Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דומה גם לזה ובעצם באותה מידה כמו כל לוח שעונים של רכב אחד לשני:

6086896485_b9b9d1caa1_z.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הבנתי?

ההגה טיפה עבה אבל חוץ מזה נראה מעולה.

והוא אלקטרוני.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אכן תמונות קשות...

1. אתה חושב שמישהו ישים לב לזה וזה יפגע במכירות של מרצדס ?

2. האם מחלקת השיווק תבלום, בסופו של דבר, את העניין הזה ?

3. האם ימצא פתרון לניפלים הדולפים של המכונאי עם המאזדה-2 בפורום הטכני ?

4. האם יחליפו לכולם מכאטרוניקס (בגיר DSG יבש) בכל טיפול שגרתי ?

5. האם מורן מזור תיפטר מהמשקפיים של החנונית ותקנה זוג מודרני יותר (או תעשה לייזר) ?

6. האם נזכה לעדכון בנוגע להמשך הטיפול והתיקונים ב C5 ?

7. האם יעשו משהו לנהג מונית שצולם משתולל\מאיים\וכו' ? (מהפורום הכללי)

הרבה סימני שאלה, מעט תשובות, הסופ"ש מתקרב.

מקווה שלרוב השאלות יהיה תשובות כבר בעתיד הקרוב... :lol:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנה לכם :D

BENNNNZ.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מוזס... חזק! :lol:

בחיי שלא שמתי לב לזה קודם בקיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...