירה ושמורה. פייביש אמר אז חלאס להתווכח, או לחקור. מדוע המילה "מפגש" במרכאות אם אינה טומנת בחובה משמעות סמויה, לפייביש הפתרונים. גם השימוש במילה לכאורה אינו משרת את מטרת הכותב, אם כי כמובן שאין לו מושג איזה נזק הוא עושה לעצמו ולחבריו ומי שיודע בעלי רכבי אספנות נזהרים כפליים ו"מרוצי מכוניות" זה מהם והלאה. ה"תסריט" שמצטייר מן האירוע לדעתי הוא נהג הב.מ.וו נסע בגילופין במהירות גבוהה וכתוצאה ממצבו ,איבד שליטה, פגע במעקה הבטון ומעוצמת המכה עף באוויר ונחת על קדמת הפורשה שבמקרה נסעה באותו הכביש, אך לרוע מזל יושבי הפורשה, מיכל הדלק ממוקם מלפנים וההגנה האלקטרונית המותקנת בפורשה חדשות עדיין לא היתה קיימת בשנות ה70', כך יוצא שמיכל הדלק נדלק מיד מעוצמת המכה, ושרף את האב ובנו. כמובן שהניתוח הזה לא קשור כלל לאיזו עדות הזויה של מישהו שהתראיין בוואלה, ושאר ספקולציות שהופיעו באתרי החדשות. זה נטו ניתוח מקצועי של מנכ"ל טורבו מגזין. נהג הב.מ.וו נפגע פחות מאחר והבימר חדשה הרבה יותר ומלאת הגנות ככריות אוויר והיא בטיחותית יותר, וכך שמרה על נהגה הפוחז שלא אחראי למעשיו, וגרם לנזק בלתי הפיך לחבריי בפורשה ולרכושם היקר. אני מאחל החלמה מהירה ומתפלל שהם יצאו מזה ושנהג הב.מ.וו יקבל את האחריות למעשה הנורא שגרם עקב אי-התחשבות במשתמשי הדרך. מנכ"ל טורבו מגזין בחן את המקרה ומצא את נהג הב.מ.וו אשם. הקלדנית כבר מדפיסה את גזר הדין. אם לא אכפת לו מהחיים של עצמו שיתאבד מצידי. פייביש מתיר לכל אדם לעשות כרצונו, וקובע כי נהג הב.מ.וו יצא מביתו היום שלא על מנת לחזור. אבל ברגע שהוא נוהג שתוי. הוא לא אחראי למעשיו בפרט ולזולת ולרכושם בכלל. עוד לא הוכח שנהג שתוי. הוא בהחלט אחראי למעשיו אם היה בגילופין, גם אם פחות מסוגל מוטורית לבצע את הפעולות הנדרשות. מקום של אנשים כאלה לא איתנו על הכביש. מתפלל שחבריי מהפורשה יצאו מזה. גם אני. בכל ליבי. ואתם, תחזקו אותם.

שמרו על עצמכם בדרכים, אל תשתו שתיה חריפה או תעשנו איזה עשב רעיל ותנהגו. שמרו על עצמכם אנשים. אילן פייביש"

זה לא זמן לבדיחות, ולא לחיכוכים, פשוט הבן אדם הזה מביא לי ת'סעיף כל פעם מחדש. מהר לרדת מהאולימפוס, וכשתגיע לגובהם הממוצע של שאר האוכלוסיה רד עוד כמה מדרגות למקומך הטבעי. מעולם לא פגשתי עילג יהיר יותר ופחות מודע לעצמו מהבחור הזה שמעולם לא פגשתי, אבל לצערי אני מכיר טוב מדי מהשטויות שהוא פולט חדשות לבקרים.

אם עולה מהערותי בגוף הטקסט שאני מצדד בדעת הסמרטוטונים שהיה שם מירוץ זה כמובן לא נכון. לא מתיימר להעריך מה קרה, ומחכה כמו כל אדם שפוי לחקירת המשטרה ועדויות אמינות מגוף ראשון.

הסקת מסקנות מבקבוק אלכוהול שנמצא בזירה שקולה להנחה שאם נמצא במקום חליל צד, הרי שהנהג היה עסוק בחזרות לפילהרמונית תוך כדי נהיגה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש משהו קטן שאני כנראה מפספס - כולם פה מדברים על זה שמיכל הדלק של הפורש הוא מקדימה, והרכב מיושן ושיושבי הפורשה נפגעו מאש - אני היחיד שרואה בתמונות פורש מעוכה ובימר בוערת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שביט, הקטע הזה מסוכן ועוד איך.

בנתיב הימני יש 3-4 בורות מהירידה לבני ברק ועד לאלוף שדה.

יש שם משהו כמו ארבע עליות וירידות קרובות - ז'בוטינסקי, תחת הדלק, בני ברק, אלוף שדה, אולי עוד ששכחתי. תחנת הדלק זה החיבור הכי מסוכן כמובן, כי אנישם יוצאים משם במהירות 0.

בחלק הכי רחב בכביש ארבעה נתיבים ובהכי צר שלושה.

חוץ מזה, אני חושב שבצד השמאלי אין בו שול בכלל, אלא רק הבטון שמפריד בין שני צידי הכביש.

speedsecret, החלק השני של התגובה שלך מסביר בדיוק למה הכביש הזה מסוכן.

אנשים הרי לא ממש מסתכלים במראות או קולטים שהם נוסעים על נתיב שמתחבר עם נתיב אחר.

לא יודע מה גרם לתאונה הספציפית הזו ולא רוצה להכנס לספקולציות. זה שזה כביש לא נעים לנהיגה (גם לכיוון דרום וגם לכיוון צפון) זה בטוח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
יש משהו קטן שאני כנראה מפספס - כולם פה מדברים על זה שמיכל הדלק של הפורש הוא מקדימה, והרכב מיושן ושיושבי הפורשה נפגעו מאש - אני היחיד שרואה בתמונות פורש מעוכה ובימר בוערת?

תסתכלת על המושבים של הפורשה הם חרוכים,

כנראה וזו רק השערה מהפגיעה דלק ניתז על הנהג ועל הנוסע מקדימה והם התלקחו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את הפורשה הצליחו לכבות "בזמן" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) את ה במוו לא

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

התמונות מתוך האתר HNN,

רואים פגיעה במעקה בטיחות בצד ימין של הכביש, על כביש 4.

ל'

13391827_1248713634.jpg

167650802_530601522.jpg

1615735971_865266743.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רואים פגיעה במעקה בטיחות בצד ימין של הכביש, על כביש 4.

ל'

ניראה שהפגיעה הזו מתאימה (מבחינת גובה וצד) לפגיעה שבכנף הימנית קדמית של הפורשה.

פורסם

כנראה בגלל שהניפגעים בפורשה היו לכודים,העדיפו לכבות קודם את הפורשה ולהציל חיים ,מאשר להציל רכב....

פורסם

תמונה שלה שצולמה על ידי שעוד היתה שלמה ובימים טובים יותר.

ל'

166651_488897918249_2282873_n.jpg

• תוכן חדש...